Любители на котки - тема 29

• 39 074
  • 445
  •   1
Отговори
# 90
  • Costa Rica
Мацки, това е много офф, но ще се пръсна от щастие. Тази сутрин тъкмо мрънках, че дъщерята не успя на влезе в икономическия, въпреки хвърлените пари и най-вече труд. Е, записахме я в техническия, в хубава специалност, но не е същото. И след половин час получавам съобщение, че е приета в ИУ Варна по първо желание. Йей! newsm68 newsm44 Та по случай случката слагам шведската маса. Да ви е сладко!

Таня, както е тръгнало да ми върви напоследък, нищо чудно животът да ми подари и късокрако коте - напълно безплатно Wink

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 12:58 от Делфина фон Ю.

# 91
  • Варна
Честито  bouquet

# 92
...както е тръгнало да ми върви напоследък, нищо чудно животът да ми подари и късокрако коте - напълно безплатно Wink
Ммм, пожелавам ти искрено да ти върви Simple Smile
Честито за успеха на щерката Simple Smile
А ако стане да имаш късокрака маца, моля, не я кастрирай - нареждам се на опашката за едно от малките Simple Smile

# 93
Поздрави за студентката и от мен!/Аз тази година изведох един 12клас и кандидатстуденските вълнения са ми много присърце/

# 94
Делфина, Честито!!!   newsm44
Напълно разбирам и споделям радостта ти! Желая много успехи на студентката, както и все така да ви върви в живота и на двете!  newsm51

# 95
  • Costa Rica
Мерси, момичета. Да ви се връща!

Поздрави за студентката и от мен!/Аз тази година изведох един 12клас и кандидатстуденските вълнения са ми много присърце/
Ау, колежка! Аз бях така миналата година! Hug

# 96
Честито и от мен на студентката и да попитам каква е специалността, че аз съм втора година там, а братовчед ми го записахме тази година и може да са колеги Hug

# 97
  • София
Делфина, честито на детенце и успех и от мен   bouquet

# 98
 newsm44 newsm68 newsm44 Честито Делфина!  Party

# 99
  • София
ЧЕСТИТОООООООООООО,без проблем да взимате изпитите.

# 100
Ето я и моята гордост:

# 101
  • In a surreal moment!
Браво Делфи, браво на детенце! Хем красиво , хем умно , хем майка си радва...какво повече да иска човек Simple Smile Щастливка си ти !!!!     bouquet

Аз да споделя един извод - Маша е напълно убедена , че циците ми са на врата , в дясно , под ушето .....А Боби на свивката на лакътя на лявата ръка ...а де....
Истината е , че имам от ония бенки ли са , мъртви месенца ли са ...стърчат и са точно колкото котешка цицка и те ме цукат та цепят мрака Simple Smile
Ако не си забиваха юнашки ноктенцата , мачкайки мястото, в мерака да пусне мляко , можеше и да е приятно....

И още...ние сме в лек капитален ремонт на кухнята и ада е в нас и ние сме в него Simple Smile
За диЧата е голям кеф- бучки вар, парчета тапет , разни мебели струпани на нестабилни конструкции....веселбааааа от сутрин до мрак.....

Аз съм в стрес, отпуската привършва , сватбата на дИтету чуду наближава , парите свърсиха......Кога ще приготвя предългия списък със сладкиши и пити .....Имам за изхранване ....имнаййййси гърла...и едно на пътя , дето още не си е отишло....помуууууууууууууууш Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Не ми вярвайте - живи сми ша съ оправим, диЧата са милички , особено като ме засучат - един зад ухото , другия на ръката....другите уж слушкат- папкат и нанкат....
Лек ден - отивам да правя люти чушки...вчера пък имаше 3 касетки дамати ....от доматен сок ми се п...ща вече...Точка , край...Ади до!!!!

# 102
  • София
Здравейте! От скоро съм  във форума и черпя много ценна информация, за което   bouquet  Днес прегледах доста от котешките теми, тъй като ни предстои кастрация, малко по-спокойна съм вече! И да ви се представим :

Това е Бастиан

# 103
Divna78, красавец. Мъжки, нали?

# 104
  • София
Да, момченце е! На година и два месеца е !

Общи условия

Активация на акаунт