Любители на котки - тема 29

• 39 061
  • 445
  •   1
Отговори
# 330
tania67 - точно за тези мачоци говорих, ле-ле колко сладко си лежат, направо ме зариби, да им измайсторя на моите една къщичка, толкова е сладко, като ги гледам, сега както имам и малки щяха много да се радват милите. Но нищо, тъкмо мам и тате ще се гушкат зимата в нова къщичка. Че имам да майсторя и декорация за аквариум-терариум за  водна костенурка, взехме поредния по-голям , обаче сега в него няма нищо освен пързалка и малко балконче, трябва всичко аз да майсторя, понеже човекът който го е правил, лепи само стъкло, не се занимава с такива неща.
Та в тази връзка някой да е виждал наскоро някъде да продават малки костенурчета - от тези зелените, казват се водни червенобузи. Че имахме две , обаче миналата година почина едната, горката и сега търсим друго малко , за компания на по-голямата.

Ако някой търси сиамско котенце, да напомня , че имам 4 малки, много сладки, направо  като изписани:
1 изключително грациозна госпожица, която само се глези и мяука прелъстително
1 страшен сладун със сърцераздирателно мяукане и много сладки оченца
1 много игрива, забавна и в същото време кротка и добра гальовна хубавица
1 страшно красив и игрив, забавен господин с уникално опашле, счупено, като байряче (на сиамките това им е отличителна черта - счупената опашчица), доста едричък и хубав мачок ще стане.

Ако някой грижовен стопанин си търси любовта на живота си - да ми пише на лични,  и да остави един телефон.

Успех на всички котаранчета, трябва да си спретнем и ние някаква среща с котаците,  hahaha та да си ги "премерим' на живо  Joy

# 331
Охо, Пухи значи!
Аз досега не бях имала такова пухено коте. Не знам дали е от породата, но е много кротък и добричък. И на мен ми се свиди да го кастрирам, иска ми се поне ендо поколение да направи. А и като не маркира не ми е проблем да го оставя така.
Другия ми котак е кастриран, ама той на 7 месеца  искаше секс да прави   Laughing И сега, макар че е кастриран, все иска да излиза навън, умилква се, мърка, един е активен и любвеобилен, та на моменти се чудя дали наистина е кастриран  hahaha Добре, че присъствах на операцията и видях как му извадиха топките. Ако не беше... не ми се мисли какво щеше да става. Сигурно дупка щеше да си прокопае под вратата и да хукне по женски навън.
Ето го Бени -

А тук има и други негови снимки -  http://www.flickr.com/photos/13879848@N04/sets/72157606358250160/

# 332
[img=http://img204.imageshack.us/img204/9969/dscn0002.th.jpg]
Йессссссссс ,успях !!!!
Това е Пуржи ! Има и по - хубави снимки , но не са тоя компа
И мен това ме привлича , че е много гальовен и любвеобвилен...
А синът ми има някъв дивак - дори хапе

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 10:25 от Ani_ann

# 333
За съжаление от имиджшак не виждам снимките, забранени са ми някой сайтове в службата.

# 334
момичета, търсих тема за кученца, но не можах да намеря. Много ще съм ви благодарна ако някой ми даде линк. Много ви благодаря предварително   smile3525

# 335
# 336
Ani_ann  Heart Eyes  страхотен пухчо....прилича на Томасито само дето си имате повече бяло под брадичката...и малко нашата шарка по различна.... Страхотен е!
Ние вкъщи правим прегради на терасата/нали бях се жалвала че нямаме със съседите и редовно гоня Томас да не ходи в тях/, та сега горкия затворен седи в банята.. Whistling сигурно го чуват как мяука самотен в цялата кооперация, но е любопитен и се вре при майсторите  hahaha

# 337
И той е много сладък  Hug
Горкичкияяяя - в банятаааа  Cry

# 338
Много много благодаря  Heart Eyes

# 339
тук останалите от днес  Whistling

а преди 2 месеца изглеждахме така

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 14:29 от Thomasito

# 340
Ох, харесах тази котекша катерушка. Направо се влюбих. Обаче е доста голяма и няма къде да я сложа. Заплювам си я за догодина  Mr. Green
http://shop.zoomania.org/components/com_virtuemart/shop_image/pr … 93b8fd9420d84.jpg

# 341
Ох, харесах тази котекша катерушка. Направо се влюбих. Обаче е доста голяма и няма къде да я сложа. Заплювам си я за догодина  Mr. Green
http://shop.zoomania.org/components/com_virtuemart/shop_image/pr … 93b8fd9420d84.jpg

Супер е, дори е по-хубава от по-скъпата  Peace

# 342
Tomasitooo страхотееееееееен и има шарките като моя само , на моя очите са сини и има повече бяло  Hug Hug Hug Hug
 Само да ми падне да го намачкам  Praynig
Ама защо всички имаме мъжкииииии newsm78 търся такава момааааа
А катерушката е върха , но мисля , че моя няма да я използва по предназначение Mr. Green

# 343
  • Враца
Здравейте момичета...завърнах се от летуването, но с малко неприятни новинки...с нашата пухла всичко е наред бащата я гледа през седмицата и малко прегракнала от рев, но даже наддала кг, утре сутрин има записан час при хирурга да видим какво ще каже та ще ви помоля да ни стискате палци да не е херния а мастно топче или нещо не тревожно...цяла нощ мъркахме и се глезихме...направо леглото се тресеше, и на няколко пъти ме буди галейки ми се  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

лошите новини са за дребчовци& … 98;ра ...на втория третия ден от почивката ни...комшийката отишла на консултация за един час с бебо и тогава минали две хлапета и взели котенцата...другата комшийка отсреща видяла но нищо не им казала само май ги предупредила да не ги вземат и нищо не направила като видяла че ги вземат #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out и звъни комшийката (на която ги поверихме) и реве, че ги няма котетата...организирала издирване и намерила мъжкото през десетина къщи при баба и дядо и си го взела, но от момиченцето и следа няма още Cry Cry Cry довечера ще организираме още едно търсене и ще разлепим плакати търси се с възнаграждение та дано го види хлапето и да поиска наградата..чудя се при толкова бездомни котенца как може да се крадат  #2gunfire много гадно защото систъра ми взеха двете именно да си имат компания едно на друго и бяха много сладки двамката... Cry

отивам да ви прочета че доста сте писали докато ме нямаше

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 15:38 от wb

# 344
  • Варна
Ох, че гадно, дано да се намери писанчето Praynig Стискам палци и на Джава. Не се тревожи, ще се оправи Hug

Общи условия

Активация на акаунт