Любители на котки - тема 29

• 39 050
  • 445
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Ау, миличкият Сисьо Hug
Аз пък да ви покажа две котета на оранжерията на нашите Grinning
- това ви го бях показвала още като бебе с майка си Grinning

- другарчето му Wink

Ето още:

# 406
месечинка, мн. са красиви!
от мен алфи  Heart Eyes

# 407
  • София
valery2002, гледах ти снимките, гледах и нито една котка не видях  Grinning. Аз за половин ден бях и ето:

Катеринински котарак:

И едно бяло катерининско магаре:

Моля познавачите да ме извинят ако това е някоя магарешка разновидност като муле или катър, но изобщо не ги познавам  Mr. Green. Важното е, че се харесахме взаимно/себеподобните се надушват отдалеч  Mr. Green/ и само като ме видеше и припкаше към мен.  Grinning

Утре се надявам да ви покажа и малко атинянки. Преди време ги имаше много, особено в един парк до парламента - бяха стотици. Всеки, който иска да си изхвърли котката я пуска там  Sad.

Месечинке, много са красиви и двете котета  Heart Eyes! А Алф както винаги е толкова величествен  Grinning!

Миг незабравим, той големия ден дошъл! Пожелавам ти да изкараш най-щастливия, прекрасен и незабравим ден и много щастие и дълъг семеен живот на младите!   bouquet

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 08:58 от tania67

# 408
  • Варна
Ооо, Миг, и от мен пожелания за незабравим, прекрасен празник и много дълъг и щастлив семеен живот на младоженците Hug

Таня, котанчо е супер, за магарешко да не говорим Laughing И аз не ги разпознавам мулета и катъри, ама този е сладур Simple Smile А за атинския парк - значи и там се изхвърлят на поразия домашни любимци, не само при нас Sad

Вижте пък снощи как снимахме наша Кетя Joy Joy Joy

# 409
Mесечинке, ама много е готино това черно- бялото, а петното на муцунката му е мммммм.... разкошотия!
И другарчето е сладко, ама черно- бялото ми легна на сърце!

Танче, как е по гръцко... котки и магарета, а?  Mr. Green Давай и други  снимкииииииии !

Ох, таз, Кетя... голямо пиянде се извъди  hahaha

Айде, и ние към клуба на анонимните алкохолици....

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 13:00 от Ted_cat

# 410
  • София
Месечинка, ама тези двете дребосъци много приличат на нашите на къщата, едното е черно с шарки,, другото сиво  Grinning
http://margitaaa.snimka.bg/animals/meri.365462.14136194
А ето и малко бирена конкуренция, един приятел на Мери, който скоро пак ще ни погостува седмица, ама сега е по голям, как ще се оправим Sick
http://picasaweb.google.com/dog.mickey/1#5373435820538103218
Танче, искаме пирейски  маци  Heart Eyes

# 411
Маргита, тоз пес е  много чаровен. Каква порода е? Искам такова кучееееее
Тук е убийствено готин .

# 412
  • София
Теди, пумерански шпиц, мини,  Simple Smile,казва се Лиско, беше пролетта една седмица при нас като малък,пусках тогава снимки от гостуването му,  ние го подарихме на кума ни за Коледа, а сега е един бандит, пак ще е при нас седмица, след като на Бели Искър един идиот сгази другото му куче, то беше внуче  от наше куче, сега Лиско му е  дружка Wink,
мир и покой за загиналите българи в Македония Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 19:15 от margita

# 413
Брех,Брех, изтървала съм доста почерпки тука...
Теди Честита ви годишнина на патерици!!!  Crazy Blush
А на Касиопея честито дипломиране!!!  Blush
Днес изпратих лятото с последния слънчев и горещ ден.  sun Сега гърми,трещи вънка... #Crazy Не ми остана вереме да сложа малко нови снимки ...  Whistling Ще се наслаждавам само на вашите...  Crazy

# 414
  • София
Една приятелка писа , че и в Пловдив има гръмотевици и дъжд ,София ли ще е последна  Rolling Eyes

# 415
Прекрасни  ,  прекрасни  същества  -   и  котетата ,  и  сладурът Лиско също !!!

# 416
  • София
Хайде сега да ви заатрупам с малко атинянци   Grinning

Това е едър акрополски, разложил се от жега екземпляр, кръстоска между котка и далматинец  tooth. Кръстоска е заради едрия си ръст(имаше 7 кг) и черните точици върху бялото, включително и по нослето  Grinning:

Много беше възмутен, че го събудихме, изгледа ни страшно и отиде да се оплаква на охраната  Grinning.

Това пък е пазачът на Адриановата библиотека(жалко, че го снимахме през мрежа и затова има неясно на снимката):

Това пък е глутница котки, които съскаха и фучаха на едно дребно беззащитно кученце, водено от стопанката си  Mr. Green. Особено тигровия беше много страшен  Mr. Green:

Тук врагът вече се е махнал и всички са спокойни:

И една далечна роднина на "пияницата" Кетя  Grinning:

И на другия пияница Нико имам много двойници, но съвсем ще ви досадя  Mr. Green

# 417
Хахахаааа, Танчее.....  добре ми дойде котешката серия за добро  утро  Laughing
Далматинеца обра точките! Такова чудо не бях виждала! И какво бяло топче има на опашката... ммм, чуден екземпляр. Ако топка опашката на Нико в  блондор дали ще стане бяло топче  Mr. Green
Ама и глутницата си я бива! Да не си куче в Гърция  Laughing
Диди, никви такива, хич не се измъквай, даваи снимки!  Пък и както ми пропадна ходенето до Костенец, нищо чудно другата тема да я пускам пак аз. тъй че искам снимки за портетите.
И който не е пратил- данни, снима, да праща - ted_cat@abv.bg

Маргита, тоз шпиц го помня от преди като го гледахте за седмица. Но вчера разгледах снимките на стопанина му и ми хареса още повече. А другото, сивото кученце ли са премазали? Милото то...

Моите хиени пък само спят и ядат. Бени идва сутрин в леглото да ми мърка и да суче ръка или врат, квот докопа. През другото време не ме безпокои  Laughing  Сега водим преговори за булка. Дали те у нас ще я водят, или Бени у тях ще ходи. Много го искат за зет. Аз не съм убедена, че Бени ще свърши нещо. Най много да се разгони и да почне да маркира и да трябва след това да го кастрирам. Сега доакто не е виждал женска е спокоен. После да не стане и той като Сис - странен поглед, оцъклени очи   Mr. Green и само за женска да се оглежда.

# 418
Хехе, и аз където отида снимам котки. Имам страхотни снимки от Истанбул, Рим, Малта - на тези места котките си живеят живота, защото хората са много добре настоени към тях. Във Валета, Малта, навсякъде по улиците има купички с храна и вода, които сутрин и вечер се пълнят от местните хора.

# 419
  • София
Танче, този  далматинец е страхотен, а тези котарачета дават ли да ги галиш, в Тунис, а и в Търново ги гушкаш, галиш, свикнали са , никой не ги гони,  я се опитай в София да погалиш улично коте  Mr. Green
Да Теди, това сивото, Мики се казваше Tired

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 10:04 от margita

Общи условия

Активация на акаунт