Кристали за коса

• 77 810
  • 136
  •   1
Отговори
# 60
И аз използвам редовно кристали за коса - на SERI и на MAGY.
използвам SERI  и съм доволна
+1

# 61
и аз, много съм доволна ... и миришат на портокалче  Laughing

# 62
  • При елфите ...
И аз използвам кристалите SERI, тъй като често суша косата си със сешоар. Има добър ефект от тях, косата ми не се изтощава толкова бързо, като се има в предвид, че я боядисвам и е дълга.  newsm10

# 63
  • Толбухин
от 4-5 г. редовно

# 64
А може ли снимка на кристалите на Алфа Парф

# 65
Използвах редовно няколко години и бях много доволна,но от когато започнах да използвам редовно маски за косата преди всяко миене(натурални маски),нямам проблем с цъфтежа и със сухите краища-а аз предимно за това използвах кристалите!Но ако трябва да ги оценя като продут им давам най-високта оценка-10!!! Peace

# 66
  • Пловдив
Най-доволна съм от Алфа Парф и тези на Лореал.
Не пестя пари за такива неща. Но колкото и пъти да си купя нещо различно от посочените по горе, не оставам доволна. Купувам, пробвам и подарявам после.

# 67
Здравейте и от мене..Аз имам много дълга коса,до кръста.За първи път си купих кристали за коца докато си бях в България.Отразиха ми се доста добре.Та въпроса ми е следния,някой може ли да ми каже някаква марка кристали за коса,но която мога да си я купя от чужбина.Аз живея в Германия и незнам как да обясня какво търся.. Опитах, предлагат ми всякакви неща,но не и кристали.Ако някой има някаква представа нека помогне.Мерси предварително   bouquet
На Лореал, от тук - http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-TecniArt-Liss-Control-50ml.html.
Ползвала съм на Биофарма и Bio Line.Сега ползвам кристалите на Лореал - по-икономични са и миришат превъзходно.

# 68
... Аз в момента съм с "Black Professional line" /така пише на опаковката/,ползвам ги за първи път, не са лоши  thumbsup ...

И аз съм с тези. Доволна съм, въпреки че не ги ползвам съвсем редовно. Марката е италианска, ето го и сайтът им http://www.globelife.com/blackprofessional/. Кристалите, които аз ползвам, са предпоследни на първия ред - кръглото стъклено шишенце с оранжева течност.. миришат страхотно, между другото.  Wink

# 69
  • До морето...
Аз за първи път използвам кристали за коса и незнам дали е от тях или от новите шампоан и балсам които си купих ,но косата ми се оформи идеално.Всеки кичур се отделя и не  е така бухнала,а тъкмо идеална.Кристалите са  Claire Fontaine Cristalli liquidi al semi di lino...Италиянски са.Ще видим какъв ще е ефекта след време..

# 70
Здравейте, аз си купих кристали "Black Professional line" и искам да ви попитам, тъй като съм чела, че предпазват косата от изгаряне с преса, маша и т.н. но на опаковката не пише, че предпазват, а само че улесняват оформянето на прическа. Дали трябваше да си взема други на които изрично пише,че предпазват или и тези ще ми вършат работа  Confused Търсих и в google някаква информация за тях, но нищо не открих Sad

# 71
Използвам и съм доволна - на Биофарма и на Сери Sunglasses

# 72
Ползвам на ЛАКМЕ от 2г. и съм много доволна !
Много приятен аромат и правят косъма много лъскав !

# 73
Предимно на Сери, използвам.

# 74
А аз да попитам къде точно по косата ги нанасяте? Само на връхчетата или по цялата коса, а в корените? Досега не съм си слагала в корените, заради това не ми се и омазнява косата от тях.

Общи условия

Активация на акаунт