Twilight/"Здрач" : юбилейна тема 31 (за вампири-вегетарианци и върколаци)

• 17 620
  • 440
  •   1
Отговори
# 315
  • София, България
така е ... като човек се мае с отговора и на него не му благодарят  Mr. Green

# 316
Бих искала да видя снимка на бащата на Роб. Дали е толкова готин?
Ето бащата и майката на Роб http://www.newmoonmovie.org/2009/05/did-robert-pattinsons-mom-da … lebrate-birthday/
 Бащата е възрастния чичко, а майката е само на малката снимка долу - тази захилената жена не е майка му.

Мерси. Аз се зарових и намерих току що същата. Е, таткото не е толкова секси, може би е бил...
В нета на български има само фен преводи, нали? Ако някой има професионалните преводи, и аз бих искала да ги имам.

# 317

За кое   bouquet
Мона ти даде линковете, не аз...

П.П. Девойки, оттеглям се да гледам Little Ashes (courtesy of Mona)   bouquet
Заредила съм се с чаша вино, шоколадови бисквити, фъстъци, сок... (като на кино, без виното, ама да сме в тон с декадентността на епохата, която ще се гледа на екрана), децата са приспани, мъжа гледа футбол... остава и лаптопа да не ми прави мизерии и удоволствието ще е пълно
до скоро!!
 Hug  Heart Eyes

# 318
  • У дома
мона лиза

Heart Eyes   bouquet   bouquet

сладурки Simple Smile

# 319
Фен преводи са, нали?

# 320
  • София, България
Благодаря  Heart Eyes

Да, фен преводи са. Аз съм чела само Зазоряване от фен превод, но мога да кажа, че беше отличен  Peace
Наистина се удивих  Peace

# 321
  • Разпиляна във въображението
Благодаря  Heart Eyes

Да, фен преводи са. Аз съм чела само Зазоряване от фен превод, но мога да кажа, че беше отличен  Peace

Има доста разлики с официалния превод, който е доста по-добър.

# 322
Аз четох втора и трета част във фен превод (изгълтах ги набързо) и... добър е преводът, но има доста грешки на български. При мен е малко професионална деформация - не че и аз не правя грешки, но чуждите обикновено ги виждам. Обаче толкова бързо исках да разбера какво става, че не ми се чакаше да получа книгите.
Сега почнах да чета на английски, да видим дали вече ще им се насладя и като писане.

# 323
  • София, България
Благодаря  Heart Eyes

Има доста разлики с официалния превод, който е доста по-добър.

е,  Rolling Eyes
за фен превод е супер. Аз кусури на преводачите специално за този превод не намирам.
Не всеки може да даде 25 кинта

# 324
Старо-ново надявам се да ти хареса  Peace На мен вече ми е в графата "любими филми".
Айде и аз ви казвам лека, че утре ще съм на път и ако щете вярвайте много ще ми липсвате Hug
Последно за днес цък

# 325
  • UK
Хмм, аз да ви се похваля, може би ще прочета най накрая и останалите книги, и то знаете ли точно кои книги? Онези, които преводачите и редакторите в Егмонт са чели, за да ги преведат на български. Simple Smile Важна съм. Simple Smile

# 326
  • София, България
Хмм, аз да ви се похваля, може би ще прочета най накрая и останалите книги, и то знаете ли точно кои книги? Онези, които преводачите и редакторите в Егмонт са чели, за да ги преведат на български. Simple Smile Важна съм. Simple Smile
ще те спечелим ние за каузата, знам аз  Mr. Green

# 327
  • UK
Хм, просто в момента нямам откъде да намеря книгите на английски, освен тези, и ако ги взема, ще ги прочета, ако не ги взема - няма. Simple Smile

# 328
Малката Госпожица Мърморана(моля те , кажи как да ти казваме по-накратко де Simple Smile ), я сега да си признаеш какви връзки имаш в Егмонт!  Naughty

Да отговоря на Хриси - не би ме шокирало ако взима каквото и да е, просто би ми станало много, много тъжно. В крайна сметка за какво са ти всичките пари, слава, афери с разни красиви жени и т.н, ако това те е довело по един или друг начин до зависимост, която не дай си Боже ти погубва живота (както впрочем стана с Хийт Леджър, Майкъл Джексън и ред още звезди). Ще кажете, тревата не е толкова опасна - информация по темата има бол, но просто самият факт, че се нуждае от нещо, за да се успокои, за да преживее следващия ден, за да заспи... Е, не му ща ни славата, ни успехите, ни парите.

# 329
  • UK
Тук обикновено ми викат МГМ, което е малко странно за обръщение, също и Мърмор, Мърморански, Мърморита и всякакви такива. По принцип в нета се представям като Ева, което не ми е името, но ми идва от един от най дългогодишните никове - Еванесънс, и ми е като второ име, на Ева се обръщам повече отколото на собственото си, което е Жени, та може и така. Всякакви вариации, Ев, Евка, Евче, Евичка, Евинка, какво ли не съм чувала, единствено Женя не обичам по паспорт съм така, но реално не се казвам така, просто на нашите не са им позволили да ме запишат Жени, затова с "я", но така ми викат само когато ми беснеят и ми се свива стомаха.

В Егмонт имам всякакви връзки, нейм ит, както се казва. Преди години пишех в техния форум, модерирах, имах какви ли не интриги с администратора на форума, който работи в Егмонт, той сега ми е близък приятел, другия, вече бивш админ ми е най най най добрия приятел и най близкия ми човек на света, работила съм в издателството няколко неща, няколко пъти, нищо сериозно, на хонорар и за малко, с редакторката на БРАВО правихме статия за... Мен... Преди известно време... Нищо интересно, но достатъчно. Сега просто ще видя дали няма да им трябват книгите, и ако не вероятно ще ги взема да ги прочета. Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 00:16 от Малката Госпожица Мърморана

Общи условия

Активация на акаунт