Twilight/"Здрач" : юбилейна тема 31 (за вампири-вегетарианци и върколаци)

• 17 631
  • 440
  •   1
Отговори
# 300
Кристен е била само с едно гадже преди това, колко?- 4 години...не бих правила предположение, че  е по "неангажиращите " взаимоотношения...  според мен  прехода към втора връзка след първото гадже е труден за всеки- тя не е изключение...
Абе ако Роб ще ми е гадже, знаеш ли как бързо ще преходя - със скоростта на светлината!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 301
Е,Валка трябва да се подърпаш малко за авторитет!  Mr. Green
Моля наричайте ме Яна!  Hug

# 302
Кристен е била само с едно гадже преди това, колко?- 4 години...не бих правила предположение, че  е по "неангажиращите " взаимоотношения...  според мен  прехода към втора връзка след първото гадже е труден за всеки- тя не е изключение...
Абе ако Роб ще ми е гадже, знаеш ли как бързо ще преходя - със скоростта на светлината!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Валка, ти се очертаваш Туай-хард-ка  Laughing И ако ти падне Кристен, ще й подложиш крак да се спъне, нали? Joy И после ще се явиш на пробните прослушвания за замесваща артистка,,,, Joy

# 303
Валка, ти се очертаваш Туай-хард-ка  Laughing И ако ти падне Кристен, ще й подложиш крак да се спъне, нали? Joy И после ще се явиш на пробните прослушвания за замесваща артистка,,,, Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha Еее, не бе - не съм чак такава кучка!! Twisted Evil  Mr. Green  Laughing Пък и не ставам за ролята, но виж за Роб съм готова на всичко hahaha hahaha hahaha
п.п Не е лошо да си помечтая малко бе - разтоварващо е и е здравословно от психическа гледна точка, нали??! Mr. Green

# 304
п.п Не е лошо да си помечтая малко бе - разтоварващо е и е здравословно от психическа гледна точка, нали??! Mr. Green

That's right...Keep telling yourself that  Mr. Green
Шегувам се... естествено, че е хубаво да се разтоварва човек, нали затова сме тук, на лаф Heart Eyes

Малко оф-топик (макар че аз не съм се отказала от идеята да обсъдим в следващата тема какво би ни било впечатлението от Роб, ако се окаже, че "употребява" ... или че е гей... кое би ни шокирало повече като фенове??- но засега си помечтайте малко за Робстен...и да бъде и такава анкета....) аз не знаех, че Брад Пит пуши трева... все още (аз не знаех, че и преди, де)

# 305
Няма да се шокирам нито ако е гей, нито ако пуши трева. Виж, с хероина е по-кофти, дано не се боцка.
Бих искала да видя снимка на бащата на Роб. Дали е толкова готин?

# 306
staro-novo може би никое няма да ме шокира толкова, колкото това че няма да повярвам и това ще си е  Mr. Green  Толкова време какво ли не се изписа...
Ех Робстен кога ще станеш факт *въздиш въздиш*

Бебчето на Кам е абсолютен бонбон - link

# 307
Бих искала да видя снимка на бащата на Роб. Дали е толкова готин?
Ето бащата и майката на Роб http://www.newmoonmovie.org/2009/05/did-robert-pattinsons-mom-da … lebrate-birthday/
 Бащата е възрастния чичко, а майката е само на малката снимка долу - тази захилената жена не е майка му.

# 308
  • София, България
Ми разбира се че няма да повярваме  Mr. Green

Още повече, че Хриси вярва само на неопровержими доказателства - така че и аз като нея - докато не ми дойде вкъщи да ми покаже какви ги върши, никаква вяра  Mr. Green

# 309
Ми разбира се че няма да повярваме  Mr. Green

Още повече, че Хриси вярва само на неопровержими доказателства - така че и аз като нея - докато не ми дойде вкъщи да ми покаже какви ги върши, никаква вяра  Mr. Green

като ще е хипотетичен въпрос за анкетата, естествено ще го направим да не е слух, а потвърдена инфо,,,май ще оставим гей/би-  въпроса за друг път....а засега ще се концентрираме върху видовете (зло)употреби- хапчета, трева, кокаин/хероин (ама разделено или наедно)...щото май за тревата много хора биха му простили, за хапчетата би ги било страх да не направи Хийт Леджър,,,а за последните- не знам,...

# 310
  • У дома
Здравейте момичета,
нахлувам в темата ви с въпрос: от къде мога да прочета ''Затъмнение'' в нета.
Благодаря ви   bouquet

# 311
Здравейте момичета,
нахлувам в темата ви с въпрос: от къде мога да прочета ''Затъмнение'' в нета.
Благодаря ви   bouquet

на български или английски?
Пдф файл върши ли ти работа или искаш онлайн
прати ми мейл адрес на л.с.

# 312
# 313
 Joy Joy Joy Забавна статийка в Робсесд за английскоговорящи - цитирам:

Robert Pattinson (Edward Cullen): a.k.a. pure sex. Asking a girl if she thinks Robert Pattinson is hot is like asking if the pope's a Catholic. The brooding British hottie has been known to cause epidemics of teenage girls swooning in movie theaters ever since he took to the big screen as the tragic hero Cedric Diggory in Harry Potter and the Half-Blood Prince.

Taylor Lautner (Jacob Black): Poor Jacob Black. Bella's best guy friend (who also just happens tobe a werewolf ... go figure) has always had a thing for her, but she's too busy chasing after vampires to care. In New Moon, though, Jacob and Bella grow closer ... and, despite Edward's overwhelming hotness, you almost can't blame her. It must be tough playing second fiddle to Rob (Face of a God) Pattinson, but Lautner holds his own, with that sexy dark skin and buff upper body.(Gozde: Nah, not so much Taylor, sorry. Plus he is still illegal in most states Simple Smile) Joy Joy Joy

# 314
  • У дома
staro-novo   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт