Twilight/"Здрач" : юбилейна тема 31 (за вампири-вегетарианци и върколаци)

• 17 587
  • 440
  •   1
Отговори
# 390
А може да обича Столичная, или пък от фирмата да са му платили да е скрито рекламно лицеSimple Smile

Е то пък егати и мърлявата реклама    hahaha \извинямам се за израза  Rolling Eyes \
Ако им беше рекламно лице би трябвало от време на време да му пращат нови тениски  Rolling Eyes

# 391
Добре аз да питам Еклипс се снима на закрито така ли? Смисъл не е като remembe me т.е няма да има дневна дажба от робпрелести?

много се смях на robsessed за stoli shirt-а, вижте сами - http://www.robsessedpattinson.com/2009/08/robert-pattinson-and-m … ses-of-stoli.html

Ама как така на закрито newsm78, че те от Съмит, какво, да не поставят непробиваема охрана на километри от снимките, та да не могат папараците да припарят или феновете да не снимат. Иначе си е гадничко да изгледаш филма предварително на снимки, трейлъри.... Все се заканвам да се ограничавам и да престана и аз да надзъртам, но не ми се получава, пустото любопитство надделява.

Eто какви паравани срещу папараците слагат : /инфото е от http://twilightladies.com/

# 392
Ами не исках да се разчува ама айде като сте толкова настоятелни Simple Smile
Аз му я пратих с моя снимка и го заплаших че ако я свали ще отида на живо  hahaha
И смее ли човека Simple Smile Ще я носи докато приключат с цялата сага Simple Smile Crossing Arms

# 393
Ами не исках да се разчува ама айде като сте толкова настоятелни Simple Smile
Аз му я пратих с моя снимка и го заплаших че ако я свали ще отида на живо  hahaha
И смее ли човека Simple Smile Ще я носи докато приключат с цялата сага Simple Smile Crossing Arms

Аааа я каква била работата , а ние се чудим и се вайкаме тука   Joy

Извинявам се на тези които не харесват колажите , но немога да се сдържа давам линк и който иска да гледа !

http://s2.faceinhole.com/09/8/19/1e9957d9813d20192e.jpg
http://s2.faceinhole.com/09/8/19/cb90d7d9813d261109.jpg

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 13:45 от ●๋: KatRin ●๋:

# 394

Eто какви паравани срещу папараците слагат : /инфото е от http://twilightladies.com/

От Съмит ще трябва и за шубраците да измислят нещо. hahaha hahaha hahaha
Сериозно, мисля, че ако някой иска да прави папарашки снимки няма да го спре нищо, даже и от хеликоптер да снима. Всякакви маниаци ги има.
Та въпроса беше и за робпрелестите- ще ги има, ще ги има. Laughing

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 13:48 от danir

# 395
 Ох, не мога да насмогна да ви изчета бе  Laughing - какви са тия дисусии рано сутрин - мале, мале  ooooh! ooooh! ooooh! - гледам тръгнали ста де оправяте днешната младеж. Добре , че пропуснах момента на дискусията - учителка съм в гимназия - и ще си мълча Mr. Green
 Уоми, много ме е яд , че изпуснах спора със Старо-ново за Робстен - ах , как само щях да те подкрепя- жалко! тийм Робстен !!!
За романтиката и любовта - какво да ви кажа разбирам и глената точка на Уоми - и аз съм фен на тръпката и химията,без тях нищо не става, но разбирам и Старо -ново - просто едно е да намериш мъжа и да се ожениш на 17-18, съвсем друго е да го намериш на 26-27- просто търсиш и виждаш различни неща в мъжа и разбирането ти за романтика е различно.
 Сет е голям сладур още снощи го видях, ама нямаше вече никои в темата в малките часове, че да ви го пусна. Grinning
 Лея- ами няма никога да я харесам, каквото и да стане. Sick

хахаха Жанче незнам от кой е и дали има сантиментална стойност за него или просто я харесва като материя и как стои или като оригинална щампа и тн, но факт е че той практически не я сваля. А как я е зашил, ако го е направил сам, /само си го представете да стои на едно столче с игла и конец, и как се кьори и се боде с иглата и си засмуква ободеното с леко намръщено изражение...опппппааа отиваме към бялото, спирам!  Naughty/, просто ми е адски сладко, разбирате ли, адски ме кефи колко е луд  Mr. Green
 Да и аз така - много му се кефя- а тая тениска вече я обожавам - явно и на него му е любима- и аз имам една такава дрипа - много си я нося вкъщи,е не е на дупки, ама много си я обичам. Wink

# 396
Извинявам се на тези които не харесват колажите , но немога да се сдържа давам линк и който иска да гледа !
Супер си тук.

# 397
Супер си тук.
Благодаря !  Hug

От Съмит ще трябва и за шубраците да измислят нещо. hahaha hahaha hahaha
Сериозно, мисля, че ако някой иска да прави папарашки снимки няма да го спре нищо, даже и от хеликоптер да снима. Всякакви маниаци ги има.
Да , те папараците колко печелят за такива снимки , ако трябва не на хиликоптер ами на незнам какво да се качът само и само да щракнат нещо ново !  Grinning

# 398
Катрин, много добре напасваш лицето. Само ако искаш може предварително да си я обработиш на не ти е толкова различна от лицето на другия на снимката.  Peace

Мирка, то отидохме в сюжета на Спящата красавица  hahaha с това ръкоделие.
Уоми, уоми  Joy не стресирай човека така  Mr. Green

Хора, припомнете ми коя е Бри? Не мога да се сетя, пък сега не ми се рови....

Валка, все се каня да те питам - какво преподаваш?

И още 1 куесчън - ще правите ли среща септември?

# 399
Бри е новородения хванат в плен вампир Simple Smile Накрая Джейн я убива въпреки че Карлайл я беше пощадил.

# 400
tanzen, български език и литература и английски език.
Уоми, е като професор- всичко знае за сагата Laughing и аз ги забравям тия подроности бе - даже и сега не мога да зацепя за Бри. Пак трябва да се чете... newsm78
Ровя се по сайтовете - днеска много новини бе - много снимки Laughing доволна съм Mr. Green
Не знам за сепртември - но е задължително да се срещнем за премиерата и е време вече да го организираме - щото трябва да се запазват билети и т.н. Peace

# 401
  • Варна
Бони както винаги с точен отговр Simple Smile
И аз искам среща, ама някъде по средата да я спретнем. Много ми е далеч София, неудобно дълго пътуване, нема де да спя..т.н. Виж Търново, ммм..Да обиколим набързо Царевец (обожавам го това място!!)
Иначе официално заявям, че няма да пропусна гости във Варна, винаги ми се обаждайте, толкова се забавлявам!!

# 402
Е как бе след битката има оцелял само един новороден забил пръсти в земята и гледа бела и хленчи и ги пита как издържат.
Идва Джейн и казва че Карлайл няма право да й пощади живота щом е нарушила правилата разпитва я за това кой я е създал и после я подпалва и убива.

# 403
Бри е новородения хванат в плен вампир Simple Smile Накрая Джейн я убива въпреки че Карлайл я беше пощадил.

Само да допълня - Джейн дава нареждането, убиват я други от свитата на Волтури

# 404

Само да допълня - Джейн дава нареждането, убиват я други от свитата на Волтури

TRUE TRUE ама за мен е без значение кой пали клечката Simple Smile Затова и казвам че Джейн я убива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт