Красиво женско лице?

• 705 534
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 4 035
Хах, колко е важен кадъра - не на всички други снимки ми допадна, но все пак я намирам за хубава.

# 4 036
Точно снимката от поста по-горе я има в линка, който сложих, по-надолу е, може да се увеличи на цял екран. Хубаво си е момичето!

# 4 037
Видях я снимката. На други не ми беше уау, но както казах - хубава е.

# 4 038
На мен на всички ми е уау. Има нещо интересно в лицето ѝ. Тялото също е хубаво.

# 4 039
Аз нямам нищо против естетичните корекции ,но има ли ги, вече не можем да говорим за красота, тъй като нещо изкуствено чуждо, не се брои един вид хаха. Красивото лице, най общо казано, е лицето с правилни черти . Големи изразителни очи, нежно носле ,красиви плътни устни. Ако това едно момиче го има и е естествено, то може да се определи като красива. Синди Крауфорд, Анджелина Джоли са едни красиви и чаровни жени за мен.

# 4 040
Аз нямам нищо против естетичните корекции ,но има ли ги, вече не можем да говорим за красота, тъй като нещо изкуствено чуждо, не се брои един вид хаха. Красивото лице, най общо казано, е лицето с правилни черти . Големи изразителни очи, нежно носле ,красиви плътни устни. Ако това едно момиче го има и е естествено, то може да се определи като красива. Синди Крауфорд, Анджелина Джоли са едни красиви и чаровни жени за мен.

Анджелина има корекции.
Само правилни черти стигат да не си грозен, но не е задължително да те правят красив. Може да изглеждаш скучен и безинтересен.
Едни криви зъби са естествени, но като ги изправиш пак са естествени, въпреки че са коригирани.
Един деформиран от удар нос е естествен, но ако се коригира естествен ли се води? Май не?
Сега точно гледам едно момиченце почти точно отговарящо на описанието ти. E... не бих я нарекла чак красива.... Ето я.

Скрит текст:

# 4 041
Luisa d'Oliveira

# 4 042

Анджелина има корекции.
Само правилни черти стигат да не си грозен, но не е задължително да те правят красив. Може да изглеждаш скучен и безинтересен.
Едни криви зъби са естествени, но като ги изправиш пак са естествени, въпреки че са коригирани.
Един деформиран от удар нос е естествен, но ако се коригира естествен ли се води? Май не?
Сега точно гледам едно момиченце почти точно отговарящо на описанието ти. E... не бих я нарекла чак красива.... Ето я.

Скрит текст:

Момиченцето има малко по-широко носленце ,но е дете, все още чертите не са така изразени. Правилните черти са най-важното нещо, за да можеш да наречеш един човек красив . Зависи какво разбираш под правилни черти де, защото си мисля, че тук разбиранията ни се разминават . Ако корекцията е наложителна например счупен нос с две ръце съм съгласна да се коригира, но да пак няма да е естествено. Навсякъде се търси естесвеното . Е в мис силикон не хахах

Елора момичето на снимката е симпатично, но нищо особено . Не ми харесват лицевите пропорции . Колкото хора по света толкова и различни мнения

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 10:00 от mimi_zl

# 4 043
# 4 044
Това е детенце, още няколко години и трябват за тази тема.

# 4 045
На мен не ми изглежда чак толкова малка, вероятно има 14 или 16 години.

# 4 046
Иванов, верно какъв е този афинитет към деца? 14-16 са си деца.

# 4 047
Да, ама ако си на 17-18. Симпатично е момичето, но не е съвсем жена.

# 4 048
Иванов, верно какъв е този афинитет към деца? 14-16 са си деца.
не е афинитет и какво толкова е станало като съм качил тази снимка ? Стори ми се красива, затова я качих тук, това е всичко

# 4 049

Момичето е с нежно носле, плътни устни, изразени очи. Харесва ми на 16 или 26 хубавото си е хубаво.

Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 13:25 от mimi_zl

Общи условия

Активация на акаунт