Красиво женско лице?

• 705 411
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 4 245
Одри навсякъде е прекрасна, прекрасна!
Позволявам си една отметка. По възможност не разпарчотвайте тъй красотата - трапчинки, носове и тъй нататък.
Simple Smile

# 4 246
Milica Kemez. Като Барби е.😍

Скрит текст:

# 4 247
Барби-тата много се размножиха и не ме впечатляват вече, но Одри е класа!
И на това момиче се вгледах тия дни, случайно попаднах на нея, иначе не следя коя къде станала мис, че някои са направо плашещи.
Виктория Лазарова от Пловдив, Мис Гранд България, не знаех, че има и такава титла.

# 4 248
  • Варна
https://instagram.com/whataholic?igshid=1lgazsbenb7tz

Ето ви много красавици! Особено внимание обръщам на една от снимките с едно момиченце..... УНИКАЛНО Е!!!!

# 4 249
^Не. Simple Smile Изкуствена и бездушна хубост. Тотална липса на персоналност и собствена хубост. Като от калъп са. Като пластмасови кукли, чак зловещо.

# 4 250
Лили Симънс
Скрит текст:

# 4 251
  • Mediterraneo
https://instagram.com/whataholic?igshid=1lgazsbenb7tz

Ето ви много красавици! Особено внимание обръщам на една от снимките с едно момиченце..... УНИКАЛНО Е!!!!

Като изключим Пенелопе и Катрин Зита( че и тя много филтрирана), всичко еднакво! Като пластмасови кукли на рафта са, даже не са ми красиви.

# 4 252
възпитанието не ми позвалява да напиша тези красиви жени от горния линк с каква цел са направени да изглеждат по този начин

Скрит текст:

и т. н.

# 4 253
Имаше едни кукли bratz навремето. На тях ми мязат.

# 4 254

Летисия Каста - французойка, манекенка и актриса. Много красива! Снимките са от Интернет и Инстаграм.

# 4 255
  • София
Като стана дума за Летисия .....
Кралицата на Испания

# 4 256
  • Бургас
Летисия я харесвам много.

# 4 257
  • София
А като стана дума за кралици .....
Рания - кралицата на Йордания

# 4 258
Ау, Рания е страхотна. Притежава изтънчена смугла хубост и екзотика. Гримът ѝ на снимките също е страхотен.

За изкуствено красивите мацки ще кажа само, че никак не ми допада липсата им на живец, застиналите им физиономии в една и съща гримаса и липсата на индивидуалност.

Ох, Луиза Григорова... Никак не я харесвам 2 косъма на главата, твърде кльощава, два заешки зъба отпред и бледа като духчето Каспър, чак болнава изглежда. За актьорските ѝ "заложби" да не говорим, писнало ми е от деца на някой си, пробутвани непрекъснато 😣

Радина Кърджилова винаги е била чаровна със своята класическа хубост. Имаше един период,в който направо приличаше на сянка, надявам се сега да е "позализала косъм".

# 4 259
Габриела Уайлд, английска актриса и модел

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт