Красиво женско лице?

• 705 626
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 4 470
Един български модел- Калина Янева.
https://www.instagram.com/ka.ya.z/

# 4 471
Не им вярвам на моделските снимки аз, в днешно време е толкова лесно да си красив. Малко прилична основа + добър доктор да пипне тук-там+ редактиране на снимки и стават толкова нереално красиви че са като митични същества.
Впечатлена съм от тези като София Лорен примерно, просто дъха ти спира от тези снимки от преди сумати години.

# 4 472
Не им вярвам на моделските снимки аз, в днешно време е толкова лесно да си красив. Малко прилична основа + добър доктор да пипне тук-там+ редактиране на снимки и стават толкова нереално красиви че са като митични същества.
Впечатлена съм от тези като София Лорен примерно, просто дъха ти спира от тези снимки от преди сумати години.
Момичето няма корекции и първата снимка не е "моделска". Simple Smile Останалите две нарочно ги подбрах такива, защото на тях се виждаха най-добре чертите ѝ. Но, разбира се, всеки с вкуса си. Мен пък София Лорен никога не ме е впечатлявала особено.

# 4 473
На мен ми е изключително неприятна къдравелката, не знам защо.

# 4 474
  • Бургас
Младата София Лорен е топ. Ето това са съвършени естествени устни.

# 4 475
Младата София Лорен е топ. Ето това са съвършени естествени устни.
Скрит текст:
Прекрасен пример дадохте. Не виждате ли, че снимката е обработена?

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 20:42 от Inna B

# 4 476
  • Бургас
Не, не виждам. Кое и е "обработеното"? Очите, устните - всичко си е нейно натурално, нещо, което не може да се каже за половината постната тука..

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 19:54 от rosi81

# 4 477
Не, не виждам. Кое и е "обработеното"?
Ето Ви оригинала, сравнявайте.

В последно време инстаграм се напълни с ретро снимки на популярни актриси/модели, обработени с фотошоп или някаква друга програма...

# 4 478
  • Sofia
Да, и аз заподозрях фотоса, още като го видях... Прекалено кукленски изглежда на тази снимка.

# 4 479
Всичко е обработено в тази снимка, това е силно идеализиран образ на София Лорен. Тя никога не е била точно красавица, чертите й не са фини и съвършени - дълъг нос, широка уста, твърде широк овал на лицето, но е много жива, сексапилна, харизматична, жена с характер! В това се крие големият й чар, не в някаква кукленска красота.
Скрит текст:

# 4 480
На мен София Лорен никога не ми е харесвала в лице. Като италианска селянка е – четвъртита и груба. Но тялото ѝ много ми харесва. Simple Smile

# 4 481
София за мен винаги е имала точно народна красота, силна и жизнена, сексапилна и донякъде натрапчива, ярка.

# 4 482
Поздрав за феновете на София (сред които съм и аз). И да, далеч не е съвършено лицето ù, но изписани красиви лица много, но този чар...

# 4 483
за мен е изключително красива и витална

# 4 484
Gal Gadot

Честно казано, във филма Wonder Woman 1984 изглежда зашеметяващо и през цялото време ти е трудно да откъснеш очи от нея. И вътрешно изглежда много красив човек.

Общи условия

Активация на акаунт