Красиво женско лице?

• 698 305
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 120
Найка, не говоря за клюката въобще, абстрахирам се и от мутренски истории, и от това, как изглежда Жени на живо и без грим  Simple Smile Просто... за мен това е правилно лице, което е постно, сухо, не излъчва нито секс, нито одухотвореност, нито невинност, затворено в себе си е. Мое мнение  Simple Smile

# 121

Никъде не съм казала, че всички са такива, също не си спомням да съм те споменавала поименно. Wink Просто споделих наблюденията си, съжалявам ако някой се е почуввствал обиден  Peace

Я, ти пък взе, че се върза  Peace! Харесваш ми, забавляваш ме, приятно ми е да те чета, напомняш ми някого...
Темата не е за възрастта, ама в първи курс имах една състудентка на 30 /другите сме на по 17- 18 години/. Общото мнение беше " Къде е тръгнала да учи на тия години?!" Владимира, много красива жена.

Я да взема да кажа няколко думи по темата, че се олях в спам /ей, ще видиш ти какво е да си на 40, а да си на ... 16/.
Красиво е лицето, което е красиво. Много мъдро прозрение, няма що. Красотата има съвсем конкретни пропорции, ама как не ми се рови сега да търся формули. Във всеки случай с джуките, лисичите очи и чипия нос, признак на глупост още според теорията на Ломброзо /надявам се да не съм объркала, приемам критика/ има общо сексапилът. Колкото повече животински черти има женското лице, толкова по- секси е, защото сексът се свързва с първичното, нали така. Някъде по етапите решихме, че сексапилно= красиво, затова и всички /повечето, де/ популярни "дами" са с евтина визия. Някой беше казал по-нагоре "магистрални феи", готино. Няма лошо, стават, за какво стават е отделен въпрос. Още, критериите за красота търпят развитие. Ти си умно момиче и няма да ти обяснявам какво се случва с тях през вековете. Мисълта ми беше, че красотата е относително понятие. Но пък носи добри дивиденти и би било глупаво да не се възползваме. Много красиви жени срещам всеки ден. Но дали моето красиво е твоето красиво? Ето една дама, българка,която нямам удоволствието да познавам, но не мога да не и се възхитя :
http://www.viewsofia.com/article/3851/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B8%D … D0%BB%D1%86%D0%B8.

# 122
Лицето на Калканджиева излъчва студенина, затова нямаше особен успех като лице.

И нещо от интервюто на интересната дама Мария Конакчиева, линк към което е дала айви, в което според мен се крие простичкият отговор на въпроса "Коя жена е красива?":

Цитат
VS. Тогава красивата жена за вас е?
МК: Тази, която може да възбуди желание у един мъж.

# 123
Гледах интервю с нея, май в 9. месец, съвсем покъртително изглежда вече.
Не съм чела цялата тема. Невена Коканова. Няма нужда от снимка.

# 124
Лицето на Калканджиева излъчва студенина, затова нямаше особен успех като лице.

...и самовлюбеност/самодостатъчност.

# 125
Някой спомена Бергюзар

Калканджиева и аз не можах да я харесам

# 126
Тя има изключително правилни черти, но не е красавица за мен. Другата актриса във филма, Шейда Дювенджи, има много повече чар и излъчване.

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 23:30 от Бижy

# 127
# 128
Цитат
...която може да възбуди желание у един мъж.

Това за лицето ли важи?

# 129
  • Германия
Aко можех да си избера как да изглеждам, щях да изглеждам така. Страхотна е мацката Heart Eyes

# 130
духовникова е много красива жена. койна русева също.

гледам, че на почит в темата са латиното. тези от списанията и екрана - може би (въпреки че на мен и те не ми харесват), НО редовата латино партизанка е най-евтино изглеждащата жена и като визия, и като поведение, и каквото още се сетите. нашата чалга е нищо, повярвайте ми!

# 131
Цитат
...която може да възбуди желание у един мъж.
Това за лицето ли важи?
Не знам коя част от цялата жена е имала предвид Мария Конакчиева, отговаряйки по този начин.

# 132
Всяко лице с топли и добри очи може да ми се стори красиво, а всяко с идеални пропорции и надменно излъчване-отблъскващо.

# 133
Истински л … 80;ца... Повече думи са излишни!

# 134
Елен Колева.

Общи условия

Активация на акаунт