Красиво женско лице?

• 705 634
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 4 485
Красотата се крие понякога в несъвършенствата, не в доктора който ти направил носа като на потомък на Майкъл Джексън и устните на  Кайли Дженър.
Независимо колко добре изглеждаш на снимка, или колко ремонти са ти направени, дори и да нямаш "пипано", тези, които биват запомнени са тези, които владеят изкуството на "женствеността". Нито София, нито Моника имат перфектни носове, но са  символ за красота, и ще продължават да бъдат още много време.

# 4 486
Точно така е, макар че Моника Белучи не бих включила в категорията жени "несъвършени, но адски харизматични". Тя е от рядката порода красива + чаровна. И носът й е прекрасен, овал, очи, устни. Точно нейните устни за мен са еталон, не тези на Анджелина, например.

# 4 487
Като стана дума за Моника Белучи, пускам и голямата ѝ дъщеря да оплакнем око Joy Дева Касел:

Скрит текст:

# 4 488
Хубавица е и щерката, но Моника ми е по-хубавица! Grinning Очите им са различни, на Моника са говорещи, излъчващи, живи, а на дъщерята някак отнесени и по-неизразителни. Но това все пак само от снимки, пък и е много индивидуално усещането и възприемането. Т.е. на Моника ми харесват повече.

# 4 489
Щерката ми е най-обикновена, гледа си носа и устата ѝ е като рибешка 😤

# 4 490
  • В полите на Пирин планина
На мен пък Дева Касел ми е много красива, с нежно и меко излъчване, докато Моника е много по-вамп! Simple Smile

# 4 491
дивата е нежна, защото е млада
на мен чертите й не ми харесват изобщо

# 4 492
Красотата се крие понякога в несъвършенствата, не в доктора който ти направил носа като на потомък на Майкъл Джексън и устните на  Кайли Дженър.
Пак с тези корекции...
До колко всички сте фенове на естественото си пролича само по броя на харесалите фотошопираната снимка спрямо този, харесали автентичната. Sweat Smile

# 4 493
Фотошоп е едно, несполучливи естетични корекции съвсем различно. Пък и на въпросната снимка беше добавен малко цвят, някакви драстични промени не са правени. На мен С.Л. ми харесва повече на старата необработена снимка, по-жива ми е на нея. Самата снимка не е много сполучлива, но тя си има излъчването, както и да е снимана.
Скрит текст:

# 4 494
Фотошоп е едно, несполучливи естетични корекции съвсем различно. Пък и на въпросната снимка беше добавен малко цвят, някакви драстични промени не са правени.
Скрит текст:
Снимката беше дадена като пример за красиви естествени устни, а е видно, че на обработената те са уголемени. Като добавим, че беше дадена като контрапункт на модела, който аз публикувах и който някои сметнаха, че има естетични корекции, се получи доста нелепо и смешно.

# 4 495
Добре де, моделът, който ти публикува не ни харесва, а София Лорен ни харесва (с изключения разбира се, няколко съфорумки казаха, че не я харесват). Преработена, непреработена снимка, все тая, всеки е виждал София Лорен я на снимка, я във филм и я знае как е изглеждала като млада. Ти за какво се бориш, че не разбрах? 😄
Моделът, който ти постна, е с наистина сериозни корекции, за мен лично - несполучливи. Има ли снимка “преди”?

# 4 496
  • Бургас
дивата е нежна, защото е млада
на мен чертите й не ми харесват изобщо
И аз не я харесвам.

# 4 497
Аз да ви покажа една моделка на VS, която много харесвам. Jasmine Tookes:

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 10:13 от bubanka

# 4 498
Много интересно лице и зашеметяваща физика! Simple Smile

# 4 499
Тялото ѝ е брутално добро! В лице е нежничка. Харесва ми много Джасмин Тукс.

Общи условия

Активация на акаунт