Красиво женско лице?

• 706 397
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 4 635
# 4 636
Наташа Хенстридж ли е това? Има много готино елегантно и интелигентно излъчване, харесвам я.

# 4 637
Да, тя е.

# 4 638
Наташа е уникална.

# 4 639
  • Варна
Не ме бийте, но на първата снимка (най-вероятно е от снимката само), но все едно гледам гримиран и оскубан мъж. На втората снима вече ми е красива жена!

# 4 640
На първата снимка просто е с къса коса.
Много жени имат къса коса и късото не ги прави да изглеждат като мъже.

# 4 641
Даже на първата снимка я харесвам повече, но аз по принцип предпочитам открити женски лица, дали заради къса прическа, или просто да е вързана/прибрана косата, все тая. Хубава жена е Наташа, със запомнящо се лице.

# 4 642
Michelle Williams

Скрит текст:

Lindsley Register

Скрит текст:

# 4 643
На първата снимка просто е с къса коса.
Много жени имат къса коса и късото не ги прави да изглеждат като мъже.
Значии, важното е да не се натрупват мъжки черти, белези и неща типични за мъжете. Тогава вече ме дразни. В смисъл - има сега една реклама с късо подстригана жена, малко след това се появява и мъжа, и се разбира, че това е жена, но ... трябва ли да е по този начин поднесено. Тя е с: къса коса, без грим, без дреха, която веднага да показва, че е жена ... ами ... в повече ми идва. То унисекс, унисекс, ама не ми харесва да се чудя какъв пол е човекът отсреща. Тъпо ми е.

# 4 644
Аз от снимката разбирам, че е жена.
Но съм виждала жени с къса коса. Пак си личи, че са жени, просто по-мъжки, особено без грим.
Но ми се е случвало да работя с жени с къса коса и не знаех много време дали са мъже или жени. Два такива случаи имах. Трябваше да питам други хора Grinning

# 4 645
  • София
Наскоро в инстаграм ми попадна профилът на тази южноафриканска моделка(сега живеела в Ню Йорк) .
От тези "съвършените" и ангелските е.

# 4 646
Блондинка родена да рекламира Нивея - студен тип, чисто и нежно излъчване, не е фатална красавица, а по- скоро хубавка, миловидна.

# 4 647
  • София
Точно за Нивеа е Grinning Има и някакви вамп снимки, но не мосля, че и отива.

# 4 648
Наскоро в инстаграм ми попадна профилът на тази южноафриканска моделка(сега живеела в Ню Йорк) .
От тези "съвършените" и ангелските е.

Въй, ами аз не я намирам изобщо за хубава. Сигурно има чар, но аз и него не виждам. Grinning

# 4 649
  • Варна
https://instagram.com/ab.eeer?utm_medium=copy_link

Може и да не се хареса, но ми попадна и ми е симпатична. Изглежда и без намеси. Има и клипчета в профила й, та не е само снимки и фотошоп. Нарочно и първата снимка качих, там не личи сякаш да е с грим. Чаровна ми е.

Общи условия

Активация на акаунт