МАРТенчето маха с крачета и ръчички за радост на всички (10)

• 9 308
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
ahoney  бравоо нали знаеш трай моме за хубост, щом ти се яде яж и аз тази сутрин станах и бях многоо гладна хапнах си естествено. Има много време знам, но никак не ми е лесно да чакаммм не е кой знае колко 2-3 седмици са, но за мен е цяла вечност, а и по цял ден вкъщи никак не ми е лесно. Тук са някакви отвратителни жеги че и навън не мога да излизам.......оставате ми само Вие Simple Smile)))

# 226
А бе аз до другата сряда не знам как ще издържа пък камо ли 2-3 седмици. Мисля, като напредне бременността и като отпаднат притесненията от първите три месеца, като ни минат ФМ-тата и БХС-тата и всичко се окаже наред, ще се успокоим и прегледи на 1 месец няма да са проблем. Обаче сега повече от 2 седмици не издържам без да го видя дребното че е добре.

Antoniya The One чудя се дали да ти честитя сините гащи или още е рано... ма те супер рано са видели пола?

# 227
момичета имам новини за марисса Simple Smileтя и бебето са добре,но са в болница и най-вероятно ще са там поне още 2-3 дена и така сега съм по-спокойна и дано всичко е наред

# 228
Ох дай да те нацелувам и напрегръщам!!! Много благодаря за прекрасните нвоини! Ей че се зарадвах!  bigdance2 dance  ura

# 229
  • Варна
Много се радвам за нея, който има вразка с нея многоооо прегръдки и целувки от всички ни и да се възстановява по бързо и пак да е сред нас.  Hug Просълзихте ме еййй момичета Simple Smile)))))))) Tink там е работата че ние като се успокоим вече прегледите ще станат на по често до колкото знам след третия месец са май през 2 седмици някъде Simple Smile)) давайте да бутаме времето напред Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 230
  • София
момичета имам новини за марисса Simple Smileтя и бебето са добре,но са в болница и най-вероятно ще са там поне още 2-3 дена и така сега съм по-спокойна и дано всичко е наред

Няма думи да опиша радостта си и благодарността си за добрите новини, затова -  newsm44 newsm51 moresmile smile3535

# 231
Nin ако имаш връзка с Марисса предай и, че много ни лиспва и да се оправя и да си идва при нас! И много много прегръдки!  Hug

# 232
Браво,много се радвам за хубавите новини.
Само такива да се чуват за напред. Praynig Praynig Praynig

Antoniya The One и аз искам по-скоро да резбера какво ще е бебето.

# 233
И аз много много искам да знам какво ще е бебето.... Не смея обаче да се надявам на ФМ другата седмица да ми кажат. Много рано ми се вижда...

Antoniya The One ако искаш да те пишеме вече в списъка на първа страничка, че чакаш момък само кажи  Simple Smile

# 234
  • София
Здравейте момичета, много се радва за хубавите новини за Марисса, нямам думи от щастие. Дано и за напред новините да са само хубави за всички нас. Целувки и пожелания за един успешен ден. Hug

# 235
  • Варна
То кой ли не иска да си разбере пола на детето.....има да чакаме и нашия ред да дойде, а и докато не се роди 100% гаранция няма но все пак и аз искам да знам, но май имам да чакам достааа....Simple Smile

# 236
Ааа не е вярно, че няма 100% гаранция. Има случаи, в които се знае 100%. Сега ехографите са много добри, на 3 или 4Д ехограф се вижда съвсем добре, ако бебо реши да се покаже де, а след амниционтеза е абсолютно сигурно. Все пак се надиявам на никоя от нас да не и се налага амниоцинтеза!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 10:59 от Tink

# 237
Какво е това:
Внимание,докато преглеждахте тази тема,в нея бяха публикувани 15 нови отговора.

Изчетох цялата тема за Поли-скъсах се да рева.Да не говорим,че изпаднах в ужас,защото и аз съм със секцио #Crazy

Много се зарадвах за Мариса!Nin,благодаря ти много,така се бях разтроила,че ......направо нямам думи!
Дано от тук нататък да нямат никакви проблеми!

Връщам се да ви чета!

Лек ден ви желая!

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 10:55 от sisi2000

# 238
  • София
Момичета и при мен новините не са добри. Отписах се от първа страничка, желая на всички ви успех и сладки бебочета.
 Hug

# 239
Ааааааааааааа-НЕ
Вече наистина не издържам!
Kaastel,мила много съжалявам!Дано за напред всичко да е наред!Прегръдки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт