Отговори
# 90
 Praynig Комикс положителните ми мисли са насочени към теб  Heart Eyes

# 91
Комикс  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig!

# 92
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте,един зелен рошльо моля,че едва станах.

Комикс ,продължаваме да се молим за вас с малката Бо. Praynig
*MILADY*   и всички момичета,които лежат и се тревожат,стискам ви палци и не се отчайвайте,още малко остана. Hug
Кръв и урина на мен ми пускат всеки месец за последните 3 +една микробиология и една стерилна урина.
Секса последния път беше леко отчайващ,чудехме се в какви стойки да застанем,на мен все нещо ми пречеше. EmbarassedХем сърди,хем боли,нали я знаете приказката.
maria.krumova ,много гадно това с прищипания нерв,на мен така ми беше станало в 4 месец,ей голям зор беше,големи болки,слизах от леглото на 4 крака.Мъжът ти поне може да ползва някакво мазило.
1 страница аз я следя редовно,може да не отварям всички линкове,но поне виждам снимките.И досега всички са ми харесали.То няма и как да е,нали сме си най-хубавите. Mr. Green
Слънчев ден от мен.  Nature Sunny

# 93
Добро утро  Simple Smile
Напоследък си спя много добре - само един път ставам нощем, а детето е на море с татако си и сутрин никой не ме буди с "прави ми закускааааа!"
За изследванията - кръв и урина ми пускат през месец, микробиология - засега една - преди 2 или 3 месца не помня точно и ще пуснем по още една по-натам, сигурно на следващата консултация.
На мен за хемоглобина ми бяха изписали Сорбифер 2х1, но аз го пиех само по веднъж на ден и хемоглобинът ми се покачи от 113 на 122 за един месец. Добре е да има пауза от 2 часа между приема на железния и магнезиевия препарат, защото някои магнезиеви съединения пречат на усвояването на желязото!
А за ниския хемоглобин - не е задължително да доведе по преждевременно раждане, но може да е рисков фактор - сестра ми отиде да роди с хемоглобин под 90, а майка ми преди години твърди, че хемоглобинът й е бил 76 преди раждането, пък са си доносили бременностите.
Комикс, сещам се често за вас с Борислава и се моля всичко да се развие по най-благополучия за нея начин.

# 94
Комикс дано всичко е наред с бебка  Hug

# 95
Комикс,  newsm10стискам палци всичко да е наред с бебка!

# 96
Стискам палци малката Бо да се оправи да радва много мама. Относно спането...и аз имам проблем. Понякога се будя и едвам стигам до тоалетната - толкова ми се пишка. Секс си правим засега....нямаме проблеми. Има ли някакъв период в който задължително трябва да се спре това удоволствие...

# 97
Здравейте момичета!  Heart Eyes
Минавам на бързо за ви прочета и се в пускам в одисеята на чистенето, и то не на какво да е а на банята ooooh!.

За спането - бройте ме в клуба на будуващите. Вечер трудно заспивам, будя се по 6 пъти за за ида до тайното място Simple Smile, а мъжо си спи ли спи.Е че как после да ен ме мързи през деня като аз почти не съм спала Crossing Arms

Имам и един въпрос( може да ви се стори малко тъпичък ама ме вълнува напоследък  Embarassed) забелязала съм че на повечето мами към края на бремеността пъпа им се обръща на вън и изкача. Някой има ли информация по този въпрос защо така се получава?  Thinking
Айде това е от мен за сега отивам да умирам в гадната баня Sick
И последно Комикс вярвай в най доброто и то ще се  сбъдне  newsm10 newsm17

# 98
Здравейте,мами искам да ме впишете на първа страница моят термин е 24.11.09,чакаме момченце.Мислим да го кръстим Иво Simple Smile

# 99
И ние сме готови с името - Александър

# 100
Гледам се съревнованието е между слонче-бидонче и моят фаворит - шишо. Хубаво, Миа, си решила да събираш гласовете от двете анкети, ама аз не знаех и гласувах и в тази, но пък пропорциите са същите, така че явно няма да е проблем Simple Smile

# 101
  • Пловдив
Комикс мила дано Господ помогне и всичко да се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 102
  • София
И аз съм недоспала днес и ми е криво  Close.

Комикс, стискам палци и аз всичко да се оправи  Praynig.

*MILADY* и lenka - стискам палци и за вас момичета  Hug, знам колко е трудно и колко бавно минава времето (до миналата седмица и аз смятах и изчислявах коя седмица, колко дни, колко тежи в момента), но важното е че бебките са добре сега.

Аз днес съм на преглед най-после да видим какво ще каже док за контракциите (че досега ме гледаха все по спешност в Токуда).

За първа страница - ами и аз гледам снимките винаги най-малкото от любопитство (всъщност съм ужасно любопитна така че винаги ги гледам Simple Smile ), за линковете - отварям ги когато ми трябва информация и от време на време проверявам има ли нови.
Така като гледам доста момичета писаха, че са така, тъй че не мисля че усилията ви остават незабелязани. Напротив всички сме ви благодарни за това, което правите и за веселото настроение, което създавате с всяка нова тема  Hug.

Миа успех с изследванията днес.

Лек ден   bouquet!

# 103
Здравейте момичета!От доста отдавна не съм влизала,но смъртта на леля ми беше голям шок за мен.Трябва да лежа повече,защото имам контракции и вече и аз пия Магнерот 3 пъти по 1.Хемоглобина ми е 102 и ми изписаха и желязо,което още не съм почнала да пия,защото и то е 3 пъти по 1, а четох че трябва да се приемат с разтояние от около 2-3 часа и не знам как да стане ooooh!Струва ми се че откакто пия Магнерота съм по-добре Praynig
   Днес си взех резултатите от урината и се стреснах,че срещу белтък пише ОПАЛЕСЦЕНЦИЯ, а срещу седимент има някакво съкращение-ед. левк. ед. ер. пик. к-ли..Не знам какво означават тези неща newsm78 Ако някоя от вас знае ще съм благодарна да ми разясни.Лошото е че и двамата гинеколози при които ходя са вече в отпуск и не успявам да ги открия,за да ги попитам.Върти ми се нещо в главата,че щом има белтък в урината значи има албумин и в такива случаи какво се прави,знаете ли?
  Вече ще съм по активна в писането-обещавам Hug
  А сега отивам да ви изчета,че вече две темички съм пропуснала Heart Eyes

# 104
Здравейте и от мен!
Минавам да се разпиша и да Ви пожелая приятен ден.
Комикс вярвайте, че с Бо всичко ще е ок.Ние стискаме палци.  newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Общи условия

Активация на акаунт