Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява бебешкото развитие, което споделя pepi_r?
Какви са методите за прилагане на музикотерапия в България?
Какви са възможните лечения и основни терапии за аутизъм?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява бебешкото развитие, което споделя pepi_r?
-
Какви са методите за прилагане на музикотерапия в България?
-
Какви са възможните лечения и основни терапии за аутизъм?
Лечението на аутизма включва различни методи като трансплантация на стволови клетки, лекарства като мекамиламин, хелация, диета без казеин и без глутен, терапия в барокaмера и сензорна терапия. Освен това има диагностични тестове за откриване на тежки метали в организма. Основните терапии за деца с аутизъм включват ABA терапия, логопедия, сензорна терапия, плуване и други. Тези терапии се препоръчват да започнат в ранна детска възраст, като включват консултации със специалисти и редовни интервенции.
-
Какво е мнението за използването на стволови клетки при лечението на аутизъм?
-
Какви са разликите в провеждането на музикотерапия у дома?
и мисля не остана очарована ти от нея.Можеш да опиташ с д- р Терзиев или д-р Аврамова.Д-р Терзиев е много приятен - прилича малко на д-р Дулитъл
.Чувала съм най добри отзиви за тях двамата с Аврамова.А относно престилките - можеш спокойно да обясниш на Дари, че лелята си е облякла грозна бяла рокля приличаща на престилка 
.

Убедена съм, че няма нещо казано на семинара, което да не е дискутирано и описано и преведено, ако щеш в темите за диетата.Ако те интересуват терапиите, които се провеждат с децата - също така сме дискутирали всичко, което сме разбрали в аутистичните теми.Хич не ми се вярва да сме пропуснали нещо - най много да не е добре развито от нас.Смятам, че тук пишем доста интелигентни и начетени хора, и с нищо не падаме по долу от американските майки.