ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

• 11 657
  • 146
  •   1
Отговори
# 90

Прави ми впечатление че не се изразяват някакви предпочитания към видовете съоръжения, тематичност на площадките, идея за устройство.

Ами, да ти кажа не съм се и сетила. Малко ми се струва като пирамидката на Маслоу - задоволяване първо на изначалните потребности /сиреч безопасност и чистота на площадките/, пък после другите по-второстепенни. Преполагам, че ако градинките станат чисти и безопасни, аз лично тогава ще започна се вглеждам какъв тип и дизайн е съоражението Simple Smile дотогава кел файда, ако ще да е най-великото съоражение, но в кочина, просто не водя детето там.

# 91
на пъпа на София, зад баня Мадара, преди 3 мес . изрязаха стари и опасни катерушки. Да, ама няма никакви начекни да монтират нови Tired

Къде според вас може да има инфо по въпроса? 

# 92
Общината? newsm78
При нас ситуацията беше, че ги хванахме в крачка-самите работници и т.нар инженер се подмоткваха, та ги питахме какво ще се прави, защо са махнати люлките и т.н.Преди това никой не е минал  да обяви, да каже, та не знам даже по какъв проект са, табелки-няма, никой-нищо не знае и не каза....после нали за кошчетата-наша отговорност си били и толкоз... Thinking

# 93

hahahaЕто вижте нашата "страхотна нова" площадка. LaughingБез коментар!

# 94
това е идеалната площадка за моите деца.... Rolling Eyes от тази люлка няма цял час да слезнат, а на кълбото още два не им мърда, излитат в космоса, а и къща си правят... Embarassedпък може да е супер опасна за някои и незнам каква още...

# 95
Тази площадка ми е трън в очите,защото е изписана за нова и са прибрани парички по програма (това са само мои предположения)-откраднати от дечицата.А тези съоръжения са преместени от едно място на друго и са пребоядисани.Не знам дали си личи от снимките,но няма достатъчно разстояние между съответните елементи, а и те са отдавна остарели(аз  помня че играех на такива).На нас тази площадка не ни върши работа, че сме много малки,а с такава радост я чакахме... Sad

# 96
  • В заешката дупка
Част от синджирите в близост до седалка на люлките тук, където живея, са "опаковани" в нещо като маркуч. Доста са стабилни, за да не падне дете - хваща се за несгъваемата маркучена част. В същото време могат да се огъват в горната част, така че да "убият" част от удара при сблъсък. От личен опит тези люлки ми изглеждат доста приемливи.

# 97
В нашия квартал има много хубава площадка, по евростандартите. Всичко дървено, има място за игра на по-големите и за малките деца разни пособия. Обширна, с алеи за ролери, абе страхотна с две думи.
Обаче. Няма едно дръвче и никаква сянка. Хубаво, но недообмислено. В момента е почти неизползваема. Ще снимам, ако искате.

# 98
Част от синджирите в близост до седалка на люлките тук, където живея, са "опаковани" в нещо като маркуч. Доста са стабилни, за да не падне дете - хваща се за несгъваемата маркучена част. В същото време могат да се огъват в горната част, така че да "убият" част от удара при сблъсък. От личен опит тези люлки ми изглеждат доста приемливи.

Това звучи супер, но тук няма такива. Sad
Кло, покажи, ако не е сложно.На такива места навеси не могат ли да направят някакви?

# 99
Пенелопа, могат сигурно, обаче явно смятат, че и това е достатъчно. Жалко, защото реално не мога да си заведа там децата, освен в късния следобед, след като слънцето се е скрило. Утре ще я снимам да я видите.

# 100
  • София
Да е оградена от всякъде, с врати със затварящ механизъм, така че случайно миналия подпийнал чичко да не може да ги забрави отворени, с високо поставен отварящ механизъм, с оградени с ограда люлки, достъпът до които да е само от една страна и само преднамерен.

# 101
Да е оградена от всякъде, с врати със затварящ механизъм, така че случайно миналия подпийнал чичко да не може да ги забрави отворени, с високо поставен отварящ механизъм, с оградени с ограда люлки, достъпът до които да е само от една страна и само преднамерен.
Ехааааааа,така ли е при вас? Rolling EyesНие тука явно сме девета глуха, само можем да мечтаем за врати и заграждения newsm53
Нека който има възможност да снима и да показва!И да обменяме впечатления,макар че това от което аз съм недоволна, ми се струва , че на вас ви хареса Rolling Eyes

# 102
о, в тази връзка-за вратите...на нашата има, две, затварят се чудесно е за малките наистина-дето се вика-за 3 минути поглед можеш да отклониш няма да изчезне, както го умеят децата, аз съм губила дете и знам какво е...
та-имаме ние две вратички, чудесни, и все зеещи отворени.мина аз-затворя...ама по някое време-пак отворени, бре да му се невиди!Един ден и лек скандал ми спретна една баба, защо затварям, нека отворена да седи вратата...та може и да си имаме вратички, но не винаги служат вярно те...

# 103
Здравейте, аз съм на мнение, че всяка нова площадка е хубава, но за кратко, понеже са достъпни и за големите вандали нощно време, според мен трябва да има по една камера на всяка площадка за да се следи за нейното опазване. Иначе, че повечето  фирми са с уникално тъпи модели е така.
На мен специално ми харесват по изчистени неща, и не до там детски понеже колкото повече места има за провиране и катерене, толкова е по опасно. Настилката е най-важна.
Това са ми любимите модели, а сайта на фирмата е http://cozirog.com/bg/indexbg.htm.

# 104
Такава:
-оградена
-люлки удобни с облегалки, с оградка около тях за безопасност, задължително люлки за най-малките с предпазител отпред./бебешки/
-пързалки   от pvc, с различни размери за най-малките и по-големи деца. Задължително със стабилни стълбички /а не тръби/ с парапет и не много стръмна част за пускане;
-пясъчник с ЧИСТ  пясък.;
-замъци  за скачане- за малки/ до 3г./  и по-големи деца 
-около съоръженията настилка -гумени плочки и тревичка ,естествено окосена и обезпаризитена Laughing
Задължително с кошчета за отпадъци, WC, за да не пишкат децата по тревата.
За предпочитане е - БЕЗ консумация на разни занимавки и тем подобни.
Забрана за цигари и животинки.
Това за мен е площадка мечта.
Подобна има в Младост -/Варна/

Общи условия

Активация на акаунт