Ние още никакви украси не сме правили в къщи, може днес ако имам време поне елхата да украсим.Подаръци също не съм взимала, ,ама до края на седмицата трябва даго направя. И така...

за заглавието ...много умна идея 
мислех вчера ...ама нещо не ми остана време от чистене и готвене
да стигна до тавана да сваля елхата
та ще е някоя вечер през седмицата ...че то време не остана 
но за другите 2ма мъже ...а и за мен си ... 
и не мога да излезна на глава с него
та се чудя дали да не го отрежа ....ама пък ми е жал, че иначе си слуша човека
Браво Тедка, нека да стане малко коледно в последната ни темичка! 
Миналия четвъртък бях на преглед и ми казаха,че съм с 2 см разкритие, но така мога да си карам до края.
След вагиналния вечерта имах цяла нощ контракции и си събрах на бързо багажа. но после нищо и сега дори имам чувството , че не съм бременна...само по ритниците се подсещам. Ама когато тогава. 

Как са юнаците? И ти май учиш, та никаква не се мяркаш вече.. 
Тя ако иска да стиска. На мен ми се ражда веднагаааа... 

я се разделяй на 2 вече ...тъкмо ще си имате най-големия подарък за Коледа под елхата
стискам ти палци всичко да е ОК
още малко остана
но пък сега вече си с опит и си е друго
страшно няма
целувки 
та толко учат
нашите, че учат то се знае ...ама чак пък буквите
...... а догодина какво тогава
засега само цифрите до 10 и разни знаци и чертички пишат и повечето занимания тяхната госпожа ги обръща под формата на игра, театър и ги прави по-забавни
та засега им е много интересно даже на децата ....все пак са 3та група ...няма нужда чак толкова да бързат според мен
а сега от 5 до 10 
и 2те почти всичко обръщат под формата на игра, не ги претоварват и непрекъснато казват, че трябва да остава на децата достатъчно време за игра
и засега и децата са доволни и ние също
дано и догодина да я карат така
и да не ги "отвратят" рано рано от училището 
пише отдавна КОКО ...но за повече неще и да чуе
Пари за тетрадки дадохме, ми те ги отварат за 10 мин.
Верно у4ене, у4ене, ама после определено ще знае за кво иде ре4 и ще са по подготвени. Ина4е пък какво ще прави по цял ден 
Голем майтап е
Много съм смешна