Бременност и дискова херния

• 16 415
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Диди- има много теми тук ЗА и Против епидуралната упойка- не съм ги чела обстойно, защото не съм бременна в момента. Тя малко намалява болките от контракциите, но пак си в състояние да напъваш и т.н. Въпросът е да се поиска мнение както на гиниколог, така и на анестезиолог- все пак тя се бие в гърба някъде. Като наближи раждането- ще видиш какво ти препоръчват специалистите.

# 16
  • Burgas, Bulgaria
Аз съм с оперирана ДХ Л5С1 и 4 протрузии+феномен на гръбна4ния мозък-никакви проблеми с износването въпреки ,4е ка4их близо 30кг. Embarassed ,а уж нямаше и се пазех.Единствено моите лекари бяха категори4ни, 4е нормално не мога да родя ,нито с епидурални или камо ли спинална,нямало да не хване от срастванията,а и заради моя феномен тия неща не ми понасят.
Въпреки, 4е съм адски алерги4на към упойки и спиналната бе най-доброто ,просто не стана и за пореден път бях с пълна. Tired

# 17
  • Варна
М A R I Q важното е с теб и детенцето всичко да е наред ако ще и с 10 упойки да си, поне аз съм на такова мнение. От сега ме питат дали ме е страх, такова животно няма няма да ме колят и да ме бесят я, а и търпя на болка и въобще не мога нито да преувеличавам нито да се глезя така че има време Simple Smile))

# 18
Здравейте!

Аз съвсем наскоро разбрах, че съм родила двете си деца по нормален път със Спина Бифида на 2 прешлена  Crazy Честно казано първото раждане мина доста леко, но при второто вече бях и с ДХ на л4-л5 - болките бяха ужасяващи , Confused За сметка на това възстановяването след първото раждане беше доста по-продължително от това след второто  Peace

Успех! Леко и безпроблемно раждане  Hug

# 19
  • Burgas, Bulgaria
На мен ми обясниха,4е принципно може да се роди нормално,но не се знае по време на раждането какво можв да се слу4и ,тоест ако изведнъж те хване криза ако съдя по моите е абсурдно да направиш каквото и да е ,аз главата не можех да си движа.Ина4е има много мами родили така ,но пак разван не вси4ки акушерки се хващат.А и ти искат мнение от невролог или неврохирург -в моето беше под4ертано,4е е наложитело подоразрешение 4рез секцио .

Общи условия

Активация на акаунт