И най-малкото ни ЮЛЧЕ на годинка вече стана (тема 125)

• 13 108
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Юцка, и аз знам макс 7 дни. В аптеката ми казаха толкова.

Peace

# 196
Благодаря ви много !  Hug

# 197
Бухти, снимките от сватбата са разкошни!
ДеЩо, вашите - също. Много ме кефят подобни хипарии Peace . Аз не мога да кажа, че съм почитател само на луксозната почивка или само на тази, тип "Сървайвър" . Определено съм фен на разнообразието и ме привличат всякакви приключения.
Кетито, дано всичко с Маги е наред и диагнозата не е таласемия.

# 198
  • Бургас
Искам да ви попитам : коларгола колко време може да се ползва?

И аз знам, че е само седмица.

После се получи една голяма, синя подутина и почти и се затвори окото.

Кате, не знам дали при вашия случай е щяло да помогне, но знам, че за ударено се намазва веднага с нещо мазно (олио, зехтин или бебешко олио в краен случай). Не се подува или поне малко и не излиза синьо. Наистина действа!

Разгледах много снимки, сватбени, бебешки. Страхотни са!

За палатките да кажа, че са ми детски спомен.  Simple Smile Като бяхме малки нашите ни водеха на палатки много често. Всяко лято бяхме до Лом за по 10-14 дни. Събирахме се по няколко семейства с деца, разбира се. Няма такива ваканции просто! Свобода, никой не те търси за нищо, игра, плаж, вода, кеф!  newsm41 Доста добре сме екипирани за такива почивки. Обаче, сега не правим такива мероприятия.  Sad Моя мъж като чуе палатка и се изприщва.  Crossing Arms Един, единствен път го излъгах за един уикенд да се качим на в. Ком за Празника на Балкана и това си беше. И така... мъча се сега по хотелите ... Whistling  Mr. Green  hahaha

# 199
здрасти бандаа
ние днес правихме кръщене в Басарбовския манастир - единствения действащ скален манастир в БГ, ето снимки
http://www.facebook.com/album.php?aid=2013932&id=1511126265& … 126265&ref=nf
малкия се скъса да реве, само като погледнеше попа и  newsm45 и не разбрах много от церемонията но иначе беше хубаво....

и аз обичам на палатки, като малка само така почивахме, но сега моя не ще и да чуе за това, аз съм голям природолюбител и работата ми е свързана с това и много ми липсва....

уф забравих да се отчета от последната консултация - 10 кила (+400 г), 75 см (няма промяна)

# 200
Така наречените от вас хипита са най-обикновени хора като всички останали
На феста имаше много хора като мен и като вас, нормално е фотографите да снимат по-шарените и тези с растите и други по-изчанчени неща по тях, нали това бие на очи
Специално хората, които ни заобикаляха там и имах възможност да дочувам какво си говорят и тн - се бяха сраснали или поне се оптиваха да живеят зелено - имаше много вегетарианци, всички постоянно следяха и държаха да не се замърсява мястото наоколо, бяха много по-дружелюбни от хората, които обичайно срещаш по улиците и далеч по-отворени за всичко
И със сигурност имаше много хора, от които можеше да се научи по нещо полезно и хора, които постоянно работят над себе си, променят се, търсят предизвикателства и са една идея по-духовни

Понеже споменахте  и мъжете си, моят по едно време се размрънка и искаше а се прибираме, когато се изля един голям дъжд, каза, че сме щели да си изгнием там, но му беше дошло малко в повече от шофирането и носенето на Елена, после като се оправи времето не искаше да си тръгва
Той е от тези, които с годините се привързват повече към удобствата, а е пътувал повече на стоп от мен - например от Унгария дотук сам, спял е на Рибката на палатки много пъти и за дълго
По едно време каза - тук щеше да ни е супер, ако бяхме сами  Laughing
На мен също щеше да ми е супер, но щеше и да ме е яд, че децата не са на чист въздух и тн

# 201
Ама къде сте всички  Crossing Arms Не съм ви освобождавала  Mr. Green

Купихме едни апликации за стена да се радва Катето. Като ги залепим, ще покажа, изглеждат доста идейни  Simple Smile

Мая, чудесно кръщене. Иска ми се да го видя този манастир, изглежда впечатляващо.

Оле, как сте със съня, има ли промяна?

Белинда, супер сте го намислили. Завиждам  Whistling благородно  Simple Smile

# 202
  • Варна
Гнидка, пробвала ли си да смесиш храната от кухнята с малко пюре от тези, които Катето харесва? Друго което съм забелязала при Боби е, че е свикнал да не е топла храната.

# 203
Мая, много хубаво кръщене сте направили, нашето го правихме в Русе, че попът ни беше познат /така де, с връзки  Mr. Green/, но иначе сигурно и ние щяхме да го направим на Басарбовския манастир, много приятно е там.
За почивките и аз си падам малко оф-роуд така да се каже, колкото по-неорганизирано и неудобно, толкова по-добре  Crazy. Преди да се оженим бяхме изръшкали кажи-речи цялата Русенска област с колелета, пускахме се и с каяк по Янтра и Дунава, палатки, щуротии... Обаче явно е било зарибявка от страна на кандидат-съпруга, щото сега му дай биричката, мезето и удобното легло и не го търси за друго...  Crossing Arms
Ние с яденето сме доста зле, яде единствено докато си играе с нещо или докато гледа реклами. За сметка на това тогава яде всичко, и аки с извинение да му дадеш, ще го изяде, без да разбере. Това разбира се е много лош навик, но не знам иначе какво да го правя, интересът му към храната е нулев.
Моля някой да пусне пак линк към оная темичка за това кой какво е сготвил на детето си, че ще ми се наложи десетина дни да готвя на Петър. Мислех, че съм я сложила във фейвъритс, ама нъцки. Не искам рецепти, ами идеи за манджи само, че хич ме няма в измислянето.
Изгубих половината купони за ДК и някоя "майка" ми ги е намерила и си ги ползва  #2gunfire, вместо да ги даде на лелката в случай че си ги потърся. Не мога да си представя как може да има такива хора  #Cussing out

# 204
Изгубих половината купони за ДК и някоя "майка" ми ги е намерила и си ги ползва  #2gunfire, вместо да ги даде на лелката в случай че си ги потърся. Не мога да си представя как може да има такива хора  #Cussing out

откъде си сигурна, че са намерени и се ползват  Rolling Eyes все пак си ги загубила ти, няма нужда от такива емотикони.
за съжаление по отношение на храненето мога да ти дам само един съвет - спирай телевизора и махай играчките - от глад няма да умре, но навикът не е за пренебрегване.

# 205
  • Варна
Белинда, и ние бяхме в Коста Дорада. Много е хубаво. Но точно с влак от Барселона до Салоу не сме пътували. Там чухме, че с влака е най-бързо пътуването, че с автобус, който спира на всяка спирка се пътувало няколко часа. При нас всичко си беше организирано и така самоинициативно не сме пътували. А нашият хотел беше- Gran Hotel la Hacienda, La pineda, Salou-страхотен е препоръчвам го с две ръце.

# 206
Вале и да идеш да видиш Музея на еротиката дето аз толкоз път бих да го видя и беше затворен  Crazy
Много е хубаво в Барселона

# 207
  • София
Привет, върнахме се от морето. Бяхме в Созопол, хареса ни и не сме мърдали от там. Трябваше днес да се отбием в Бургас, много исках да видя Юцка, но ме споходиха адски болки и ми беше ужасно зле. В крайна сметка ми дойде и си мисля, че е от това, въпреки че нямам болезнена менструация. Пих 2 но шпа и 1 парацетамол, надявам се не пречи на кърменето. ПО едно време имах чуството, че ме боли повече, отколкото при раждането. Идея нямам как ми се случи това.
Оплаках се, сега отивам да ви чета.

# 208
  • София
Лелеййй, музей на еротиката Crazy Звучи тъкмо като за мене Flutter

Аз днес съм лоша майка. Зарязах едното дете с едните баба и дядо да кара колело, другото с другите да се къпе и приспива и заседнах в едно заведение на маргарити Blush Бях забравила колко обичам да пия Mr. Green И двамата са се държали прилично, Бобо даже бил рекорда по ядене и бързо заспиване. Сериозно си мисля, че май аз не им влияя добре на тия деца Laughing

Крис, вашият хотел ми е една от опциите, наистина изглежда много добре Peace

# 209
откъде си сигурна, че са намерени и се ползват  Rolling Eyes все пак си ги загубила ти, няма нужда от такива емотикони.
Сигурна съм, понеже, не знам как е при вас, но при нас се заверяват за два дни напред, т.е. за два поредни дни имахме заявена храна, а когато отидох да пробвам да я взема поне нея, някой вече е беше взел /и друг път се е случвало някой да си загуби или забрави заверения купон, просто изчаква всички да минат и каквото остане, си е неговото/. Аз лично не бих взела чужда храна, ще ми присяда, още повече при положение, че съвсем лесно може да се намери този, който е загубил купоните и да му се върнат, не сме толкова много майките, които вземаме от този пункт. Затова и не виждам проблем с емотиконите си.

Общи условия

Активация на акаунт