Какво да хапваме, ако искаме момиченце или момченце?

• 3 267
  • 78
  •   1
Отговори
# 30
Ти пък  Shocked. Не вярно, ако ядеш основно сол, ще имаш момче. Какви са тези глупости, мъжа определял пола. Мъжа няма никакво участие в правенето на бебе. Naughty

Особенно ако е извън страната докато е правено бебето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 31
Не, че не искам момиче, но първо искам момче  Flutter за да може да пази сестричката си  Simple Smile
Да,ама знаеш ли пък каките как обичат да се грижат и помагат за бебето bowuu Grinning

Права си   Naughty има го и този момент  не се бях замисляла  ooooh! Няма значение какво е първо важно е да са живи и здрави  mobilephone pletka

# 32
Ще го имам впредвид за второто  Laughing

# 33
Добре се посмях... чела съм и друга теория - ако на майката й е харесал секса, ще е момче, а ако не й я харесал - ще е момиче... По тази логика, бащите на момичета имат повод да се позамислят  Laughing

# 34
 newsm62 Това за храната не го знаех , хахаха , даже не си спомням какво съм яла през първата си бременност за да имам момиченце , а и явно и сега съм яла нещо подобно , тъй като и при сегашната ми бременност се очертава да е девойка  newsm44

# 35
  • в Надежда-та
Аз си знаех, че трябва да спрем секса и да наблегна на яденето hahaha hahaha hahaha Crazy

# 36
Аз ще чакам рецепти за близнаци ,но ако може да са момче и момиче  bouquet
Joy
за близнаци се гладува и от време на време чаша червено вино, обаче стават момчета. Ти пробвай с бяло вино Mr. Green

# 37
За мен това са пълни глупости,но пък развеселяват.  Grinning

# 38
Тази диета работи наопаки - яла съм предимно нещата от списъка за момче, а имам дъщеря. Mr. Green Mr. Green
МММ да и аз така.
Явно нещо ни има Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 39
Добре, а тази теория, че мъжките сперматозоидчета са по-бързи, но живеят по-кратко, а женските са по-бавни, но пък оцеляват по-дълго не е ли вярна или и това е мит?
Защото ако е вярна има някаква логика и в яденето на определени храни, т.к. се променя киселинната среда на майката и това би трябвало или да спомага на едните или на другите... само предположение де

# 40
  • някъде
И ако наистина действаше...
мдааааааааа, имам 3 момичета и като гледам не се вписвам в тази диета  Mr. Green
тькмо да разбереш за 4-тото как да стане момиченце Wink

Ти пък  Shocked. Не вярно, ако ядеш основно сол, ще имаш момче. Какви са тези глупости, мъжа определял пола. Мъжа няма никакво участие в правенето на бебе. Naughty
Особенно ако е извън страната докато е правено бебето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy

# 41
Ще го имам в предвид за второто пък току-виж станало момиче...ама и аз май наобратно трябва да я правя... Joy

# 42
 Laughing преди малко в съседната тема разбрах, че ако имаш киселини бебето ще бъде с коса, тук пък нови двайсет  Laughing

# 43
Добре, а тази теория, че мъжките сперматозоидчета са по-бързи, но живеят по-кратко, а женските са по-бавни, но пък оцеляват по-дълго не е ли вярна или и това е мит?
Защото ако е вярна има някаква логика и в яденето на определени храни, т.к. се променя киселинната среда на майката и това би трябвало или да спомага на едните или на другите... само предположение де

Мъжкия сперматозоид определя пола на бебето. А жената няма сперматозоиди, а яйцеклетка.
Всъщност ми е интересно, как според теб става оплождането. Не се бъзикам, наистина ми е интересно, какво знаеш.

# 44
За второто ще пробам па дано излезе момченце да си имам и от двете  Joy

Общи условия

Активация на акаунт