Клуб "Парфюмен Ценител" 23 - Любими аромати Jean Paul Gaultier

• 21 329
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
ЕДТ пробвах пак преди седмица, провокирана от цената му от 30 лв,/иначе не бих посегнала към този вариант, защото съм го пробвала и не ми е допадал/, но не си струва за мен, дори при тази ниска цена.  Grinning
И къде, моля, на тази ниска цена, този никакъв парфюм, за да си го купя? Grinning
Всъщност няма нужда!  Peace Аз искам ЕДП и вече си поръчах, що пък да чакам до утре! Crazy Както каза Noir( Heart Eyes ) - Всеки спестен лев е едно пропуснато удоволствие! Hug Joy

# 61
ЕДТ пробвах пак преди седмица, провокирана от цената му от 30 лв,/иначе не бих посегнала към този вариант, защото съм го пробвала и не ми е допадал/, но не си струва за мен, дори при тази ниска цена.  Grinning
И къде, моля, на тази ниска цена, този никакъв парфюм, за да си го купя? Grinning
Всъщност няма нужда!  Peace Аз искам ЕДП и вече си поръчах, що пък да чакам до утре! Crazy Както каза Noir( Heart Eyes ) - Всеки спестен лев е едно пропуснато удоволствие! Hug Joy
Браво, да ти  е честит!   bouquet Аз го пробвах в малко магазинче за парфюми в блок. Абсолютен оригинал за тази ниска цена.  Grinning

# 62
Направо се чудя понякога в кварталите, в разни затънтени магазинчета, какви съкровища изскачат! Ако беше ЕДП щях да се вдигна и до края на града, за да го купя за тези пари.  Joy Приятелка пазарува от някакво, пак такова малко магазинче в Младост 4 и си купи чудни неща от там. Всъщност, ще я помоля да ме заведе и да разгледам, а после ще разкажа какво има. А тя каза "Има всичко", което малко ме съмнява, защото тя има по-масов парфюмен вкус, но си заслужава да се разгледа. Peace

Мерси, densi ! Hug

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 22:05 от Бижy

# 63
О какво говориш малките квартални магазинчета са направо разорение. Joy Аз какъв знам в Перник. Там имаше дори Глория на Кашарел и още чудеса на парфюмното идкуство които като видях през щанда получих сърцебиене. Mr. Green Там обаче е доста скъпо.
Много пъти съм казвала че на Красно село има абсолютно всичко! Но и там е поне със 30 лв по-скъпо от нета. Иначе момичета много разбират и познават всички парфюми дори и редки и спрени от производство и само бъркат по рафтове и отдолу в кашони и вадят чудесата.

# 64
някой успя ли да подуши новото армани,че да задоволи любопитната ми душичка?
Tired

Аз, и то благодарение на моя скъпа приятелка.
Изискан, елегантен, и малко....странен. Всеки от парфюмите на Армани има свое "лице"...
Не зная защо, но този ми се струва доста....бизнес ориентиран...
Не бих го нарекла романтичен...
Има страхотна трайност (за сухокожеста, като мен) и определено ще печели комплименти. Mr. Green

Сладък и подправков...Усещам роза и жасмин много силно...

Дано съм успяла да го опиша добре Rolling Eyes

е сега вече ми възбуди любопитството Mr. GreenПодправките доминиращи ли са,много ли силно се усещат?и още,стрували си  като цяло,различен ли е от 20други например,има ли своята идентичност? Laughing

# 65

е сега вече ми възбуди любопитството Mr. GreenПодправките доминиращи ли са,много ли силно се усещат?и още,стрували си  като цяло,различен ли е от 20други например,има ли своята идентичност? Laughing
[/quote]

Да. Различен е...Няма как да го сбъркаш с друг Heart Eyes
Подправките не са толкова доминиращи..При мен изби повече розата, отдолу жасмина, и тогава подправките...
Хареса ми, но май ще е скъпичък Whistling

# 66

Да. Различен е...Няма как да го сбъркаш с друг Heart Eyes
Подправките не са толкова доминиращи..При мен изби повече розата, отдолу жасмина, и тогава подправките...
Хареса ми, но май ще е скъпичък Whistling
[/quote]

четох ревю за него преди малко и пишеше че в началото се усеща нотка на венил или лак за нотки и даже го сравняват с класика на готие,ти усетили нещо подобно? Thinking

# 67
Абе кукли,къде то4но е това магазин4е на Красно село!!!!Утре след сутрешното кафе  хващам пътя и директно там!!!!!!!!!!!!!!!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm68

# 68

Не Shocked
То това си е индивидуално възприятие...А може и в моят нос да е повредата Tired

# 69
Абе кукли,къде то4но е това магазин4е на Красно село!!!!Утре след сутрешното кафе  хващам пътя и директно там!!!!!!!!!!!!!!!!! newsm44 newsm44 newsm44 newsm68
Точно на пазара. Нама начин да не го намериш. Приготви дебел портфейл и повече време. Laughing

# 70
ох лелеееее супер.Междудругото 4акам другата седмица да ми дойде ето този от размяна-
Ce Soir Ou Jamais by Annick Goutal

Малко ме е яд, 4е си размених Англоманията за него,но ще си взема нова.Ако не ми хареса този ще го разменя веднага!

# 71
А слу4айно някоя от вас да е душила Comme des  Garsons2 ???? :thinking:4акам го ,но ми се иска да знам какво 4акам все пак Laughing

# 72
А слу4айно някоя от вас да е душила Comme des  Garsons2 ???? :thinking:4акам го ,но ми се иска да знам какво 4акам все пак Laughing
В миналата тема накрая го коментирахме супер усилено. Grinning

# 73
извинявам се Blush !Ей сега ще про4ета Peace

# 74
  • Варна
Като казах, че Целувката на дракона ми прилича на някои други имах предвид като стил и донякъде и с общи компоненти в състава, като усещане, което ми носят. Да, Let it rock на Виви ми е от този тип, но поне при мен седи доста по-меко и леко сладко. Le parfum на Соня Рикел също - опушен смолист. За мен са по-приемливи варианти, аз залитам по по-софт ароматите, Целувката не ми е огнена, даже ми е доста смразяваща или поне така се проявява върху мен, така я чувствам. Не отричам обаче, че е впечатляваща (за жалост във времето когато я носех - повече за околните, отколкото за мен самата. Не ме вълнуваше особено именно заради този хлад, с който ме обгръщаше.)
Толу на Ормонд Джейн ми е от този тип също, Мъст до някъде, защо не и Опиум.

Общи условия

Активация на акаунт