ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 988
  • 441
  •   1
Отговори
# 315
Ами, освен и аз да предупредя че е от буйните Crazy( макар че в4ер ами казаха че била много" спокойно " дете #Crazy-това е най-подходящата дума за нея ooooh!

# 316
  • София

Страхотни са снимките, бебето е разкош  Hug

Заведох го дребния днес, не рева, намери си едно приятелче, даде ни целувки, влезе вътре и така, надявам се да се чувства добре там. Към 4 часа ще отида да го взема и нямам търпение да го видя и да ми разкаже как е било. В сряда имаме родителска среща и там по- подробно ще разпитам.

# 317
  • Gorni Bogrov
Момичета, влизам само да ви почерпя послучай рождения ден на моето диване!!!

[/
[url=http://best-picture.ucoz.ru/photo/71][/

# 318
Цецко05, да ви е жив и здрав малкия Цецко и да ви радва Simple Smile Той моята зодия

# 319
Цецко 05, желая на Цецко много здраве и много ,много щастливо детство!И много да ви радва! newsm59  ura
Приятно изкарване на празника довечера!  Hug

# 320
Cecko, Честит Рожден Ден на малкия ти сладур! Много здраве и щастливо детство!
А какви вкусотии си ни "приготвила"ммммм... Simple Smile
Дю страхотни снимки! Голям сладур си имаш!  Hug

# 321
Честит рожден на Цецко, да е жив и здрав, усмихнат и щастлив! Весел празник!

Благодаря на всички за хубавите думи!  Hug

# 322
Cecko, Честит Рожден Ден на малкия сладур!Да Ви е жив и здрав и много да Ви радва   Hug
В нашата градина неискат бележки от данъчното   Rolling Eyes
И аз живот и здраве мисля да запиша дъщеря ми да танцува /понеже тя обожава танците и мисля,че ще е много доволна /  Laughing ,за английския мисля,че още и рано,тя  не се е научила хубаво на български да говори   Embarassed,но като стане на 4-5 години ще я запиша   Peace

# 323
Такаааа- взех малката от градината- "най-прекрасното дете" FlutterПръска чар и обаяние и очаквам да се повтори сценария от яслата -пак ще е всеобщата любимка и галеницата ooooh! Заведоха ме в спалното да видя прословутите двуетажни легла.Честно казано се успокоих.Аз имах някакви спомени от един пластмасови оранжеви Crazy от моето детство,а тези са ПДЧ, доста широчки и имат тръбна ограда отпред( от  другата страна са опрени в стената).Забравих да питам кога ще е родителската среща,ама- и нейният ред ще дойде.Знам 4е в нашата градина има плуване, английски, народни танци, приложни изкуства, вокална група и ... newsm78още нещо май. НО , честно казано ,не съм се замисляла все още за допълнителните занимания. Ще следя за начало вашите отзиви  по темата ,за да се ориентирам Grinning

# 324
  • Добрич

newsm59

# 325

newsm59
Честито и от мен!

# 326
  • Нови искър
Цецко ЧРД весело и без болестно детство. Да слушаш мама и тати и да си лягаш рано  Peace
Мами кажете моля ви имате ли проблеми с ритуалите по преспиването?
Дъщеря ми винаги иска да държи на някои ръката дали моята или на мъжа ми все и  е тая но да държи това много ме притеснява Embarassed

# 327
Цецко ЧРД весело и без болестно детство. Да слушаш мама и тати и да си лягаш рано  Peace
Мами кажете моля ви имате ли проблеми с ритуалите по преспиването?
Дъщеря ми винаги иска да държи на някои ръката дали моята или на мъжа ми все и  е тая но да държи това много ме притеснява Embarassed

Защо те притеснява? Моята дъщеря също иска да ме държи за ръка, докато заспива. Но само мен. Иска аз да я приспивам, ако не съм на линия, заспива сама. Баба й, баща й и преди време детегледачката й я оставяха сама и тя си заспиваше.
Детето ти търси близост просто. По натам няма да иска да си наоколо даже, като заспива  Mr. Green

# 328
  • Костинброд
И Вики заспива само, ако съм я гушнала, т.е. сложила съм си ръката на гръбчето й, че нали в креватчето си заспива и това го прави само с мен. Ако ме няма пак трябва някой да седи до креватчето, но не е задължително да е гушната.
В началото се дразнех, защото си мислях, че е поредния и каприз, но свикнах, щом така е спокойна и аз имам възможност- защо не Laughing

# 329
Ния също заспива, като иска ръката ми да е или на кръста и, или да да и я държа неината Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт