ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 963
  • 441
  •   1
Отговори
# 360
Аурора,много, ама много  лошо с тази болест.Дано не се окаже пневмония Praynig
Нямам големи надежди, щом чува нещо на слушалка  Thinking А защо не си доволна, хотелът ли не беше добър или селището?
Аз в момемнта се чудя на кого да прехвърля ваучера, ако утре се потвърдят съмненията на докторката. Мислех да пратя двете баби, но кой ще ги закара до морето  newsm78

# 361
Наталия, добре завърнали се  Hug Кога ти бяха очните?

Аурора, нямаш ли някоя приятелка с дете, на която да прехвърлих почивката в последния момент? Може напр. да се разберете да ти плати после, в случай, че е стабилен човек и няма да те излъже. Кога трябва да тръгнете по план?

Ние поизлязохме, понапазарувахме и се върнахме. Госпожицата покрай мен се сдоби с чадър. Нищо, че нейният е 2 пъти по скъп от моя, да се радва детето  Hug СЕга съм се разготвила - супа и яхния.  Mr. Green   chef

# 362
Ставрос - хотелът уж добре,на плажа , топлата вода - кът.
Плажът- малко пясък,камъни,пръчки ,фасове и много мръсотия . Ходих само с чехли .Нито веднъж не влязох във водата .Мръднахме и на ляво и на дясно- същата мръсотия. Не ми се пише направо.
Единственото хубаво - от "Джъмбо' на Промахона накупих един куп дрешки за детето - и роклички зимни и джинси и пижамки ,много съм доволна

Аурора ,все пак може и да не е пневмония,дано не е,съжалявам за морето ви ,незнам какво да ти напиша Hug

Мерседес,сега прочетох,че си била 3 сектор ,и ние бяхме там,да се бяхме разбрали да се запознаем поне,блъскали сме се на едно място Crazy

Симба- чак ноември ,ще се разберем за едно кафенце,живот и здраве Hug

# 363
  • София
Аурора мерси за идеята. Сега ще погледна  в  тази тема Hug За морето знам ли освен да закарате вие бабите newsm78 Пък и времето виж го какво е не е за море Wink
Наталия съжалявам за морето. Ние така миналата година бяхме страшно разочаровани от почивката си за разлика от тазгодишната.

# 364
Наталия,много неприятно е това с мръсотията на плажа.Нали затова се ходи на море- да се печеш на слънце и да се къпеш.
Аурора,двете баби могат да отидат с автобус Rolling Eyes.

# 365
Нашето море е от 10.09 - уж ще спрат дъждовете. Ако не е пневмония - това ще е най-хубавият ми подарък за рождения ден.

# 366
Цитат на: "Аурора "link=topic=421168.msg12369226#msg12369226 date=1252229595
Нашето море е от 10.09 - уж ще спрат дъждовете. Ако не е пневмония - това ще е най-хубавият ми подарък за рождения ден.
Дано не е пневмония и успеете да отидете на море! Praynig

# 367
  • Добрич
Аурора, бъди позитивно настроена и спри да мислиш за пневмонията, за да не я привличаш. Успокой се и се почувствай вътрешно убедена, че Илко ще се размине най- много с бронхит. Ако силно го желаеш и повярваш, че е така, сигурно ще се реализира.

/Щом си чела Кехоу, знаеш за какво говоря/

# 368
Аурора, бъди позитивно настроена и спри да мислиш за пневмонията, за да не я привличаш. Успокой се и се почувствай вътрешно убедена, че Илко ще се размине най- много с бронхит. Ако силно го желаеш и повярваш, че е така, сигурно ще се реализира.

Да не си чела напоследък "Тайната" ?

Между другото, препоръчвам я на всички ви. Вече се тествах в няколко неща - няма да повярвате, но действа!  Hug

# 369
Да взема да прочета книгите,които препоръчвате,че напоследък постоянно живея в страх и постоянно ме налягат едни черни мисли,та ми идва да....... Embarassed

# 370

Между другото, препоръчвам я на всички ви. Вече се тествах в няколко неща - няма да повярвате, но действа!  Hug

Аз бих препоръчала на Аурора да си представи, че е станала грешка, че Илко просто е понастинал. Затваори очи и си представи, че сте на морето, че сте ЗДРАВИ, но не ЧЕ НЕ СТЕ БОЛНИ! Важно е и има разлика Simple Smile Станала е грешка, детето само е настинало, ще видиш утре даже няма да покашля  Hug  Heart Eyes

# 371
Симба, той днес не кашля. Но пък е с темп. под 37.5. Да взема да направя едно "Не ми пука, не ми дреме" (това пък е Норбеков - сега съм на негова вълна)...

# 372
  • Добрич

Четох я преди около година.

Действително действа много добре. Това, за което мислим, него привличаме в живота си.

Тайната е от Ронда Бърн

А от Кехоу е Подсъзнанието може всичко и Подсъзнанието може всичко за деца

Последната книга я препоръчах наскоро с Аурора.

Първите две книги и филма Тайната ги има в нета и ако се интересувате ще потърся линковете.

# 373
Аурора, надявам се да не е нищо сериозно и Илко скоро да е съвсем добре!  Hug

# 374

Мерседес,сега прочетох,че си била 3 сектор ,и ние бяхме там,да се бяхме разбрали да се запознаем поне,блъскали сме се на едно място Crazy

Жалко, аз разбрах, че билетите ти са от 110 лв Thinking, тоест ще си в съседен сектор. Много ми хареса концерта Heart Eyes.
Аурора, дано опасенията ти не се оправдаят и да си се оправя детенцето. Цецко, и на вас пожелавам бързо оздравяване, както и на другите болни дечица (съжалявам, на новите майчета в темата още им уча никовете Embarassed).
От утре вече не са сборни групи в нашата градина, тоест лудницата свърши вече. Обаче нещо от променливото време Дани накашля, съмнявам се, че е от влагата, почнала съм Ериус. Други признаци няма, което е добре за него, тъй като той обикновено вдига и много висока температура ако има нещо по-сериозно. Книгите ,които обсъждате, съм ги чувала, виждала съм и линкове за четене онлайн, но май предпочитам да си ги купя и чета на хартиен носител. Логопедката ми препоръча две книги, които се каня да потърся, каза, че много добре ще почна да разбирам детето. Казват се "Седемте степени на увереност, от които се нуждае детето ви", както и другата от същите авт … 86;ри.

Общи условия

Активация на акаунт