ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 957
  • 441
  •   1
Отговори
# 345
Цецко05, на патерица, но от сърце - честит рожден ден на момченцето ти!Да расте здраво и щастливо!  bouquet
Аурора, стискам палци да се оправите час по-скоро и за морето да сте във вихъра си! Praynig

# 346
Диана Йорданова и ние от понеделник трябва да тръгваме на градина,засега сме здрави,но имам чувството че ще се разболеем и ние,ужасно много болни деца има   Cry
Дано да не съм права,че отпуската ми свършва след 5 дни и ако трябва да излизам веднага в болнични,не ми се мисли   Embarassed
Приятни почивни дни,болничките да оздравяват бързо    Hug

# 347
  • Gorni Bogrov
Здравейте и от мен!  bouquet
Цецко също е болен,от вчера сутринта беше със запушен нос и до вечерта му нямаше вече нищо. newsm78Тази вечер започна пък да покашля и не знам какво да го правя,давам му инфлуцит и витамин Ц и се  Praynigда го пресека.
Вчера ходих до детската където мисля да го записвам,но директорката я нямаше и мисля във понеделник пак да ходя дано да е там,ходих и до сегашната и помолих директорката за паролата му във kg.sofiq,но тя ми каза,че сега нямало време да я търси и да отида на 29 #Cussing out.След малко пък казала на етърва ми,да ми предаде,че паролата била еди каква си ,но аз пробвах и ми излиза грешна парола,чудя се какво да правя за да я разбера newsm78.

# 348
Цецко05,дано се оправи бързо Цецко! Hug Може би покашля от секрети,стичащи се назад в гърлото.В понеделник отиди наистина пак до градината,що тъй обичат да правят хората на маймуни........ #Cussing out
Тук като няма такова кандидатстване и не мога да ти дам съвет Confused.

# 349
Добро утро!

Днес такъв дъжд се излива - време само за сън, а моята щерка се събуди както обикновено в 7.00  Shocked

Цецко, какви са тези пароли  newsm78 Нашата парола аз си я въведох и, не че я знам сега, но се съмнявам и директорката да я знае. Та ... не знам за какво говориш  newsm78

Аз нямам чадър, а го дават и утре да вали   Wear Umbrella Днес ако излизаме с колата, ще трябва да си купя, че утре нямам идея как ще ходя до офиса  newsm78 Все още ходя в централния, не тоя до нас, и ми е много далече  #Crazy

Утре ще ходим да пускаме изследвания и ще се молим днес детето да се смили и да свърши голямата работа  Mr. Green

Друго не се сещам, освен че ми е готово кафето и отивам да се разбуждам  morning

Хубав ден на всички!

# 350
  • София
Здравейте! Илко още не е започнал градина, а вече сме се натръшкали вкъщи с вирус. При него по-лоша е кашлицата (както винаги), а аз съм с температура. И за да ми е по-гадно - съм в отпуск. Дано се оправим до морето. Вчер му купих нови пантофи за ДГ, а той се разкрещя че нямало да ги носи. Ужас - старата песен на нов глас.

Дано. Peace Кога мислите да заминавате?  Hug

Цецко05, на патерица, но от сърце - честит рожден ден на момченцето ти!Да расте здраво и щастливо!  bouquet
Аурора, стискам палци да се оправите час по-скоро и за морето да сте във вихъра си! Praynig

И от нас, Цецко05, така!   bouquet

Здравейте и от мен!  bouquet
Цецко също е болен,от вчера сутринта беше със запушен нос и до вечерта му нямаше вече нищо. newsm78Тази вечер започна пък да покашля и не знам какво да го правя,давам му инфлуцит и витамин Ц и се  Praynigда го пресека.
Вчера ходих до детската където мисля да го записвам,но директорката я нямаше и мисля във понеделник пак да ходя дано да е там,ходих и до сегашната и помолих директорката за паролата му във kg.sofiq,но тя ми каза,че сега нямало време да я търси и да отида на 29 #Cussing out.След малко пък казала на етърва ми,да ми предаде,че паролата била еди каква си ,но аз пробвах и ми излиза грешна парола,чудя се какво да правя за да я разбера newsm78.

cecko05, бързо оздравяване!  Hug Пиши чрез формата за обратна връзка за проблема - че регистрацията ви е през дир. на ДГ, че са ти казали паролата, но има проблем и т. н.

simba21, и аз съм вече на кафето.  Peace Ако си търсите по-стабилни чадъри, да ти кажа, че ние с мъжа ми си взехме от метро (бяха някъде по ок. 20 лв., но нямат нищо общо с китайските по 3 лв.). Виждала съм и в Леонардото (магазина за обувки в МОЛ-а на Хемус) прилични, бяха по-евтини, но Ачо (мъжът) ми каза, че нашите са една идея по-качествени. А, в Метро имаше и по-скъпи (по ок. 40 лв.), мъжо викаше, че си заслужавали и искаше да ми купи такъв, ама при мисълта как си го забравям някъде, отказах. Peace

# 351
Вятърче, аз гледам чадъра да може да ми се сгъва в чантата. Тези китайските (аз бях купила последно един за 6лв) ми вършат идеална работа, понеже мога постоянно да си го нося в дамската чанта. Има едни дълги, които не се свиват. Хубави са, ама не са удобни за пренасяне  Mr. Green И ако Кристина не ми го беше счупила моят китайски чадър, сигурно щеше още да е жив и здрав. Ама си игра на море, една седмица го сгъва и разгъва и лежа под него, и той, милия, не издържа  Joy Казвай тези в Метро какви са, че след малко ще излизаме, та да знам дали да ходим до там  Sunglasses

Аурора, Мама Мони, как сте? Оздравявате ли?

# 352
Отчет - вчера водих Илко на контролен преглед и се оказа, че е с бронхит, със съмнение за пневмония. Но тъй като в скъпия ни град няма дежурен рентгенолог, ще разберем чак утре. Морето ми е предплатено и няма време да изпратя някой друг с нашия .

# 353
Цецко, дано не става нужда, но заведи да го чуят детето. И при нас така започна, но в момента вирусът за ден стигал до дробовете. Ама че се изразих и аз. ooooh! Вчера отказах на докторката да преслуша и мен - уж само едни сополи и една слаба за моя син кашлица, а то... Ох, не съм и предполагала, че ще се моля синът ми да е с бронхит.

# 354
Аурора,изписаха ли някакви лекарства на Илко?Дано не е пневмония Praynig.А има ли температура?

# 355
Аурора,изписаха ли някакви лекарства на Илко?Дано не е пневмония Praynig.А има ли температура?
Да - АБ- Зинат. Оказа се, че има - малка, но на мен не ми е направило впечатление. Ама и той е случил е на майка   Cry

# 356
[Оказа се, че има - малка, но на мен не ми е направило впечатление. Ама и той е случил е на майка   Cry
Аурора, не се обвинявай, и Стефи понякога при температура около 37-37,3 е потна,хладно е челото й ,и по нищо не може да разбереш ,че има температура.

# 357
  • София
Аурора лоша работа при вас. На слушалка ли го чуха? Дано не е пневмония Praynig Иначе Зината е доста силен АБ и ще помогне на детенце. Цецко05 оздравявайте и вие.
Отчет и от нас - Митко няма темп. вече от вчера, но снощи се появи хрема. Не е много, но през нощта на няколко пъти се буди от стичащите се секрети, така че мисля да взема още три дни болнични и да го задържа вкъщи до четвъртък, за да се оправи напълно. Пръскам с физиологичен разтвор, но имам и една опаковка Тобрекс за всеки случай. Тъпото е, че времето го дават дъждовно и ще се побъркаме вкъщи, но това е. Четири дни на градина и вече съм в болнични. Искрено се надявам тази година да е по-добре от яслата, защото накрая ще ме изгонят от работа. Добре, че съм на държавна работа, но и там чакаме съкращения ама не мога да го пусна хремав на градина и след два дни да се влоши състоянието му. Един път направих така и после 10 дни се лекувахме вкъщи.

# 358
Мамо Мони, в темата за моделиране  има доста идеи какво да правите. Обикновено в такива дни му давам боите да твори, занимавам го с Моливко, режем, лепим и обръщаме къщата с главата надолу - важното е мир да има.

# 359
Аурора,много, ама много  лошо с тази болест.Дано не се окаже пневмония Praynig

Ние се върнахме снощи от Гърция,случихме хубаво време.За впечетления няма да пиша,защото хич не съм доволна ,дали на място не случихме или на нещо друго незнам.Хиляда пъти по- хубаво ми беше в Сл.Бряг преди месец и нещо.Ще се опитам по- късно да кача някоя снимка ама не съм снимала много..

Цецко,честито на патерици!Много да те радва порасналото момче newsm59

Общи условия

Активация на акаунт