ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 952
  • 441
  •   1
Отговори
# 405
Аурора, честит празник на теб и скорошно оздравяване на Илко!   bouquet
Нека твоите желания бъдат мои пожелания!
  Hug

# 406
Добро утро и от мен   Hug
Вчера беше първия ни ден в градината и мина нормално,но днес влезе със страшен рев,така не е плакала от миналата година,кагато тръгна на ясла   Rolling Eyes
Момичета във Вашите градини дават ли Ви да влизате до гардеребчетата на децата?
При нас не дават и адски се дразня,понеже немога да видя какво трябва да взема или да добавя в раницата на дъщеря ми   Close

# 407
  • Костинброд
И на нас не ни дават да влизаме, само до входната врата има пейчица да ги събуваме и лелките от там ги поемат, вътре те им обуват пантофките и събличат якенцата. Дори първия ден не ме пуснаха поне да видя обстановката, да видя къде играят, къде спят. За това с нетърпение чакам родителската.

# 408
  • София
И при нас не пускат.  Peace Не се притеснявайте, съвсем скоро децата ви ще се научат да се събличат и обличат сами; да си взимат якенцата, раничките, рисунките, като идвате да ги прибирате; ще видите и помещения по време на откритите уроци...

# 409
Детската ни градина е голяма и гардеробчетата са в самостоятелно помещение, в което влизат и родителите. Оттам се вижда и цялата стая на децата.

# 410
  • Някъде в облаците
 HugВ нашата ДГ родителите влизат до гардеробчетата.
Мира знае къде й е но не може да си вземе сама раничката, защото са на два етажа и нейното е на втория етаж. Peace А аз си я взимам всеки ден, защото си й сменям комплекта за преобличане и ............ носим бебето, с което спим в къщи и го водим на разходка.  newsm03
Ние сме си два-три дни в къщи. От пеменника ми лепнахме стомашно вирусче, което - слава богу мина само с висока температура в събота и през нощта, и със съвсем малко разсторено стомахче. Laughing А в градината няма болни дечица - дано не сме ги заразили.
И вчера и днес като стане и казва - мамо, искам при децата.
 newsm44 В четвъртък ще я заведа. Peace

# 411
  • Добрич
Детската ни градина е голяма и гардеробчетата са в самостоятелно помещение, в което влизат и родителите. Оттам се вижда и цялата стая на децата.

Peace

Да допълня само - и умивалнята.

# 412

Peace

Да допълня само - и умивалнята.

И при нас е така,влизаме за да ги обуем и преоблечем,може да влизаме и в тоалетната ако на детенце му се ходи примерно...

# 413
  • София
Здравейте. Ние ще се гледаме цяла седмица вкъщи. Вчера ходихме на контролен преглед - няма темп., но гърлото е доста червено и сочно, хремата и тя е на ниво. Жалко, че добре почна в градината, но изкара само четири дни.
За гардеробчетата - спокойно влизаме до там, но те и нашите са в коридора преди да се влезе в групата та сигурно заради това.  

# 414
Гледам много нови попълнения имаме  Shocked - това е хубаво. Добре дошли и от мен Hug.

Аурора, ЧРД, на патерици  bouquet. Здраве, любов и мноооого щастие.
 newsm59 nbirthday  party023

Отдавна не са се включвали Донята,Феърчето и Бубето.Ще им дърпаме ушите   Wink
Дудинка (видях я един ден в нашия кв. - познах я по голямата й щерка  Mr. Green), Изида и тя се изпокри  newsm78
Тука съм вече Hug, от вчера съм на работа, но като първи работен ден от задължения не можах да се включа. При нас нищо ново - след морето (снимки ще кача до края на седмицата) седяхме една седмица у дома, че малката си я прибрахме с вирус. От вчера е на градина и е много щастлива, аз също. Все се е ненаиграло горкото, сега ще наваксва с децата в групата Joy, да му мислят госпожите. Време гадно, спи ми се две не виждам а ето пак бумаги пристигат, ще Ви оставям засега, но ще се включвам.

# 415
  • София
Здравейте момичета!

Да се присъединя пак към тайфата - вече пораснали и в първа група.
От понеделник е на градина. Без драми. Без рев.
Играе, спи, яде...и не дава на учителката да мръдне никъде без него  Joy Казал й: Ти нали няма да ме оставиш? И така където тя - там и той.
Всъщност този страх от оставяне се прояви от месец и нещо при него. Необяснимо защо и как.
Но явно е период и се надявам да отмине.

# 416
  • София
Здравейте, и в нашата градина не пускат да се качваме до шкафчетата, но зависи коя учителка е на смяна.
Миналата седмица малката тръгна да мрънка за мама и учителката видя накъде отиват нещата и ме покани да се кача до горе.
Ние с мъжа ми измислихме схемата той да я води към градинката, защото статистиката сочи, че с мен се случва да заплаче, а при него нито веднъж Wink
Много ни е любима "Горската детска градина", даже Евка никога не казва ДЕТСКАТА ГРАДИНА, а винаги добавя и горска.
Беше се научила да довършва римите, сега разнообразяваме с "Книжарница в гората" и "Горската аптека". Тези книжки са от Атанас Цанков, но цялата поредица включва и други автори.
Болничките да оздравяват Peace

# 417
  • Бургас
Привет! Grinning

Приемате ли нови попълнения?От 15.09 и моя син започва детска градина.Сега още е на ясла.Там е свикнал с госпожите, децата (тръгна на 1 год. и 2 мес.) и си ходи безпроблемно.За градината ми е малко притеснено, защото всичко ще му е ново и не знам дали няма да иска да се връща в яслата.
Родителска среща още сме нямали, предполагам ще е след 15, та за това картинката още ми е тъмна и мътна.
Надявам се тази година и болестите да са по-малко (ако може изобщо  Mr. Green).
Лек и успешен ден на всички! Hug

# 418
  • София
Мария♥,  welcome !

# 419
  • Добрич
Ние с мъжа ми измислихме схемата той да я води към градинката, защото статистиката сочи, че с мен се случва да заплаче, а при него нито веднъж Wink
...

А при нас беше обратно в един период от яслата - с баща си хленчеше, а с мен не. Но тя е момичето на тати и тати дава много неща, които мама не дава...

Общи условия

Активация на акаунт