ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 946
  • 441
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аурора ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!   bouquet    bouquet  bouquet
Вчера цял ден четох темата за моделиране и се смаях на красотите там. Много хубави неща сте измайсторили и ти и Вела. Браво! Стискам палци снимката да не покаже пневмония Hug
Тали, Елена82 радвам се да ви видя тук Hug

Ние миналата година обсъждахме точно проблемите за 1-ва група, дано не ви е скучно.  Hug

Дю
няма да ни е скучно ще черпим от вашия опит наготово Grinning
Лек и спорен ден момичета в това дъждовно време.

# 391
Мамо Мони, благодаря. Скоро не съм публикувала там новите ни творения.
А, да - вирусна пневмония.  Cry

# 392
  • София
Аурора  лоша работа. Как се чувства детето? Отпаднал ли е, има ли температура, почнахте ли Зината?

# 393
Аурора Честит празник и дано скоро се да оздравее детенце... Hug

И тук времето е ужасно - вали силен дъжд и духа вятър....гадна работа Confused

мама МОНИ   Hug Дано тук по малко да пишем за болести... Praynig

# 394
Аурора, Честит Рожден ден! baloni И дано бързо се възстанови детето.

# 395
Аурора  лоша работа. Как се чувства детето? Отпаднал ли е, има ли температура, почнахте ли Зината?
Много е добре, със Зината мина вече 5-тия прием. В началото го давахме през 8 ч. Изобщо не е отпаднал, а ми се е качил на главата. Темп. 37.3. Тича , лудее, а в момента дрънчи да му сложа татуировка на ръката.
Другото, което ми направи впечатление е , че лекарката се усъмни в диагнозата на снимката. Каза, че имало изменение, но по-скоро е бронхит, а не пневмония. Засега остава със Зината, а в сряда ще видим дали има подобрение.
Добре дошли на новите мами и благодаря за пожеланията  Hug

# 396
Аурора, честит празник на теб и скорошно оздравяване на Илко! Дано да е права лекарката и да не е пневмония - по-малкия дявол да е  Praynig

# 397
Аурора,честит празник.Желая ти много здраве и много ,много щастие!  bouquet
Другото, което ми направи впечатление е , че лекарката се усъмни в диагнозата на снимката. Каза, че имало изменение, но по-скоро е бронхит, а не пневмония.
[/quote]
Дано е бронхит,но щом има съмнения,явно не е пневмония  Praynig.
Тази сутрин заведох Стефи за първи път след два месеца на градина.Сутринта плака,че не иска да ходи,а и на мен ми се е свило сърцето,толкова ми е мъчно за слънчицето ми Tired.И тук е студено,от вчера не  е спирало да вали.Сутринта я облякох с дълги панталонки,блуза с къс ръкав и жилетка.Не й облякох потник под блузата,защото тя много се поти,а в помещенията е задушно.Утре се чудя дали да й облеча потниче под блузката Rolling Eyes.Уф,постоянно се притеснявам за това дете Embarassed.

# 398
Аурора- ЧРД! Здраве, любов и късмет ти желая!

Иво от днес тръгна в неговата си градина. Предполагам, че са сборни групи, но си е в неговата стая, с неговите учителки. Беше много доволен. Аз се нервирах сутринта доста, защото отидох да му платя таксата в другата градина, понеже искат бележка за платена такса от нашата, обаче касиерката я нямаше. Повисях, почаках и си тръгнах. Заведох го на градина с уговорката по-късно днес или утре да им занеса въпросната бележка.

# 399
  • Добрич
...
И в Бургас времето е много гадно - вали силен дъжд в комбинация с вятър.

И в Добрич е така, а температурата е 13-14 градуса.

Аурора, честит празник! Желая ти много късмет и безброй щастливи мигове!

Другото, което ми направи впечатление е , че лекарката се усъмни в диагнозата на снимката. Каза, че имало изменение, но по-скоро е бронхит, а не пневмония.
Дано е бронхит,но щом има съмнения,явно не е пневмония  Praynig.

И аз си мисля, че щом лекарката не е сигурна, може да е бронхит. Понякога, за да се застраховат казват по- тежката диагноза, в която се съмняват.

# 400
При нас пък не е валяло,но е облачно и подтискащо.

Аз мисля утре или вдругиден да я пусна на градина.От сборните през лятото няма никакво желание да ходи,дано ги оправят най- сетне тези групи.
Нашата градина е станала мн. хубава- с изолация и ремонт, и в двора са пипнали това- онова...

Аурора,нека и друг лекар види снимката и да я разчете,може и да не е детски.Нека си сигурна,защото пневмонията не е шега работа...

Отдавна не са се включвали Донята,Феърчето и Бубето.Ще им дърпаме ушите   Wink

# 401

Отдавна не са се включвали Донята,Феърчето и Бубето.Ще им дърпаме ушите   Wink

Дудинка (видях я един ден в нашия кв. - познах я по голямата й щерка  Mr. Green), Изида и тя се изпокри  newsm78

# 402
  • Gorni Bogrov
Аурора, Честит Рожден ден! baloni И дано бързо се възстанови детето.
Присъединявам се и аз към тези пожелания!  bouquet
При нас преди 1-2 седмици имаше няколко деца болни от пневмония,направо настръхвам като се сетя,че пак се започват болестите.

# 403
Да се разпиша - първият ден мина изключително добре.Вики сутринта сама се събуди и даваше зор да тръгваме,та затова и беше първа в детската градина.Кака Илиянка й каза че е първа и тя възкликна:"Нищо тъкмо ще помагам"(както в "Горската детска градина" ако някой я е чел).Пожела ми "Приятен ден" и побърза да влезе вътре.

# 404
Да се разпиша - първият ден мина изключително добре.Вики сутринта сама се събуди и даваше зор да тръгваме,та затова и беше първа в детската градина.Кака Илиянка й каза че е първа и тя възкликна:"Нищо тъкмо ще помагам"(както в "Горската детска градина" ако някой я е чел).Пожела ми "Приятен ден" и побърза да влезе вътре.

Дано и моята принцеска е същата в първия учебен ден:)

А, книжката е страхотна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт