ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 949
  • 441
  •   1
Отговори
# 375
Жалко, аз разбрах, че билетите ти са от 110 лв Thinking, тоест ще си в съседен сектор. Много ми хареса концерта Heart Eyes.
3 и 4 сектор бяха разделени само от стълбичките,на които си седяла(така прочетох от др.тема).Затова написах,че сме били на едно и също  място.Ние с мъжа ми бяхме най- последния ред от към стълбите в ляво.И на мен много ми хареса концерта Heart Eyes
Сори за спама

# 376
  • София
Вятърче, аз гледам чадъра да може да ми се сгъва в чантата. Тези китайските (аз бях купила последно един за 6лв) ми вършат идеална работа, понеже мога постоянно да си го нося в дамската чанта. Има едни дълги, които не се свиват. Хубави са, ама не са удобни за пренасяне  Mr. Green И ако Кристина не ми го беше счупила моят китайски чадър, сигурно щеше още да е жив и здрав. Ама си игра на море, една седмица го сгъва и разгъва и лежа под него, и той, милия, не издържа  Joy Казвай тези в Метро какви са, че след малко ще излизаме, та да знам дали да ходим до там  Sunglasses

Аурора, Мама Мони, как сте? Оздравявате ли?

Сгъваеми са.  Peace И аз си нося чадъра в дамската чанта. Съжалявам, че сега отговарям, но цял ден не мога да стигна до компа.

Аурора, не мисля, че имаш някаква вина за пневмонията.  Peace И на Ади се разви по същия начин декември. Абе, изобщо бяхме като вас - и аз, и тя болни.  ooooh! Бързо оздравяване!

# 377
Здравейте. От утре Иво си тръгва в неговата градина, след като си починахме и двамата тази седмица вкъщи.

Всички болнички дечица да оздравяват бързо   Praynig    bouquet

# 378
  • Gorni Bogrov

Първите две книги и филма Тайната ги има в нета и ако се интересувате ще потърся линковете.
Ще дадеш ли линкове,защото и аз в последно време се улавя,че само черни мисли ми се въртят във главата.

# 379
И аз се нареждам на опашката за линкове след Цецко05 Embarassed.

# 380
  • Добрич
Книги:

Подсъзнанието може всичко

Тайната - книгата е правена по филма.

Филмът Тайната - Филмът е доста комерсиален. Направен е за широката американска общественост и се набляга главно на парите и други материални желания - явно, за да осигури по- голям касов приход. Същите идеи могат да се прилагат и за нематериални желания със същия успех.

# 381
Здравейте,

Записваме се при вас.От миналото лято ходим на ясла,а от 13.07 тази година сме вече в първа група на детската градина.Хриси е много радостен ,че вече е голям и ходи на градина,плака само първият ден но повечето деца са от яслата и много бързо влезе в ритъм.В яслата много боледуваше...надявам сега да е различно и да е здрав. Praynig

# 382
ХОП-ЦОП и аз при вас  Wink
Записвам се, малкия ще тръгва на градина от 15-ти септември /1-ва група/ и ще черпя от вашият опит  Peace
Виждам, че сте на вълна Кехоу и Норбеков - тях съм ги поизчела с изключение на книгата на Кехоу за децата. Ще я взема да я видя, отделно свалих и ''Тайната'' да прочета  Hug
Пожелавам на всички дечица много здраве през ''учебната година''   Heart Eyes

# 383
Добро утро  Hug

От днес сме на градина. Ремонтът не е приключен, но поне единия корпус е готов. Има още малко довършителни работи, които няма да пречат. Сменена е дограмата, санирана е ДГ, има слънчеви панели. Вътре са сменени балатумите, изглежда много свежо.
Гергана беше много щастлива, подари цветя на госпожите и лелята, нямаше търпение да влезе в групата, даже нахълта с маратонките.  Laughing
Групите ще бъдат сборни, доакто приключат и другия сектор, но важното е, че е в нейната стая, с нейните госпожи.

Добре дошли на новите мами!   bouquet Ние миналата година обсъждахме точно проблемите за 1-ва група, дано не ви е скучно.  Hug

Аз също пожелавам много здраве и весели игри през новата учебна година.

# 384
Е...и и държавата, в която живеем. Миналата година, когато правихме снимка, тя бе готова точно за 5 мин, вкл. беше и "разчетена". Сега си платих, понеже личната е втора смяна и на всичкото отгоре трябва да чакам цял час, понеже снимките се раздавали на кръгъл час. Нямам думи просто.
Между другото - почерпете се за мое здраве.

# 385
Честито Аурора!
Да си жива ,здрава и много обичана!

Чакаме добри новини от снимката

# 386
Аурора, честит празник!   bouquet

Много неприятно, ама защо личната не ви е дала направление за снимка на предния преглед? Нали бяхте ходили да го слуша? И защо правят снимките само на кръгъл час? Ами ако има повече хора, ще успеят ли да снимат всички? Дано поне снимката не покаже пневмония!  Praynig Praynig

# 387
Аурора, честит празник!   bouquet

Много неприятно, ама защо личната не ви е дала направление за снимка на предния преглед? Нали бяхте ходили да го слуша? И защо правят снимките само на кръгъл час? Ами ако има повече хора, ще успеят ли да снимат всички? Дано поне снимката не покаже пневмония!  Praynig Praynig
Ходихме при частната на преглед, че и имам повече доверие.
Благодаря,  Hug , остарях.......

# 388
  • Разпиляна във въображението
Честит празник, Аурора! ДА си жива и здрава.

Днес е студено, мрачно и дъждовно в Плевен. Много подтискащо.

# 389
Честито и от мен, Аурора!Пожелавам ти здраве, щастие,късмет и любов!

Стискам палци за добър резултат от снимката!

Добре дошли на новите попълнения!

Пожелавам много здраве и весели игри на всички дечица през новата учебна година!

И в Бургас времето е много гадно - вали силен дъжд в комбинация с вятър.

Общи условия

Активация на акаунт