ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 914
  • 441
  •   1
Отговори
# 90
  • София
 Hug Hug Hug
за контактната бележка ясно, но всяка година ли се носи здравно-профилактична карта newsm78

# 91
  • София
Hug Hug Hug
за контактната бележка ясно, но всяка година ли се носи здравно-профилактична карта newsm78

Даже на 6 м. трябва.  Peace Принципно е, когато детето навърши кръгла година или половинка, но навсякъде ги искат в началото и по средата на уч. г.

# 92
Вчера минах през градината на Иво, на вратата пишеше какви са им изискванията за изследвания. За такива като него, които са си ходили и в сборна група искат здравна профилактична карта, попълнена от личния лекар и контактна бележка.

След малко отивам да поръчвам тортата за Сряда. Ще празнува в градината с приятелчета. Празненството на вилата отпадна(не помня дали ви се оплаках) за този уикенд, евентуално ако е хубаво времето ще отидем на 5 и 6ти Септември.

# 93
На нас миналата година никакви изследвания не ни са искали - директно от сборната група си мина в 1-ва.
Мечо Пух, на 26.08 ли сте родени??? Моя Виктор има РД на 26.08 и ние вече поръчахме тортите. Та да ви питам от къде поръчвате торти за РД??? Миналата година взех от Неделя за ДГ и от Лагуна за вкъщи. Тази година и двете от Неделя. Ама егати цените  имат #Crazy Та въпроса ми е откъде и за какви цени хубави торти???

# 94
  • София
  bouquet
благодаря ви момичета.

# 95
Sunsunny - да, на 26ти е Иво Grinning  поръчах точно от "Неделя" и сега имам въпросче- те издават ли сертификат и ако да, заедно с тортата ли трябваше да го поръчам, или могат и на момента да ми го издадат?  До сега тортите винаги са били в пакет с тържеството в детското клубче,та не съм търсила и сравнявала цени с други сладкарници Thinking  Тази сега е 24 парчета- 48.00лв.

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 14:41 от Мечо Пух

# 96
А при нас изобщо не знам какво ще искат. Все пак те ни принудиха да не ходим, за да останат по-малко деца  Crossing Arms Така или иначе юли месец не ходихме на консултация след рождения му ден и смятам да го заведа септември.
Моят компютър взел , че се оправил  ooooh!

# 97
  • Костинброд
Гледам торти обсъждате. Ние 2 години подред взимаме от Неделя, че са много вкусни обаче вече ме дразнят, защото от няколко години все едни и същи модели си въртят и една нова не са измислили. А и не са толкова много за избор.

Миналата година взех от Неделя за ДГ и от Лагуна за вкъщи. Тази година и двете от Неделя. Ама егати цените  имат #Crazy ???

Що бе, аз съм останала с впечатление, че на неделя са сравнително евтини, виж Лагуна са доста по- скъпички, но пък имат голям асортимент.

# 98
  • Разпиляна във въображението
На нас ни исках чревни паразити и контактна бележка. Справка за данъците - не.

# 99
Здравейте!

Ние вчера щурмувахме малко баирите в Рила, та сега сме като разглобени.

Тортите - за вкъщи съм поръчвала от Неделя и от Нилана, за ДГ - Нилана Wink Те са по-евтини, но пък са вкусни. Лично аз като вкус ги предпочитам пред тези в Неделя. Само дето не са толкова красиви. За торта от Лагуна не ми се дават толкова пари, честно казано. Те просто са се оляли малко в цените. Догодина, живот и здраве, мисля да поръчам от "100 грама сладки". Цените са като в Неделя.

Напомнихте ми, че трябва да проверя за дълга ваканция като нашата какви бележки ще искат в ДГ  ooooh!

Qnitza, за васермана (нали ти питаше) - в ДГ на Криси искаха, но в друга градина, на приятелско детенце - пак в Сф, пак в нашия квартал - не са искали. Така че, май всяка градина си "решава" сама Wink  Joy

# 100
Записвам се и аз,че от 7 септември  и ние тръгваме на градина и ще ми е полза темичката   Hug Peace

# 101
Мечо пух - значи в сряда ще си имаме рожденници, ще чакам да споделиш как е минало при вас  Hug Иначе от Неделя си дават сертификат, споко. Аз изрично им казах че искам, а те отговориха, че си слагат така или иначе.
Тортата от Лагуна миналата година беше наистина много красива и мнооооого вкусна, но тази година не ми се разкарваше до там, за цена - забравила съм  newsm78 А повечето торти в Неделя са около 56-59 лв за 24 парчета, и около 48 лв за 16 парчета и е истина че няма нови - искахме със Спортакус - ами няма, затова събирам мнения.

# 102
Sunsunny ,тук да ти благодаря за информацията  Hug

Ние миналата година поръчахме торта от "Росита".И на външен вид я бяха издокарали ,и вкусна ми се видя.За цената- беше космическа като за торта.

# 103
При нас "Неделя " няма  Cry. А аз проблемът с картинките съм го решила. Харесвам от нета, качвам го на диск и го нося в сладкарницата. Там си го свалят на тортата.

# 104
При нас "Неделя " няма  Cry. А аз проблемът с картинките съм го решила. Харесвам от нета, качвам го на диск и го нося в сладкарницата. Там си го свалят на тортата.

Нилана правят тази услуга. Поне мин.год. имаха торта с картинка по избор на клиента. Жената каза, че повечето слагали снимки на детето си, ама някак си зловещо ми се вижда да се нареже на парчета такава торта  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт