ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 907
  • 441
  •   1
Отговори
# 60
Симба ще започваш ли работа?

# 61
Здравейте!   bouquet
Новите попълнения в детските градини тук ли да присламчват или ще има разделение по групи?  newsm78 Rolling Eyes

# 62
Заповядайте Simple Smile Проблемите ни едва ли ще са различни Wink

# 63
  • София
Здравейте!   bouquet
Новите попълнения в детските градини тук ли да присламчват или ще има разделение по групи?  newsm78 Rolling Eyes

Тука, тука!  Hug

# 64
tini-mini , добре дошла! Радва се да те срещна и тук. Ще даваме съвети  newsm47
Добре дошла и на Яница!
Аз сготвих супата и отиваме по парковете.

# 65
Да,като стари кучета Mr. Green

На Дона и Спящата - весело прекарване на морето и хубаво време  Hug
И ние ще направим още едно море- от началото на септември ..

Другата седмица идва майка ми малко на гости и мисля да не пускам малката на градина ,за да и се порадва малко жената...

# 66
И ние ще направим още едно море- от началото на септември ..
И ние, и ние - само че от 10.09

# 67
момичета исках да ви питам, искат ли ви някакви бележки и изследвания сега за есента в градината и какви?

# 68
  • Костинброд
Привет момичета, ние днес ходихме до новия магазин на Вис Виталис в София и напазарувах малко на Вики за детската- блузки, анцузи долнища, бельо, пижамки.
Малее, остана още една седмица и направо нямам търпение, за разлика от Вики, нещо психясах тия дни- само си представям как сутрин ще я обличам, глася и ще я водя и после как ще я взимам и тя ще ми разказва какво е правила..... newsm57

# 69
Яница, за магазина на Симеоновско шосе ли става дума. Ако да, кажи как са цените там и дали си струва да ходя до там. Мерси предварително   bouquet

# 70
  • София
момичета исках да ви питам, искат ли ви някакви бележки и изследвания сега за есента в градината и какви?

Тарталета, ЧРД!   bouquet

Бележките за данъци в София засега са само за новопостъпили деца, затова издирвам наредбата, за да се уверя.  Peace Искат задължително контактна бележка и здравно-профилактична карта (в нашата ДГ последната я искат септ. & март). Миналата година ми се върти, че искаха и кръв и урина и за втора група, но тази - не.

# 71
  • Костинброд
Яница, за магазина на Симеоновско шосе ли става дума. Ако да, кажи как са цените там и дали си струва да ходя до там. Мерси предварително   bouquet
Да, за него.
Какво да ти кажа- на мен ми допадна, за по- големи дечица(2-3г) няма огроооомен избор, но това, което го имаше ми хареса и като модели и като материи, за цените няма да коментирам- страхотни са, единственото по- скъпо нещо беше една ватирана блуза за 15лв, иначе другите блузки и панталонки бяха от по 10лв и даже и по- малко. Лошото е, че вече са изнесли есенно- зимните дрехи и не можах да купя нещо като за сега, но за зимата купих доста дрешки, който много ми харесаха. Бельото им много ми хареса, само дето гащичките бяха поизчерпани цветово, но предполагам по- натам пак ще заредят.
Направи ми впечатление, че за момчета имаше по- голям избор от дрехи и бельо, което за пръв път ми се случва да видя.
Единствено не ми хареса, че нямат обувки, само на КиК и то много малко модели.
За бебешки неща обаче е супер, всичко има.

# 72
  • София
Яница, да разбирам ли, че термопанталончета и гащички примерно 116 см като за моята няма?  newsm78  Hug

# 73
  • Костинброд
Термо почти нищо нямаше, размери има и като за вас, просто исках да кажа, че избора не е голям, иначе може би до към 5-6г има дрешки, даже бельото ми изглеждаше по- голямо, защото до сега бях купувала гащички №30 и вече са и малки, а сега пак купих такъв размер, защото бяха доста по- голями.

# 74
  • София
А, значи мога да намина, живот и здраве като си дойдем от морето.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт