ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 15 050
  • 441
  •   1
Отговори
# 225
  • Добрич
...
Вела, чела съм друга книга на същия автор, не знаех, че има и за деца, ще я потърся.
...

Да, има и само Подсъзнанието може всичко. Аз също първо нея четох, а тази е подобна, но е за деца.

Вятърът на промяната, снимки от морето ще ни покажеш ли?

Дю, бебчето е чудесно!

мама МОНИ, добре дошла при нас!

# 226
Момичета, ще давате ли на дечицата си стимуланти за имунната система? Чудя се дали да не укрепя с нещо Ния.

# 227
Няма да давам стимуланти и витаминни сиропи. Ще давам много плодове и зеленцуци, а при проблем ще я водя при хомеопат.  Peace

# 228
  • Разпиляна във въображението
Днес всичко е минало добре. Изяла си е всичко с изключение на компота, но няма как.

Сюрпризираха ни със задължението да предадем бележки за платени данъци, като съото изискване е предявено и към работещия персонал.

# 229
  • Добрич
И какво, ако персонала не си е платил данъците ще го уволнят ли или ще му ги удържат от заплатата?!...

# 230
tini-mini за коя година ви искат платени данъци, за настоящата или за предходната ?

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 00:05 от Нини (на мама слънчицето)

# 231
Сле като прочетох темите за Велико Търново и Бургас си изкарахме удостоверения за платени данъци аз и мъж ми, за всеки случай.  Директорката на 67 ОДЗ от утре е на работа. Не знам дали иска такива удостоверения за 2-ра група....но утре ще разбера.
Давам Саностол засега, след изкаран летен вирус с повръщане и диария и лежане на системи в болница.

# 232
Аз много се чуда дали и какво да и давам за имунната система. Мисля да я заведа на хомеопат малката. Миналата зима беше ужасна и не искам отново да боледува така.

# 233
  • София
Записвам се и аз при вас, в четвъртък големия тръгва на градина, по нататък се надявам и дребо да го приемат в ясла.
Аз ги водя и двамата на хомеопат, надявам се, че ще изкарват по- леко болестите. За имуностимуланти мисля да давам зелена енергия и коластра, но още не съм решила.

# 234
Аз до колкото разбрах само в Бургас искали такива удостоверения за платени данъци  Confused
Утре като ходя да плащам таксата ще питам.

Иначе реших Дени да го пусна на градина в края на септември.След 2 седмици ще ходим на кратка почивко-екскурзия и ако го пусна сега, 100% ще е болен за пътуването.

# 235
  • София
...

Вятърът на промяната, снимки от морето ще ни покажеш ли?

...

Ще, ще, ще гледам довечера да ги кача.  Peace

# 236
Добро утро.
Както и предполагах, Иво не го взеха без документи. Принудителна отпуска съм поне до Четвъртък, а може и направо Петък.
Заместващ лекар няма, не е посочен. Тя и мед. сестра няма, та поне  да ми свърши работата.  Tired  Както и да е. Ще си постоим вкъщи малко.

# 237
Здравейте и от мен:) И аз се включвам в темата, днес дъщеря ми е за първи път на градина и вече я оставих. Тя тръгна с желание, но там като че ли се поуплаши. Като тръгнах плачеше и лелята я беше гушнала. Но на мен сега ми е странно, дано да и хареса.

Лек и  успешен ден на всички:)

# 238
преди малко оставих Дари в градината. засякохме се с още 4 дечица от нейната яслена група- те са си приятелки, та- влязоха дружно Simple Smile Надявам се да се държи д обре и да й хареса .

# 239
tini-mini за коя година ви искат платени данъци, за настоящата или за предходната ?
Не са ни искали на нас никави документи, Miriel е писала, че са искали на тях.  Peace

Отидохме днес сутринта с 3 букета, една суматоха, нови ясленчета, нови дечица за 1-ва група, нови учителки. Малкото ми момиченце с голяма радост носи цветята и ги подари.  Grinning Влезе си нормално вътре и се заигра. Хареса ми учителката и групата, надявам се да ги занимават и да им е интересно, че напоследък в сборната група не й харесваше особено. А аз чакам с нетърпение родителската среща.   Blush
Приятен ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт