ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 31

• 14 992
  • 441
  •   1
Отговори
# 420
И при нас е много по-удачно таткото да я води, то не че аз имам възможност де, но ми липсва обратната връзка от учителките.  Confused

# 421
  • Добрич
И при нас аз нямам практическата възможност да я водя, но пък я вземам всеки ден и тогава гледам да поговоря с учителките.

# 422
  • София
Тати води, мама я посреща- тая схема ни е от яслата още Peace
Разбираме се предварително как ще ни мине деня.
Тази сутрин още се събуди и веднага започна да хленчи, че не иска на детската- аз подхванах тактиката с хваленето на градинката-колко нови неща ще има и колко много ще се забавлява и после ще я посрещна. Успокоява се и приема нещата добре.
Чакам с нетърпение родителската, миналата година само баща и ходи, сега искам и аз Wink

Само да са здравички, ще свикнат Praynig

# 423
  • София
Мария, Нана добре дошли!
При нас аз водя, аз прибирам. Мъжът ми е от по-рано на работа и до по-късно. Родителска среща и аз чакам с нетърпение.
Аз се сетих друго да питам - кога взимате децата? В яслата го взимах към 17-17,15 и имаше само още 3-4 деца най-много. Тогава се бях уговорила с шефа и ползвах по един час всеки ден от отпуската и вместо до 17,30 работих до 16,30. Е да ама отпуската свърши и сега няма как и ще го взимам към 18-18,15. Предполагам последен. Тези от вас, които взимат по-късно децата как се чувстват самите деца - мрънкат ли, пазарят ли се да ги взимате по-рано? Учителките правят ли фасони, въпреки че работното им време е до 19 ч.? И все се чудя как всички успяват да си вземат децата още в 16 ч. newsm78 Аз си спомням, че мен винаги ме взимаха от градина последна и се чувствах доста гадно от това.

# 424
  • Бургас
Мони, аз работя до 17.00 и си взимам Велизар от ясла към 17:30-17:45.Почти винаги е последен.Най-много да има още едно две деца.В началото сестрите подпитваха и се мъчеха да гледат на криво, но им казах че няма друг начин и това ще е положението.Сега в градината пак по това ще го взимам, ще видим как ще е там.ДГ в която ще ходи Велизар е срещу нас и гледам, че и след 18:00 си взимат децата.Това за сега ме успокоява, ама другата седмица като започне ще разбера.

# 425
  • София
Ади и аз я взимам от последните - обикновено след 17:30.  Peace Прибирала съм я и съвсем последна в ДГ от сборна група (след 18 часа при нас децата са в такава) заради едни гадни задръствания зимата. В началото и на нас учителките ни обясняваха, че баба й трябвало да я взима по-рано, щом аз и баща й не можем. Като прочетоха обаче в едно мое писание във форума  Laughing , че и баба й е на работа най-рано до 17 часа, не съм имала проблеми. Абе, изобщо, като се опознахме, май само хубави работи мога да кажа за персонала, при това не само в нашата група.  Peace

# 426
Мони, аз работя до 17.00 и си взимам Велизар от ясла към 17:30-17:45.Почти винаги е последен.Най-много да има още едно две деца.В началото сестрите подпитваха и се мъчеха да гледат на криво, но им казах че няма друг начин и това ще е положението.Сега в градината пак по това ще го взимам, ще видим как ще е там.ДГ в която ще ходи Велизар е срещу нас и гледам, че и след 18:00 си взимат децата.Това за сега ме успокоява, ама другата седмица като започне ще разбера.

Абсолютно същото положение е и при нас    Laughing
Днес ми се обадиха от градината и ме помолиха утре и другиден да не я водя,че много плачела,а в понеделник да я пускам направо в нейната група да свиква   Rolling Eyes

# 427

Много ни е любима "Горската детска градина", даже Евка никога не казва ДЕТСКАТА ГРАДИНА, а винаги добавя и горска.
Беше се научила да довършва римите, сега разнообразяваме с "Книжарница в гората" и "Горската аптека". Тези книжки са от Атанас Цанков, но цялата поредица включва и други автори.
Болничките да оздравяват Peace

Покрай тези книжки, моята дъщеря мин.година искаше да закусва "сандвичи с мухички" и "курабийки с мухички" (от "Франклин организира пикник")  Joy Даже каза на едната г-жа като отидохме и тя жената така странно ме изгледа  hahaha ПОсле й обясних за какво става дума и тръгнаха нагоре да ядат нещо-си с мухички   chef

# 428
  • София
Заради това взимане и водене се скарах с едната учителка още на предварителната родителска среща през юни. Работното им време било до 18.30. Ами хубаво джанъм, ама моето е до 18 ч. и макар че съм с кола от Лозенец до Дружба си е минимум половин час. Ако мъжът ми или родителите ми не могат да го вземат ще си стои последен.

# 429
Привет момичета! Hug
Добре дошли на новите майчета  welcome
Моят син също е почти винаги последен. Вземам го след 18.00ч - в 18.15 - са 2-3 дечица, в 18.20-18.30 обикновено е последен и в повечето случаи с учителката ме чакат на входа при охраната. И на мен ми е проблем това с взимането. Раб.време ми е до 18.30, аз съм се споразумяла да си тръгвам в 18.00ч. Е да, ама си имам и път, при това завися от градския транспорт и задръстването  #Cussing out Често ми мрънка, че не иска да е последен, даже иска да е първи, но няма начин и се примирява.
Аз пък днес бях на изследвания и както ме е страх от боцкане  Embarassed, се наложи цели 3 пъти да ме бодат във вената/вместо 2!/, сега малко ме понаболяват двете ръце, ама поне мина. Въпроса ми е някой има ли интернет адреса на Бодимед, че нещо не ми отваря това което ми дадоха  и не мога да си видя резултатите  #Cussing out

# 430
Аз съм от тези, които взимат от ясла/ДГ рано-р ано. Около 16ч.Ама така мие  по-удобно.Просто отивам на работа когато другите спят Tired и съответно приключвам по-рано.От опита ми досега споделям 4е  по това време  най-4есто взимат баби- дядовци или майки в майчинство .ИЛи безработни.Някои ангажират бавачка за целта.Зимата смятам да я оставям по- до късно- поне 17ч.Още повече ако имат разни занимания- те са следобеда и няма да са по4нали в 16, камо ли приключили.А и зимно време няма къде да ходим , освен вкъщи или на клуб4е, за да си поиграе. Играта може да си я играе в по-голяма компания в градината Peace

# 431
  • София
Заради това взимане и водене се скарах с едната учителка още на предварителната родителска среща през юни. Работното им време било до 18.30. Ами хубаво джанъм, ама моето е до 18 ч. и макар че съм с кола от Лозенец до Дружба си е минимум половин час. Ако мъжът ми или родителите ми не могат да го вземат ще си стои последен.

Освен ти да взимащ моето дете, а аз твоето и да се срещаме по пътя.  Laughing Шегувам се, разбира се. Аз не шофирам и ако не ме вози някой колега, пътят ми е най-малко час. Иначе свършвам рано, де, 16:30, но както споменах по-горе, веднъж-дваж стигнах до градината след 18 часа.  Peace

Sunsunny, www.bodimed.com им е сайтът (през него съм си проверявала резултатите), но в момента и на мене нещо не ми се отваря.  Peace

# 432
Еййййй Вятърче, както винаги бърза и точна! Hug На мен още от вчера не ми отваря този сайт, а днес ми написаха на листа ИП адрес, ама и от там нестава и си викам да не са объркали някоя цифра, та затова реших и да питам. Току-що им се обадих обаче- имали проблем, но до края на деня би трябвало да е отстранен!Ще чакам, к'во да правя!  Crossing Arms

# 433
При нас има майки, които си взимат децата в 15.30.  Да не говорим, че следобед имат занятие. Аз съм на работа до 17.30, но обикновено го взима баща му или баба му към 17 ч. Веднъж го взех в 17.10 и беше последен.  Close

# 434
Никога не са ми правили забележка или коментар в колко часа да я вземам.
Вземала съм я и много рано и много късно- както се случи.

Общи условия

Активация на акаунт