Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-14

• 72 044
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте момичета!

Честит празник - Петковден! Св. Петка е лечителка, покровителка на жените и пазителка от болести.

Хули, да си жива и здрава!  Hug
Честит имен ден на всички именици днес!

# 976
Честит имен ден на Хули!!!Пожелавам ѝ всичко хубаво което се сещам и за по сигурно и всичко хубаво, което се не сещам!!!  261uu  261uu  261uu  261uu Drunk Drunk Drunk Drunk newsm20 txtlovesИ като се отцепиш, барем една седмица откарай, както си му е реда!!!  bouquet

# 977
ХУЛИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !

ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И ПАК ЗДРАВЕ !   newsm51

# 978
Хули, честито и от мен. Да си жива и здрава, да имаш много поводи за радост, да си все така борбена и изпълнена с оптимизъм. Наздраве!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 979
Мамиииииииииииии, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! зДРАВЕ, ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ И ПАК ЗДРАВЕ ЖЕЛАЯ АЗ, ПЛЮС ЛЮБОВ, КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ И РАДОСТ ОТ ВНУЦИ И ДЕЦА!!! Wink

Обичам те!  newsm68 newsm68 newsm68 newsm51 Hug

# 980
  • В царството на игрите:)
Пясъче, пясъче...Направо ти завиждам Hug На мен в петък ми е предпоследната химия. През ноември ще имам и още една. Аз май си останах последна на опашката. И да знаете, не пускам вече никого след мен да има химии - нито нови нито стари форумки smile3503
Сега съм по спокойна, защото последния път таксола ми понесе добре, но в петък пък съм на таксотер, та не знам той какво ще ми докара. Въобще ми направиха един коктейл...думи нямам, но важното е да има ефект newsm17
Знам, че последната е най - трудна, но пък и удовлетворението, че си стигнал до края е голям. Ще си мисля за теб, мила!!
Утре съм и на сцинтиграфия. За първи път ще ми правя такова чудо, та тези два дни ще си отседя в тая болница, за която само като си помисля ми става лошо smile3514

# 981
Хули, а сега за теб един специален пост Hug Hug Hug
Честит имен ден, мила!!! smile3525 Дано св. Петка е винаги с теб и семейството ти и да ви закриля с молитвите си. Днес прочетох нещо много хубаво и искам да поздравя с него Хули, както и да го споделя с вас!!!!!

Най-красивата дъга...
"Докато порастваме, ние научаваме, че дори и единственият човек,
който не би трябвало да ни подвежда - най-вероятно ще го направи.
Вашето сърце ще бъде разбито повече от един път и всеки следващ ще бъде по-зле
от предишния. Вие също ще разбиете нечии сърца, затова помнете как се чувства човек,
чието сърце е било разбито.
Ще се скарате с най-добрия си приятел.
Ще обвините новата си любов за неща, които старата любов е извършила.
Ще плачете, защото времето лети прекалено бързо и
накрая ще изгубите някой, когото обичате.
Така че:
Снимайте прекалено често,
Смейте се прекалено много,
Обичайте така, сякаш никога никой не ви е наранявал,
защото всеки 60 секунди, които прекарате намусени,
са една минута загубено щастие, която никога не може да се върне.
Не се страхувайте, че животът ви някога ще свърши,
страхувайте се, че може въобще да не започне!"
р.р. Обичам ви!!!!

# 982
  • у нас - на брега на морето
Хули, честит имен ден!!! Жива, здрава и в кръста корава!!! Че с каквито товари си се натоварила и ние всички сме ти на главата, бая як гръб трябва да имаш, та да ни носиш!!! newsm51 smile3525  love001 newsm20 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Hug Знаеш, че ти си нашата духовна майчица и не ни изоставяй за по-дълго! newsm17
Сонче, ти след 180-те дни не ползва ли допълнителни/ как беше, че забравих ?/ Аз подадох документи за продължаване на болничните, но какво ще стане ще видим. Надявам се да ми дадат, защото не съм започнала лъчетерапията. А над колко процента нямаш право да работиш и дали ти се пази мястото?!

# 983
  • у нас - на брега на морето
Пясъче, ти си мъжко момиче и една химия и то последна въобще не бива да те притеснява! Hug newsm10  love001
Милмич, спокойно и ти си съвсем близо до финала! Дай Боже, да си последна/както казваш/ newsm10 smile3501 running
Ще стискаме палци и на двете!!! Hug Hug

# 984
          ХУЛИ ,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН, ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГОООООООООО ЗДРАВЕ!!!!! newsm51

Момичета , благодаря за милите думи , ще си ги припомням утре ,като ме закачат! Много мина , малко остана , ще се справя ,разбира се, няма да се предам накрая!
    Туморният маркер ми е 25 / при норма трийсет и нещо/ ,но до сега винаги е бил под 19 ,докторката казва, няма страшно ,нали си в норми , ама що пък да се е качил значи?!

# 985
Пясъче, и аз ще те мисля и ще се моля.  Praynig Hug  bouquet

Иначе за % - на мен ми дадоха 80%, втора група с право на работа.

Целувки ви!  bouquet

# 986
  • София
МИЛА ХУЛИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН! newsm5!!!!!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ! МНОГО РАДОСТ ДА ТИ НОСЯТ ДЕЦА И ВНУЦИ!!!!!!!
Пясъче нищо му няма на твоя ту маркер! Той е в нормата! Какво те притеснява! Дори при настинка може да се повиши, даже съм чела че може да се повлияе от храна!!!!!! Важното е да е в нормата!

# 987
Момичета, вчера правих торта за Дани, за мъжа ми, за свекърва ми и свекър ми.

Ето и на вас от нея, макар и виртуално Wink

Днес пък квасих мляко.  hahaha

- блат 1
- завършен вид Wink

# 988
  • София
Хули,Честит имен ден!!!  bouquet Много да си здрава,ама всичкото здраве на света ти пожелавам!!! И  с много,много радост и щастие дае пълна душата ти!!!  bouquet

# 989
Кана, как я направи тази торта мила? Пусни рецептата...Двете различни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт