ДЕКЕМВРИйското човече, лази вече на далече!

• 14 278
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Чаена- незнам дали вече си решила пари, но аз си мисля че наистина хубав подарък е страхотен избор! Преди един месец аз подарих на една приятелка часовник за стена, който беше от най новата колекция на АРТ 93 и представляваше слънчоглед направен изцяло на ръка от естествена кожа- тя каза, че това им е бил наистина най- красивия подарък! Това е нещо- което остава за цял живот и винаги като си погледне във къщи колко е часа ще се сеща за мен Mr. Green

Нинка- радвам се, че си се оправила, мислех те тези дни ( аз ви чета нищо, че не пиша) Flutter

Геви
- защо сте така с това хренене още Confused Сигурно си опитала всякакви варианти, ама пробвай да и смениш мястото, лъжичката (шишето) и незнам за друго май не се сещам....Йоанка отказваше 2 месеца подред да пие мляко ама сега започнах да и слагам сок вътре, който тя обожава и си го пийва, оххх дано отмине и при вас! Hug

Рени- пазете се от вируса пак да не ви повтори, че  #Crazy чувала съм че като има болен в къщи като е до детето само с маска трябвало да стои! Не искам мила да те плаша, само да те предпазя!

# 181
Гевито благодаря мила. Hug Да нацелуваш Славяна от мен и Биси.  Heart Eyes
Орлинка мерси за предопреждението.Дано не ни повтаря,че наистина  #Crazy Ама аз я оставих при мъжо,защото той не изглежда да е болен,по-скоро е ял нещо развалено в работата.
Милия е много зле.  Confused
Приспах бисерите си и сега малко релакс,че Биси и днес не спря да нервничи и реве цял ден.Направо ми бръмчи главата.  Tired
Лека и спокойна нощ!  smile3524

# 182
  • София
Чаена, за подарък за сватба, за мен си остава уникално иконата с Девата и Младенеца-осветена. На нас ни подариха точно такава, по същия повод и съм си я сложила на стената в хола. А, и е символ на семейството и няма спор, че всеки път като я погледна, знам от кой е и по какъв повод е подарена  Peace
Следващия вариант, са парите. Да, ще ги оползотворят, по най добрия за тях начин, но е възможно и да не си купят нищо, което да им остане спомен от вас  Peace

Нинка, радвам се, че оздравяваш  Hug
maigto, страхотен аватар. Голям симпатяга е Марти  Heart Eyes

И нашия тати е болен и сега само се моля ние с Митака да се опазим, а мъжо да се оправя бързо Praynig

# 183
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Едно бързо кафе и да бягам, че днес съм и на бачкане!

zuerich Честит Рожден Ден!

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 06:42 от ninanb

# 184

Това ще купуваме, с майка ми и баща ми, чичо ми и гаджето му. Понеже са скъпи ще им направим един комплект от чаши, каничка, захарница, чинии, чаши за кафе и т.н./не разбрах само дали вазата я предвиждат, защото тя е 78 лв  Shocked/
Харесват ли ви, защото на мен много!

А иначе благодаря за кафенцето. Сега мисля как утре да си запиша час да ме подстрижат, понеже не съм го правила от зимата, а и така имам шанса в събота вечерта /след нощ и пътуване/ да приличам все пак на нещо! Grinning

# 185
  • София
Еха че хубави новини за Захира и Каспър:) Честито и много стиснати палци и от мен  Hug

Иначе и аз гледам да чета, нищо че не се включвам много - нали вече си живеем сами без баба и дядо и сега аз си домакинствам - ама много бързо се свиква друг да се грижи за домакинството и после трудно се отвиква Simple Smile)

Новото при нас е, че 6-я зъб направо ни умори - температура - поне над 38 не вдига, разстройство 2 дни, но на 3-1 като взе да кашля и го заведох на лекар.  Каза, че е от зъбите но имало як вирус и сега като е със слаба имунна система може да го лепне - да се пазим. Е как да го пазя...

Иначе яде с апетит всичко, но като се ядоса и изпадне в истерия друго освен гърда непризнава - вече като ме види да се преобличам и се набира яко и с голяяяма усмивка ме лапва.  Laughing Мъжът ми вика, че вече съм го направила цицоман  Mr. Green.

Та така от нас - много целувки на всички - и ние морето го пропускаме тази година, но началото на септември татко е отпуска и май ще скокнем до Огняново - доста го хвалят, пък да видим.

# 186
Здравейте мами,
днес съм много щастлива,защото Биси сутринта каза "мама" няколко пъти!  newsm44 Two Hearts Направо съм на седмото небе,толкова го чаках този момент,толкова си мечтах за него и Биси тази сутрин ме събуди с "мама"  1crib
Ей,толкова бързо никога не се бях разсънвала.  Joy
И разбира се веднага грабнах телефона и се обадих на мъжо да му кажа. 
smile3534
Той днес е по-добре и отиде на работа.

Нинка благодарско за пъстрото кафе и лек и успешен работен ден!  Hug
Чаена много е хубав сервиза,харесва ми.  newsm10
Латка,много съжалявам,че така ви е измъчило това зъбче.  Hug Пазете се,защото наистина този летен вирус е много коварен!
Морето и ние ще го пропуснем тази година.  Wink Но сигурно ще си направим екскурзийка до някъде.

Честит рожден ден zuerich! Много здраве,любов и всичко на-хубаво.Весело изкарване.  Wine Glass

Нубав ден на всички!

# 187
Здравейте,не съм писала от 100 години,но се опитвам да ви чета ,когато е възможно  HugПросто не ми остава време или не мога да се организирам Rolling Eyes
Много благодаря за пожеланията и за това,че не сте ме забравили,ето и скромна почерпка от мен  party023 beer2 cook
Много се радвам за Захира-да и е жива и здрава куклата,на Каспър и Харемчето-лека и спокойна бременност Hug Hug Hug
Иначе ние сме добре,на скоро се сдобихме с 2 дълго чакани зъбчета.Аз  кърмих до 8-мия месец,защото кърмата ми свърши,но и толкова за мен беше геройство,защото Преси се запече ужасно,не искаше да яде друго ,беше много неспокоен,не спеше....и реших да сложа края.Така с дълго упорстване,той се научи да пие от шише с биберон  Whistling.С храненето иначе не сме много добре-много е злояд,гледам да му угаждам с разнообразно меню,но няма голям ефект.Със спането сме същата работа-нощем се буди по 100 пъти и още нямам отговор на въпроса,как да го накарам да спи спокойно.По някога се чувствам тотално пребита,но няма начин  Wink,като му видя беззъбата усмивка и ми минава.
А ми имам още за разказване,ама да не досадя.
Приятен и слънчев ден от нас  Heart Eyes,ще гледам да се включвам по-често  newsm51

# 188
Привет  Hug
Браво на сладката Биси  Hug  Hug  Hug Рени, ти така го чакаше това  "мама" и ето, че детето си знае работата  Grinning
Чаена Страхотен подарък хубав и практичен  Peace
Цюрих честит рожден ден   bouquet Много здраве и щастие! Дано малкият ти мъж скоро да почне да спи спокойно. И по- често се включвай.
Орлинка, какво ли не съм пробвала. При нас проблема е първата лъжичка, опитали после си хапва, но с голямо мрънкане и въртене. Но какво да се прави все някога ще свикне ( да се надявам ).
Славяна вече се изправя и очите ми са на 6 защото много ме е страх да не си избие двата зъба някъде. Тази сутрин като си отворих очите и какво да видя моята мишка седи ето така  1crib и ме гледа направо се ококорих  Shocked и аз като Рени се разсъних бързо, бързо  Grinning
Весел ден от нас  Hug

# 189
Геви благодаря ти мила.  Hug Наистина съм много  Heart Eyes
Браво на сладката ми Славяна за изправянето.  Party И аз така открих Биси,когато се изправи.Сега се стягай мила,че няма спиране.  ooooh! Joy И очите на 8,че тия съкровища измислят всевъзможни бели.  Grinning

П.С. Искам снимков материал!  Heart Eyes

# 190
zuerich.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ПО МНОГО И ОТ ВСИЧКО!ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ ЛЮБОВ......

Рени,браво на малката кукланка HugДая отдавна казва някакво ма-ма-ма ама едва ли влага смисъл по скоро май е "ам ам"И не иска да лази бе.Прави лицеви опори и до там.
Браво и на Славяна за изправянето в кошарката макар,че вече става опасно #Crazy

# 191
Рени, тези са от вчера, когато провеше опити и накрая успя  Laughing http://dek2008.snimka.bg/baby/slavyana-na-mama-gevito.395963.14451125
От тази вечер ще спя с апарата, че утре като се събудя и ако пак е изправена да я щракна.

# 192
Ейй Гевенце много си бърза!  Grinning Мерсиии!
Ама страхотна е Славянка,нямам думи.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като гледам и тя е балеринка като Биси.И мойта маймунка така седи на пръсти,много ми е смешна.  Joy
monny_77 благодаря ти.  Hug И не се притеснявай,явно не е дошъл момента.Сигурна съм,че и Дая скоро ще те разсъни!  Laughing

# 193
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ох Рени и Геви направо ми напълнихте душата с тези трепети. Честито и на двете кукли! Аз някакси по-подруг начин приемам сега нещата с Никола, но вие успяхте да ме развълнувате истински!  Heart Eyes

# 194
Чаена много е хубав подаръка и аз много се чудих за тия чаши веднъж. Точно за сватба ги бях гледала. Слагат ги и в едни дървени сандъчета и с картичка с репродукция на картината. Изобщо много подходящо, но зависи и на кого се подарява, защото не всеки би оценил.

Общи условия

Активация на акаунт