ДЕКЕМВРИйското човече, лази вече на далече!

• 14 277
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Честит Рожден Ден на Цюрих! Да е здрава и усмихната!  bouquet

Сервизите са тук, нямате представа колко са красиви наяве! Направо са бижу! Всеки сет в кутия, луксозна, със сатен и картичка-сертификат, от 380 са направили отстъпка и са 350 лв, ама си заслужават всеки лев според мен. А голяма чиния е със златен кант като дантела, абе муци. Малко досаждам, но съм се трогнала! Blush

# 196
  • София
Честит рожден ден, Цюрих    bouquet Да си здрава, щастлива и многооо обичана  Simple Smile

Чаено момиче, страхотен подарък, мисля, че много ще го харесат.

Петя, благодаря ти за комплиментите за Марти  Hug

Поздравления за постиженията на Биси и Славяна  Simple Smile Марти отдавна казва "мама", обаче за изправянето сам още не може, а има желание, но явно му тежи дупето  Laughing

Орли, целувки на малката принцеса Йоана  Heart Eyes

А ние днес бяхме на Седемте рилски езера (е, без Марти, разбира се). Беше страхотно, невероятна красота, много зареждащо място. Направихме 5 часа преход и сега съм скапана, но определено си заслужаваше.

# 197
Нинка  Hug  Blush Ти сигурно приемаш нещата по различно,защото вече си минала един път през това,обаче аз мечтаех за това мило "мама" от както видях  EFP Радвам се обаче,че с Геви сме те развълнували.
maigto благодаря  Hug Страхотна разходка сте си направили.Ние с мъжо отдавна обмисляме да отидем до езерата,но ще ни е трудно с Биси.Ние не я оставяме на никой.  Rolling Eyes

Лека нощ и сладки сънища.  newsm46

# 198
Добро утро момичета
Нинка,добро утро,виждам,че си на линия Grinning
По едно кафенце
Доста неща съм поизпуснала да прочета,но тия дни събирам багаж за почивката,ходихме за няколко дни и по моят край и днес най-накрая тръгваме...да видим как ще си изкараме....Ще прочета всичко каквото сте писали -обещавам Grinning
Честита месечинка на всички сладки дечица.Да са здрави и добри дечица!!!
Целувки на всички от нас

# 199
Добро утро и от мен! Нашият малък мъж вече цяла седмица не спи спокойно вечер. Често се събужда и реве. Тази вечер беше същото и сега заспа, но не знам докога. Вече се опитва да си направи режима на два пъти през деня да спи - сутрин и следобед. Но тези два пъти са по половин час. Crossing Arms Ние също вече казваме мама, баба и много смешно, защото другата двусрична думичка, която казва е папа и ние се шегуваме, че казва тати на френски. Ето че се събуди, спа само 15 минути. Naughty
Успешен и усмихнат ден на всички.
На тези, които почиват, дано си изкарат добре.
На празнуващите днес месечинки и рождени дни - да им е честито, да са живи и здрави! Отивам при юнака. Hug

# 200
Добро утро!
Пожелавам на всички ви весел петък! Hug

# 201
Здравейте, мами!   bouquet Честити месечинки на всички празнуващи!   bouquet
Аз не пиша много, но ви чета всеки ден. Ние в неделя ще заминаваме на море с Краси и ми е малко притеснено, защото отиваме за 1 седмица, а досега не сме ходили никъде с него с приспиване. Само мисля какъв багаж трябва да взема, не че от там няма да мога да купя нещо, ако забравя. На Слънчев бряг ще сме.
Весело изкарване на уикенда на всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 202
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро и от мен!

Мерси Миленче за кафенцето! Весело изкарване!

Никола също неспи спокойно тази седмица, а през ноща яде на всеки 2ва часа  #Crazy

honda_vti  приятна почивка и на вас!

Много ви завиждам да знаете. Аз направо имам чувството, че 25септември никога няма да дойде.  Confused Не съм сигурна колко ще е почивка, че аз съм на симпозиум, но със сигурност ще имам време да топна дупето в Егейско море!  Mr. Green

# 203
Здравейте момичета.
milen4eto78 благодарско за кафенцето и приятно изкарване!  travel
Karacheviyska и ние сме така със спането през деня.Биси се буди в 7ч пие АМ и заспива обикновено м/у 12-13ч и спи до към 14-15ч.Различно.
След това я заспи към 18ч,я не.Така че може да се каже,че и ние спим по веднъж на ден.  smile3557
honda_vti и на вас приятно изкарване.Ние като пътуваме за да не се чудя какво ще ми потрябва взимам всичко  Whistling После обаче е кофти,като трябва да пусна 10 перални и се събере една Витоша от дрехи за гладене.  ooooh!
Нинка не завиждай,важното е че ще ходите все пак.  Laughing
Честити месечинки на празнуващите!!!  baloni

Биси започна да спи спокойно през ноща и се буди само ако ожаднее или си е изпуснала бибата.Зъбки все още не се виждат.
Ние в събота ще пътуваме до Хасково с мъжо и Биси.Ще си направим една разходка,ще се видим с приятели,ще спим у тях и в неделя се връщаме.А преди това с 300 уговорки го накарах да ни заведе на честването на рождения ден на Майкъл утре пред НДК.Той не е фен,ама склони милия,какво да ме прави.Много се радвам  newsm44
Приятен и усмихнат уикенд на всички!  Grinning

П.С. Ето да видите как сутрин ме будят вече.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://vbox7.com/play:570828d4  newsm76

# 204
Ха добър ден и от нас  Hug
Миленка, Хонда приятно изкарване и не се чудете за багажа вземайте всичко пък после ще му мислите  Peace. Аз така правя, нищо, че ние почти всеки уикенд пътуваме още от както Славяна беше на един месец и още не мога да преценя какво ще ми трябва и какво не  Laughing
Нинка няма страшно ей сега ще дойде 25 септември, ако знаеш само как ти завиждаааааааааам   Hug Обаче от сега се чудя какво ще правим без теб няма кой да ни сервира кафенцето  newsm46
Рени, направо ме трогна с това клипче, много сладко казва "мама"  Hug И приятно изкарване и на двете места, на които ще ходите  Peace
Честита месечинка на сладките декемврийчета да растат весели и здрави  Hug

# 205
Честити месечинки на всички бебоци и честит рожден ден на Цюрих! Да си жива и здрава и много щастлива!   bouquet

Много ми хареса клипа на Биси  Heart Eyes  Аз кога ще го чуя това незнам  Sad  Алекс повтаря само Тата, Баба, Деде, айде-айде и дай-дай. Показва колко голяма ще порастне, пляска с ръчички на "Хей ръчички", показва къде й е коремчето и пищи ужасно силно  Crazy Изправя се в креватчето от седмия месец. Сега много я привличат контактите  ooooh!

Весело изкарване на всички, които отиват на море или почивка!

Ето малко снимки от кръщането:
http://alexsimeonova.multiply.com/photos/album/16/16#photo=14

# 206
Привет!
Рени,много мило клипче. HugТолкова е сладко.
И Славяна е много сладка HugТака като гледам е готова проходила.Да му мисли мама Mr. Green
И аз също като Нинка вълнувам се от постиженията на Дая,но вече по умерено,а като се сетя какво беше с Алек.Нямах търение да преживея всичко.Бързах като че ли да порастне.А то толкова бързо идва и това време.....А сега с Дая съм се оставила и наблюдавам как расте.Не пришпорвам събитията.
Елмина,честита ви християнка!Да ви е жива и здрава и да бъде благословена!Страхотен бонбон е!
Весело изкарване на уикенда на всички!

# 207
Геви,Елмина и Мони много ви благодаря момичета,много сте мили.  Kissing Heart
Ели честито ти християнче.Снимките са прекрасни,а за роклята нямам думи.Същинска принцеска!  Heart Eyes И не се отчайвай,Алексчето ще те изненада,когато най-малко очакваш.  Peace

# 208
Ели, честито ти християнче! Наистина е истинска принцеса и една обещаваща мадама, която често ще сменя тоалети Joy Да ви  е жива и здрава, да расте умна и разумна.  bouquet

# 209
  • София
Ех, Рени, щастливка си ти с това мило "ма-ма"  newsm53

Клипчето е сладко, ама Биси е още по сладка  Heart Eyes

Кога ли ще го чуя и аз- ех, мечти, мечти  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт