ДЕКЕМВРИйското човече, лази вече на далече!

• 14 280
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Ех, Рени, щастливка си ти с това мило "ма-ма"  newsm53

Клипчето е сладко, ама Биси е още по сладка  Heart Eyes

Кога ли ще го чуя и аз- ех, мечти, мечти  Rolling Eyes

Ще го чуеш,спокойно  Hug До вчера и аз си мислех,че никога няма да чуя дългоочакваното мама,а какво стана...  Heart Eyes Тя подкара баба,деди,ама и моя ред дойде.
Целувки за Митачето от Биси  lovekiss

# 211
Здравейте и от нас!
Първо, да ви благодаря за пожеланията за моя рожден ден, много сте мили, както винаги!  bouquet
Аз не можах да се включа тогава,че нямах време , но много се зарадвах сега като видях!

Ели, честита ви християнка! Да расте здрава и много щастлива!Страхотна е сладурана!
Ние утре сме кръстници, тъкмо ще видя как става да съм подготвена за нашето  кръщене Simple Smile
Честито на всички бебоци , които празнуват месечинки!

Лека нощ!

# 212
  • София
Добро утро, мили мами!    food010

Лек и слънчев ден   Nature Sunny

# 213
Добро утро и от мен!

Днес се очертава чудесно време, събота е, приятен, усмихнат и успешен ден на всички!
На празнуващите - честито!

# 214
  • София
Здравейте,
уф да се оплача и да питам за съвет - Бобо кашля - през 5 минутики и почва.
Няма хрема., предните дни беше с разстройство и температура и кашлица от време на време.
Педиатърът го слуша и преглежда 2 дни подред и каза, че е зъбче - и наистина като изби и му спря и разстройство и всичко.

Сега след 1-2 дни - кашлица без нищо.. Направо се чудя какво да го правя - да го чакам един ден ли да го водя ли - то и къде - педито е отпуска а за спешен център не е.. Ама и да го оставя така не мога.Вие какво ще кажете

Отделно че нощем от 4 нощи е ужас - буди се през 2-3 часа с рев и за успокоение негово се кърмим май-май през 3 часа на нощ..

# 215
Здравейте и от мен!
Виждам чудесни кафенца със сокчета и т.н smile3508
Ели,честито ти хриянче!!!Да расте здраво и щастливо!!!
Славянчето и Биси са големи сладурани!Пу-пу
Ние още не казваме мама,ама иначе викаме дя-дя,айде,айде,дай,дай.....
От вчера слагам Стъни на гърне и засега опитите ми са 100 % успешни!
Вчера го слагах 3 пъти и 3-те пишка!Днес го сложих 2 пъти и 2-та пъти пишка и ака!!!Убедена съм,че той още не осъзнава какво прави,ама аз да го слагам пък току виж се научил newsm53
Вече сме на 4-ри хранения и спане по 2 пъти на ден!един път между 9:00 и 10:00 (един час) и следобед между 14:00 и 17:00 (по 2 часа и половина 3)!!!
Лек и усмихнат ден на всички!!!

# 216
  • Ямбол
Здравейте мами,
аз днес съм от недоспалите, Габи реши да пореве в 2 часа аз пък се заинатих, че няма да я кърмя през ноща и така си открахме до 3 след, което  не можах да издържа повече и я накърмих. След това се буди през 30 мин и ставах да давам вода и биба.
Момичета кажете от кое ХА мляко сте доволни, много се обсъждаше ама не си спомням вече:oops:
Айде приятен ден от мен.

# 217
Здравейте мами ,
Ели честито християнче Simple Smile
Биси и Славянчето са големи сладурки ! Ния също казва ма-ма когато иска да се гуши или й се спи или е гладна. Даже понякога се чудя дали казва мама или ам ам Simple Smile
И аз купих най-накрая гърне и съм доволна много от резултатите. Слагам я след сън и след хранене и си пишка и ака в него без проблем. Според мен изобщо не съзнава какво прави , но важното е че поне не реве от него Simple Smile
Цяла седмица уча за изпити и в понеделник отиваме с майка и Ния в Търново дано да ги взема поне половината , че са доста на брой. Ще останем там 1 седмица, малко ще разнообразим Simple Smile
лек ден от мен

# 218
  • София
Момичета кажете от кое ХА мляко сте доволни, много се обсъждаше ама не си спомням вече:oops:
Опитвала съм Friso, HIPP и Nestle. Friso-то е най-добро на вкус. HIPP е доста горчиво и трудно се разтваря (като цяло хипоалергенните млека малко нагарчат Sick )

Ели, честито християнче. Да е здравичка, лъчезарна и по-малко палава Wink. Страхотни снимки Hug

Рени, напълни ми душата малката сладурка Simple Smile

Утре заминаваме на почивка (каквото ми е ревливо детето напоследък не знам до колко ще е почивка, но поне се спасяваме от Сф.) Тази година още не сме виждали морето и вече нямам търпение   grinning039

# 219
Здравейте и от мен,  Hug
Ели, страхотна госпожица си имаш и много красива, весела и лъчезарна...също като мама!  newsm03
Браво на мъниците, които вече викат "мама"...ние не сме от тях.
krastavichka, ползвала съм НАН ХА и съм доволна-не се запече, добре  го прие(като се има в предвид,че сменихме 3-4 вида АМ преди това)
Приятна почивка на всички, които са намерили начин и време за отмора!Всички бебчета да слушкат и да папкат!
Ние вече имаме 3-ти зъб. Израстна ни отгоре, но не е резец ,а отстрани.Сега чакаме да видим кой ще  еследващият  Tired

# 220
  • София
Привет мамчета.
Аз не съм писала, обаче ме налегна някакъв вирус  Rolling Eyes Чувствам се много отпаднала и на всичкото отгоре съм с разстройство Sick ужас. Добре, че дойде майка ми да помага за Калоян, защото нямам сили да го вдигна.  Sad

Честити месечинки на всички сладури.    bouquet

Елмина, честито християнче.   bouquet
Лек ден от мен момичета.  Hug

# 221

Та така от нас - много целувки на всички - и ние морето го пропускаме тази година, но началото на септември татко е отпуска и май ще скокнем до Огняново - доста го хвалят, пък да видим.

Латка,
писах ти на лични, но си си надхвърлила лимита на пощенската кутия. Ние също ще сме в Огняново от 7 до 11 септември. Ако се засечем по едно и също време, ще се радвам да се видим.

# 222
  • София
anhelito успех на изпитите в Търново  fingerscrossed Пожелавам ти не половината, а да ги вземеш всичките  thumbsup

zina_, приятна почивка и хубаво да си починете (до колкото можете  Wink )   grinning039

mira_georgieva, бързо оздравяване  Hug  Добре, че има кой да ти помага за малчо, че без помощ е много трудно Peace

# 223
здравейте мами
няколко дни май пропуснах да се вклю4а,ама да си призная не съм ви и 4ела.днес бяхме на плаж4е и съм много изморена,та мисля да си лягам  Mr. Green
да се похваля 4е МАрти също върши голямата а и малката работа в гърне.последните 2 дни сме изкарали с по един памперс  за по около 20 4аса .слагам го през 30 мин на гърнето и всеки път пишва,та така
ето и малко фотоси
http://eniivanova.snimka.bg/baby/martin-na-mama-milena.349062

# 224
  • София
Честита 8-ма месечинка на прекрасната Габи! Много да радва мама и тати!

Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт