ДЕКЕМВРИйското човече, лази вече на далече!

• 14 203
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро!

Чета ви, но не ми се пише.
 Naughty

Ели честито ви християнче. Много е хубава Александра! Heart Eyes

Мира бързо оздравяване!

Ени изкарали сте си страхотен ден с Марти!
 Hug

krastavichka аз и с Йоана и с Никола съм използвала НАН НА, но не съм и пробвала друго, за да имам сравнение.

anhelito успех с изпитите
 fingerscrossed

Хубав ден на всички големи и мънички!

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 09:01 от ninanb

# 226
  • София
Привет мамчета.
Нинка, явно не е добре, за това кафето от мен.

Благодаря за милите думи. Днес съм по-добре и дано скоро да ми мине, че от утре сме пак сами с Коки.  Wink

Лек ден от мен.  Hug

# 227
  • Пловдив
Привет,

Стиснати палци от мен за взети всички изпити на Анхелито  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover !

Елмина честито християнче!

Миленка страхотни снимки   Flutter!

Зина приятна почивчица и весело изкарване  Heart Eyes!

Рени супер клипче на Биси  Heart Eyes!Честито "мама"!

Славяна е голямо захарче   Heart Eyes !

Петенце много благодаря за пожеланията да ти се връщат на теб Марти и тати  Heart Eyes !

Почерпете се за здравето на Габи!

Лек ден от нас на всички   bouquet

# 228
Да е жива и здрава малата Габи!   Hug  bouquet

Аз неисках много много да се включвам тези дни, че моето свекървище падна и си счупи ребрата. Дига висока температура и нервичките ми се стопиха и силиците. Сега зълвата си я взе да я погледа, че е отпуска и се надявам да си починем. Сори, че ви натоварвам ама трябваше да си избълвам мъката на някой.  Embarassed Иначе дечурлигата са добре. Никола днес нервничи малко повече, но предполагам неспокойствието му идва от мен.  Confused

Хубава вечер и спокойни бебчета!

# 229
Ей хоп ето ни и нас след моренцето.
Прочетох на две-на три какво сте писали докато ме нямаше.
Ние се прибрахме от лудницата. Голям цирк бяхме с тези две малки деца. Едното заспива, другото реве или крещи и след това смяна на местата  Shocked  Crazy . Иначе на мен моренцето ми хареса и как няма като мъжлето през цялото време я гледаше  Mr. Green . Сутрин правех една попарка и те закусваха на брега на морето, след това правеха разходки и така... бързо мина ваканцията ми  Tired Ето го и тях с пменика ни http://kamelia123.snimka.bg/baby/galina-ilieva.365665.14530476
Преди малко Галка за първи път се изака и изпиша на гърнето и съм щастлива  Sunglasses

# 230
  • София
Петенце много благодаря за пожеланията да ти се връщат на теб Марти и тати  Heart Eyes !

Ани, ще ми купуваш нещо, малко ми прекръсти юнака  Mr. Green

# 231
  • Пловдив

Ани, ще ми купуваш нещо, малко ми прекръсти юнака  Mr. Green

Joy Joy Joy Аз, че ще купя на Митаче ще купя, защото е готин малък мъж, но повярвай ми грешка на езика / писането, че нали и снимки на Миленка и Марти разглеждах и за това , ама няма да се оправдавам мноого съм зле в последно време  Rolling Eyes smile3538!Приеми извинения и целувки на Митаче /ама виж , че първата  буква съм я написала и от там  Wink вече съм се изложила  Embarassed /

Мале Нинка много ти се насъбра мила !Много  Hug !

# 232
Приветтт!
Първо макар и със закъснение искам да поздравя всички които носят името Александър и Александра и техните производни разбира се! WinkДа са живи и здрави и благословени!
Лека нощи сладки сънища! Wink

# 233
  • Ямбол
Айде да бързам да честитя месечинката на Габи, да е жива и здрава, все така послушна и нея да я слушкат също.
Благодаря момичета за отговорите за ХА-то мляко, утре вече ще избера какво да взема , дано да нямаме проблеми.
Нина ти направо си герой, отдай се сега на заслужена почивка и не се претоварвай толкова, че след време се отразява.
Лека и спокойна вечер на всички мами и бебоци.

# 234
  • Пловдив
krastavichka много благодаря , цунки на адашката  Hug!Габи ще ти покаже най-добре за АМ-то !

# 235
  • София
Ани, за теб  smile3525 и за Габи  Kissing Heart

Нинка, съжалявам много за свеки, лоша работа  ooooh! Дано бързо се възстанови и всичко да е наред  Praynig А, на теб ти се полага сега заслужена почивка (доколкото можеш с дечицата  Heart Eyes )

# 236
Добро утро мили момичета! Да се погрижа за старта на една прекрасна седмица!

# 237
Благодаря, момичета, за хубавите думи  Blush Heart Eyes

Нинка, съчувствам ти много за цялото напрежение около теб   bouquet

Латка, и Александра кашля от зъбите.

Времето се разваля и напомня за идващата зима  Sad

# 238
Привет!  Grinning Ние днес се завърнахме от страхотна почивка! Изобщо не разбрах, че имаме бебе на 8 месеца.  Mr. Green Много добре ми се отрази липсата на София, а морският въздух е несравним.

Чудесни постижения с гърнетата, момичета! И аз ще купувам тази седмида, дано да имаме успех.  Wink

ninanb
още малко остава до 25ти  Hug Hug, ей сега ще мине времето. Дано и свеки бързо се възстанови.

# 239
Цитат на: Elmina link=topic=421259.msg12310385#msg12310385 date=1251713348

Времето се разваля и напомня за идващата зима  Sad
[/quote

и при нас преди малко  заваля дъжд и наистина напомня за зимата,малко депресиращо Sad

Общи условия

Активация на акаунт