ДЕКЕМВРИйското човече, лази вече на далече!

• 14 275
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Честита 8 месечинка на Ния.Да расте все така здрава и щастлива.  nbirthday
Петя Митачето май не е готово за готвена храна.   Grinning Обаче за гърнето много се радвам  smile3501
Честито 4 зъбче на Раяtooth
...и 5 на ДамянчоGrinning

Моята маймуна цял ден беше кисела и крива.Ей,за 2мин не миряса това дете.Главата ми бръмчи и сега се успокоявам с чаша бира пред компютъра.  Rolling Eyes
Май зъбките започнаха много сериозно да я мъчат.
И се върнахме към стария проблем,пак не пие АМ.  Confused Сутрин в 7ч пийва и после цял ден я пийне 40мл,я не...
тази вечер даже и преди сън го отказа и и дадох каша.  Tired

Спокойна нощ и сладки сънища на всички.

# 91
  • София
Вижте го моя бузан  Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 00:50 от petya_

# 92
Честито на всички, които са празнували вчера, празнуват днес и ще празнуват утре!   bouquet
Ние духваме към Доспат на палатка, да поливаме одъртяването - мое и на едната приятелка от компанията.
Хубави почивни дни, момичета!!!

# 93
  • Пловдив
Добро утро!
Тази сутрин кафенцето е от мен

Чаена, весело изкарване на Доспат!
Петя, Митачето е прекрасно дете , пу пу  Heart Eyes

Рени и ние бяхме на диета  Winkседмица две преди появата на зъбките. Имаше мляко по-малко сутрин и вечер , а през деня около 500 грама вода .Но и това отмина.Дано и при Вас скоро се появи зъбче  и Биси се успокои  Hug Hug

Честита месечинка на порастващите днес-нека са живи и здрави !   bouquet

Хубав ден!

# 94
Здравейте и от мен майчета!
Аз не пиша редовно,но иначе ви чета!
Ние сме добре!Станиславчо расте много бързо!Вече сме 11,530 кг и 75 см!!!Носим си се все така по цял ден,ама няма как свиква се!Седим си седналички и искаме все да подскачаме!
Лек ден на всички!!!

# 95
Ей, мамчета доста ви изпуснах!  Grinning

Ние сме на моренце и бандата сега спи изтощена, а аз умирам гладна в стаята, освен да похапна от сутрешната закуска - гледам никой почти не е ял днес.  Mr. Green ooooh!
Страхотни дечица видях - Диманче как стои браво на момчето, а Митака е такъв бузанчо и има сладко шкембенце Blush- само за нащипване.  Hug Hug
Пращам ви морски целувски и страхотен морски бриз!  Party

# 96
Здравейте, мамчета!

Искам да почерпя, че днес моята малка Мила става на 8 месеца!  newsm59  party023

Честити месечинки на Диман на мама Мимина, Александър на мама Жени и Ангелина на мама Санчес! Да са им здрави, усмихнати и много щастливи бебоците!

Ние също имаме вече 4 зъба и май започва да ни мъчи петия, много си чеше венците отстрани.

Напълно съм съгласна със Санчес за гърнето. Аз също забелязах, че откакто минахме на твърда храна, Мила не се изакваше хубаво, акаше по малко след всяко ядене и се беше запекла доста. Откакто я слагам на гърнето, ака обилно 2-3 пъти на ден и не сме се запичали изобщо.

Милена/Ени, за зеления чай мисля, че Есес беше писала, че отслабва много ефективно с него. Ако някой знае, да каже какво му е вредното, че и аз започнах от известно време да го пия и искам да знам дали да продължавам.

Лека вечер и спокойна нощ на всички!   

# 97
  • София
Чаена, приятна почивка на Доспат  newsm41
Анели, благодаря ти   bouquet
Сасано, браво на вас. Блазе ви за моренцето  thumbsup  После чакаме снимки  photo
siseto84, големи мерки е докарал Станиславчо. Браво на момчето  Hug

Честити месечинки на
Ангелина на мама San4es
Диман на мама мимина
Александър на мама Жени
Мила на мама tanya.peeva   Tada

Да са много, много здравички!

# 98
Вижте на какво попаднах случайно:
Момичета,  днес в 14:16ч Захира е родила малката Андреа, 3140гр., 50 см. - сигурно си спомнята тази бивша декемврийска мама, която загуби бебенцето си.
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  bouquet

# 99
  • Пловдив
Честито на Захира!Нека Андреа расте здраво и много щастливо дете !

# 100
Здравейте,

Честити месечинки на всички бебоци   bouquet честито на всички празнуващи които изпуснах   bouquet

Тъкмо влезнах за да ви кажа че Вики е родила  newsm44 newsm44 и Роритка ме е изпреварила  Hugтолкова се радвам за нея, толкова го чакаше това малко човече!!Вики и тук честито миличка от сърце ви желая много щастие и малката Андреа да бъде много здрава Hug   bouquet

Мале Сисе много голям юнак имаш Simple Smile как го носиш не те мисля направо Hug

Браво на Диманчето голям е сладур! Митачето е такъв усмивчо ... пу пу прекрасни деца Hug

# 101
Благодаря ви момичета за думите за Диманчето! Hug Всъщност той си стои така поне от 2-3седмици-много обича прав и седнал,а се търкаля всякакси едва от няколко дни! Laughing
Чаена,приятно прекарване!  Grinning
Да е честито бебенцето на Захира!    bouquet
Пети,Митачето е супер! Sunglasses Рано е да се тревожиш за това,че не ти е харесал гозбата  Laughing ,става постенно тая работа,ще пробваш да ги правиш по друг начин,с времето ще става и по-любопитен към вашите чинии и малко по малко ще си дойдат нещата на мястото...само не се шашкай и не го насилвай! Hug И моя сладур попара не яде... Wink Пробвай да му сложиш към картофа масълце и обезсолено сиренце,пробвай само с водичка,а не с АМ,пробвай и с морковче... Rolling Eyes
Айде,тиха и розови! Wink

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 23:04 от мимина

# 102
  • София
Честита дъщеричка на Захира! Да и е жива и здрава малката принцеса! Много се радвам, че щастието я е сполетяло още веднъж, макар и да не я познавам от преди. Няма по прекрасно нещо от това да си мама  newsm30
Всичко най-хубаво им желая   bouquet

мимина    bouquet

# 103
Чудесна новина!Честито на Захира!Да са живи и здрави!!!

# 104
ЧЕСТИТО НА ЗАХИРА И ОТ МЕН! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА АНДРЕА И МНОГО ДА Я РАДВА!!!

Петя,Митачето е голям сладур и не се притеснявай за яденето , както Мимина ти е написала. И Жорко не ги яде моите гозби, а аз толкова се старах...той и купещките пюрета не ги обича, едвам се храниме всеки път Thinkingсамо сиренето го харесва, умера за него Joy

Мимина, Диман е голям бонбон! Как готино се е опрял за леглото....

Нина, много се радвам, че сте се оправили, представям си как си се притеснявала.... Cry

Ние от 3 дена сме просто кошмар, тези горни зъбки кога ще пробият, не знам, само мрънка, не спи, хрема...дано по- скоро да мине, че ще се побъркам!

Желая ви лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт