ДЕКЕМВРИйското човече, лази вече на далече!

• 14 270
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Бързо да се похваля, че докторката каза, че ННикола почти се е изчистил. Няма хрипове и утре спираме антибьотиците!

Извинявам се за отклонението Rolling Eyes, но имам ютия с керамична плоча. Някой да има идея как да я почистя? newsm78

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 09:45 от ninanb

# 76
Добро утро!
Нинка,радвам се за вас! Hug
Хубав ден! Grinning

# 77
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ей мимина вчера като четох, че се се срещали с много варненски мами  Hug прочетох, че и Ями е била с вас! Прати им с Пати много поздрави и да намине да каже как е малката принцеса!

Май ще напълня темата сама!   Laughing

# 78
Здравейте мамчета от Поморие!!  Много е готино на морето, ама много си тъгувам за мишчицата. Това ще ми е последното море без нея, само зяпам на хората по количките. Лоша мама Sunglasses

Честити Рождени дни на патеричка на АГи и Мони!! Да сте живи и здрави и много обичани!!!

Аз успявам да ви чета, но нета не е много добър и не пиша. Ние бяхме на консултация точно преди да тръгнем и мерките са ни
8 250гр. и 72 см. на почти девет месеца. Утре ще ги навършим.

Мами да ви кажа за гърнетата, ние дето слагаме децата на гърнетата не ги мъчим, моля ви Laughing  Аз просто установих, че от както храничката стана по твърда и аките ни се втърдиха и й представляваше проблем да си се изходи в памперса изцяло. Даже нещо като запек си сдобихме, едни такива топченца. Освен това тя нямаше нищо против да седи на това чудо и си се освобождава много по-добре...

Много солени целувки от мен и до скоро

# 79
Нинка,Ями и Пати вече са поздравени,а следобяд ще излизам с тях и даже ще ги гушна!  Peace
А сега нека ви покажа моето момче...топли снимки от тази сутрин!  Wink
http://i192.photobucket.com/albums/z36/mimina1153/09072.jpg
http://i192.photobucket.com/albums/z36/mimina1153/09071.jpg

# 80
Здравейте.
Нинка мерси за кафенцето и много се радвам,че Никола се оправя.Милия и той се измъчи.  Hug
Мимина и Санчес страхотни мерки са докарали съкровищата ви.
мимина много е сладко Диманчето и много уверено седи прав.Май е готов да тръгва вече... Grinning

Хубав ден на всички.   Nature Sunny

# 81
  • Кърджали
Здравейте днеска станах леля на момченце и съм мнооого щастлива
почерпете се за негово здраве party023

# 82
Един бърз запис! Нямам време да ви чета напоследък! Много съм изтървала, за което съжалявам. Честито на всички, които са имали поводи да празнуват.  bouquet
Ние сме добре. Дано успея да ви изчета, преди да сте почнали друга тема.

# 83
gala_girl честито и на теб.   bouquet Вече сме лелички,леле как звучи  Crazy

Да ви е жив и здрав и много,много да ви радва!

# 84
Гала, честит ви племенник! Hug Да е здрав и да порасне голям и умен мъж!
Мимина, леле как е застанал прав! А е на 8 месеца, наш Дидо е на 8м и 10 дни и пак не може да стои много време седнал, а да се изправя хептен!

# 85
  • Велико Търново
Здравейте отново красиви мамчита и бебета сладуранчета! Ни отдавна не сме се появявали, понеже си бяхме на село и на море и па планина и къде ли не. Дамянчо е вече голямо мъжле и расте ли расте с 5 зъба и невиждана скорост но пълзене. Не искам много до си розливам, че ми е огроничено времето, но отсега нататък 6те ви следя по-често! Целувки Hug

# 86

Ния днес става на 8 месеца Simple Smile Почерпете се за нейно здраве.
Честито и на Карина на мама Сасано!
Честито на всички празнували вчера! Много здраве и късмет !

# 87
  • София
Нинка, толкова се радвам за Никола, че вече е здравичък Hug Браво на момчето  Hug
За питането ти за ютията- знам, че керамичен котлон можеш да го изчистиш с разтвор от вода, малко сол и лимонов сок, с една мека гъба. Така, че ако искаш можеш да пробваш и за ютията, само че да знаеш, че не съм го пробвала. Ако решиш да пробваш да кажеш дали има резултат  Peace

mira_georgieva, не го слагай на гърнето ако не иска да стои. Щом прави така, явно не е готов. Дай му почивка и го пробвай пак  Peace
Еее, мимина, искам да предадеш, специални цунки на тези сладки бузки  Heart Eyes Твойто Диманче, голям бонбон  Hug До вчера се оплакваше, че не иска да се обръща, а я го виж сега този юнак, прав седи. Браво, браво  Hug

Честити месечинки на празнуващите днес!  Tada

gala_girl, честит ти племенник! Да ви е жив и здрав!  Само така, повече бебета- по весело  Hug
Аз да ви кажа си мечтая вече за второ  Rolling Eyes Ама мъжо ми още не бил готов  Mr. Green

Оф, да ви се оплача и аз сега малко. Вчера пасирах един картоф с АМ на малкия..Е, такова отвращение не бях виждала  Sick На втората лъжичка, започна да му се повдига в продължение на няколко мин и накрая повърна яко  Confused Иначе пюретата от магазина си ги яде. Ама реша ли да му дам нещо от храната, която ние ядем, му се повдига много. Защо става така, какво ще правя. Нали трябва вече да го приучавам към нашата храна, но ума ми не го побира как ще стане  newsm78 И като чета вашите дечица как си хапват попарки и сготвени от вас неща, направо незнам какво да правя  Rolling Eyes

Иначе ние имаме страхотен успех с гърнето. На седмото небе съм  Laughing От началото на седмицата, от както започнах да го слагам, нямаме пропуск  Mr. Green А и усещам, че на Митака му е толкова лесно. Даже днеска като го сложих, започна такъв да се радва и след 1 мин, резултата беше на лице  Grinning

Еми   bouquet

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 06:20 от petya_

# 88
благодаря ви многооооооооооо за прекрасните пожелания и красивите букети! HugА Орли ме трогна до сълзи с написаното!Много прегръдки за прекрасните мами и сладките бебчета! Hug Hug Hug

# 89
  • Пловдив
Добра вечер!  bouquet
Благодаря Ви за пожеланията за осмата месечинка на Рая.

Честит племенник на Гала , да е жив и здрав!

Честита месечинка на Ния , нека бъде все така прекрасно и усмихнато дете  и много да радва мама Ина  и татко Коко !

Браво на Никола на Нинка, че е оздравял  и дано вече не плаши мама.

Мимина, Диман е очарователен както винаги .

Някой питаше за Зиги .Тя е добре, гледат се с  Жаки ,отношенията с таткото нямат промяна . Малката госпожица Жаклин е прекрасен бонбон  Heart Eyes.

Ние можем да се похвалим с  четвърто зъбче, което излезна безболезнено както и останалите .Дай боже да е все така .

Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт