3 ден - само температура , без други симптоми

• 10 545
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
 newsm50 Tired
Благодаря!Това със стерилната урина е приложимо на по-голямо дете , което има изградени хигиенни навици и разбира , когато му кажеш да стисне , за да пишка в бурканчето.Моята дъщеря е на 1.6м. , пишка на гърне , но по малко и на често.
Днес положението ми се струва по-добре.Сутринта се събуди с 39 градуса ,но днес на обяд след 3-ти прием на антибиотика , капки в ушите , носа и всички останали хапове темп. е 37.2.Виждам светлина в тунела.Сега спи , мисля , че е по-добре , въпреки , че е много отпаднала.Ще видим довечера .

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 14:22 от macipici

# 16
Върнахме се пак от лекар.Урината не показва сериозни отклонения.Няма възпаление на пикочните пътища.Само гърлото е зачервено.Сутринта температурата беше 39.Сега като се върнахме-39.7.Изкъпах я с хладка вода , сложих свещичката и заспа.Лекарката ни изписа Аугментин и Отипакс за ушичките , защото по време на прегледа реагира на докосване към ушичките.Видимо Виктория се чувства зле.Огъват и се краката.Днес е 4-ти ден.От лицето и останаха само едни големи , уморени очи.Предадох се и започнахме антибиотика.Според педиатъра това се случва заради Варицелата , която изкара миналия месец.Отслабен е имунитета и за това ни нападнаха вирусите.Това се случва с моето кърмено 1 год.  и общо взето здраво дете. ooooh!Ще взимам мерки и ще купя Зелена енергия.Много силно ми я препоръчват.
За Ангин хил не съм чувала , иначе нашата лекарка често ни изписва хомеопатия.Аз други лекарства не и бях давала.
Иначе за компресите -слагам и мокри чорапчета-вода и оцет, на други места  не търпи, правя и обтривки с влажна кърпа , къпя я в 36 градуса вода , като я оставям 10 мин. да поседи и има ефект.Но за кратко.
Сега се разбрахме с лекарката да се чуваме всеки ден и да следим развитието на болестта.
Кажете ми моля , дозите които се препоръчват от Ангин хил за 1.6м.дете.Ще го търся в аптеката довечера.
Смятам след това да се затворим в къщи и малко почивка и на двете , че се спукахме от обикаляне в тази жега с градския транспорт. Sad
добре де защо още на първия преглед не прегледаха ушичките с отоскоп? тогава щеше да е ясно че детето ес отит и нямаше 3 дни да си говорим глупости за зачервени гърла.

прегледа на ушичките с отоскоп е абсолютно задължителен при децата до 6 г ! особенно с оглед на това че в Бг не е въведена задължителна ваксинация срещу хемофилус и стрептококи.

# 17
Още първия ден обърнах внимание на лекарката да прегледа ушите.Виктория се въртеше и плачеше ужасно.Прегледа не показваше видимо повърхностно възпаление.Явно възпалението е някъде навътре.Не разбирам от ушни прегледи и все още не съм сигурна , че това е бил проблема.Сигурна съм вече , че е бактериална инфекция , щом се повлия толкова скоро от антибиотика. Peace

# 18
Още първия ден обърнах внимание на лекарката да прегледа ушите.Виктория се въртеше и плачеше ужасно.Прегледа не показваше видимо повърхностно възпаление.Явно възпалението е някъде навътре.Не разбирам от ушни прегледи и все още не съм сигурна , че това е бил проблема.Сигурна съм вече , че е бактериална инфекция , щом се повлия толкова скоро от антибиотика. Peace
с отоскоп ли гледа или така? къде навътре ще е възпалението? иначе обикновено така става още на 2-3 доза нещата се успокояват.

# 19
newsm50 Tired
Благодаря!Това със стерилната урина е приложимо на по-голямо дете , което има изградени хигиенни навици и разбира , когато му кажеш да стисне , за да пишка в бурканчето.Моята дъщеря е на 1.6м. , пишка на гърне , но по малко и на често.
Днес положението ми се струва по-добре.Сутринта се събуди с 39 градуса ,но днес на обяд след 3-ти прием на антибиотика , капки в ушите , носа и всички останали хапове темп. е 37.2.Виждам светлина в тунела.Сега спи , мисля , че е по-добре , въпреки , че е много отпаднала.Ще видим довечера .
 Embarassed Sorry , аз наистина трябва да се прекръстя на BG баба, забравям за това , че сте с памперси и теориите за късно приучаване към ходене на гърне.А децата ми  големи , внуци - няма. newsm78 Явно не винаги съм в час.
Не смятам да обръщам темата на за или против памперсите и докога.Само ми направи впечатление - "пишка на гърне, но по малко и на често ", това също би могло да е признак за урологичен проблем.
Дано не вие нужна тази пуста стерилна урина и бъдете здрави!

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 21:36 от iren5

# 20
Благодаря на всички!
Днес малката вече е много по-добре .Утре сме на контролен преглед.Мисля , че ще спрем и антибиотика.Температура не е вдигала от петък.Продължавам капките в ушите и витамините.
Лека нощ!

# 21
Много се радвам , че се чувствате добре  Hug Целувки на малката Принцеса и лека !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт