Да си знае гьола всяка баба, за ФЕВРУАРЧЕТО мама ще решава

• 12 984
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Бабо мравке, где така ?
Бързам щурчо да чета.... във форума на мойта дъщеря ....................
 hahaha hahaha hahaha

# 226
  • София
Това е мойто време, аз все по това време успявам да си почета и да пиша.(второто не е задължително), за това кратко, да не ви тормозя. Hug

Честити месечинки на празнуващите бебоци!  cook

Честито и на всички останали с поводи днес!По добре късно...  bouquet

Весело изкарване на Рися утре. Толо на вашата сватба е било весело. за гостите

Момичета аз нещо не се справям със захранването. Габриела не иска картофа.А уж аз го правя с кърма, та да и е познат вкуса, ама то детето не иска. Незнам какво да правя.

А за малко да забрявя Сияна е много сладка.

Май ще пропусна нещо дано ми простите, вече ми се спи. Embarassed

И пак да ви пожелая весело изкарване на срещата.

ПП Аз на Фокси все и се чудя как се справя с всичките си задължения, направо не се виждам на нейно място.

Хайде лека от мен, че пак прекалих, ама вие просто ме прескочете. newsm51(ставам досадна)

# 227
wondertedy7   202uu

# 228
  • Пловдив
Marina7711 ,като не иска картоф минавай на друго-тиква,моркоф,тиквички и т.н.Може да дадеш и двукомпонентно пюре.Има картоф с тиква или моркоф или тиквички или карфиол или броколи и т.н

# 229
Момичета, пийте едно и от мен  Wink Пожелавам ви незабравимо изкарване.

Аз продължавам да се боря със snimka.bg като прасе с тиква барем като се върнете от срещата съм ви пуснала снимка на малолетния дивак нагъзен в количката   Twisted Evil Има някаква промяна в сайта и не мога да я схвана нещо, не ми излиза снимката с кода  newsm78

Лек път от мен. Аз пътувам за Беклемето в събота и ако има нет там, ще следя събитията изкъсо  Party

Марина, пробвай нещо на оризова основа, или  просто спри с опитите за седмица и после започни отново. То мъжете не помнят какво са яли вчера, та камо ли бебоците  Laughing

# 230
Това успях да направя, ама много малка снимка. Ти отвори ли я или я копираш от главното меню?

Галл, душата,отваряш снимката, кликваш на самата снимка с десен бутон, избираш Пропъртис (аз съм с Макстън, не знам при другите програми как е), копираш пропъртис и постваш между имг-тата. Трябва да има само 2 имг- в началото и в края, без ИМГ с големи букви или УРЛ-та. Сега прочетох какво съм написала, звуча като компютърен шизофреник... Мухахаха!!!!

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 00:32 от Жълтият Ламтурник

# 231
Голяма активност преди срещата, голямо нещо и най-важното е, че настроението е страхотно  bouquet
Фокси, не се терзай, душка, Рая преди да родя никой не я искаше, като родих се размърдаха за месец-два, сега пък Бобо никой не го иска, бил малък Joy Иначе идват за по час-два като на свиждане, колкото да се изкъпя без много да бързам Crazy Сега  и двамата никой не ги взима от месец насам  и аз съм #Crazy ама майната му, няма да им се моля я Naughty
Понеже се разведри темичката ще ви пусна малко смешни снимки..... е не на Февруарчето Бобо, а на кака му( ако не възразявате, разбира се Rolling Eyes)
- тумбе тулумбе

- крива муцунка

- Диде, ето така спяхме Wink

- фенове сме на бирата Embarassed

- малко по-големи сме тук, но пак така спим Wink
Галче, много е готин малчо Heart Eyes
Извинявайте, че оспамих, отивам да си лягам, че утре не мога да отлепя и децата ще го отнесат Twisted Evil

# 232
  • София

Абе знаех си аз - взимам си всичко и готово!  Mr. Green
И ще идвам с влака, щото Венци ще ме свали от колата  hahaha

Най-добре така.И аз съм набуфкала всичко,защото не се знае какво ще се наложи  Mr. Green

Е, като взема и аз всичко, директно на Централна гара да се чакаме! Laughing Crazy

# 233
Добро утро! Най- накрая е   smile3558 Честито на празнуващите днес малки и големи деца    bouquet Страшни снимки с малки сладурковци сте пуснали Heart EyesПриятни разходки, аз също излизам Whistling Ще вървя да видим дали ще ни сложат последната ваксина, после ще пиша Hug
emym,  кака Рая голям образ Laughing Големи муцунки прави Mr. Green

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 08:04 от kamelllia19

# 234
Добро утро   bouquet
След малко тръгваааааааааааааам   party002 travel

# 235
# 236
  • София
Добро утро, абе точно днес не ми се пишеше, че ми е лееееко криво, ама какво да се прави, поне Софийските мами могат да ме зарадват като се върнат с една среща този път в Борисовата да кажем...моето мъж излезе и в 11 ще му правят въпросната прословута манипулация, която отлага n пъти и до сутринта не беше сигурен ще или няма да си я направи и от вчера го карам да действа и да се свършва, а той ми излиза с аргумента, че ако го отложи, ще дойдем на срещата, ако има места в хотела де, аз разбира се почти бях навита да му кажа, "абе отложи за сега", ама мисля, че няма смисъл да си ги влачи и да се мъчи, ама ме е яд, нищо вие да си пийнете и за мен, я бира, я ментичка, каквото има Simple Smile))))

Рися, дано ритуала мине бързо и много весело изкарване после пожелавам, то това е важната част от сватбата Simple Smile)))

Аз имам предложение и за номинациите, номинация за най-гъвкава мама (нали си имаме най-гъвкаво бебе Simple Smile) - klawi (доказателство - снимков материал на тема: мама и бебе се приспиват в кошарата Simple Smile )

Фокси, мила и ти ще дойдеш на мойта, баш това ме тресе тези дни, че вече забравих как се говори с хора, като работех в Кол Център докато учех, започнах да казвам на продавачите в магазините "дочуване", а не "довиждане", сега очаквам в най-скоро време да премина на "довижданценценце"  Mr. Green

# 237
  • София
ЕЛАААТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Хемороидите ще почакат! Twisted Evil Нали не го боли сега?

# 238
  • София
Мммм, Доре, лекарят излиза в отпуска и ако пропусне сега ще трябва да почака повечко време, ние мислим като се оправи да отидем до Стара Загора, да оставим бебсън и да се метнем до Аполонията, ако ще и за последния ден да отидем, после ние с дребсън оставаме в Стара Загора, а татито ни има едно пътуване до Англия средата на септември, та колкото ни се разбърка програмата, ако решим да чакаме съвсем ще се дообърка, а на мен ми се ще да видя моренцето поне за ден-два, пък даже няма и да се къпя, ако трябва Simple Smile

# 239
Весело изкарване на срещата, момичета Hug
Ние ще си стоим тук и ще гледаме тъжно.

Рися, всичко ще бъде прекрасно, а после искаме снимки Simple Smile

Ние отиваме на консултация, ваксина и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт