Да си знае гьола всяка баба, за ФЕВРУАРЧЕТО мама ще решава

• 12 988
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
cutesmallcat ,през деня трябва да е топло т.е вземете и летни дрешки и такива средна работа-пролетни демек  Wink

Абе знаех си аз - взимам си всичко и готово!  Mr. Green
И ще идвам с влака, щото Венци ще ме свали от колата  hahaha

Силве, и аз мнооого искам да се видим!!! И да я хвана малката кокетка, и да я нагушкам едно хубаво..... Simple Smile

# 211
Рися пожелавам ви най-хубавата и щастлива сватба.Сега като се върна 4 год. на зад и се сещам какъв рев му ударих след церемонията и то от нерви EmbarassedВъпреки че се готвихме цял месец и бяхме малко хора на края всичко беше на тагадък( така ли се пише?).До последно уреждахме ресторант, защото собственика забравил , че след нас има друга сватба, фризьорката се замота , а гостите започнаха да идват, едвам смогнах да се облека и нахълтаха в стаята , закъсняхме за ритуалната зала  ooooh!.След като приключи церемонията заплаках от облекчение , че всичко приключи и остава само да се забавляваме.Забавлявай се и ти и помни ,че това си е вашия специален ден , не се предавай на нервите. Hug
 Ааа , Фокси моля , моля никакви цигари недей да палиш заради мен NaughtyЕ, не мога да се похваля като Ири , с 8 годишно въздържание,  но и 2 години не са малко  Wink
В този ред на мисли Ири в момента ям сладолед, правя го за твое здраве.
Лека нощ от мен че вече ще ям бой от милото. bash

# 212
  • Пловдив

Абе знаех си аз - взимам си всичко и готово!  Mr. Green
И ще идвам с влака, щото Венци ще ме свали от колата  hahaha

Най-добре така.И аз съм набуфкала всичко,защото не се знае какво ще се наложи  Mr. Green

# 213
И на мен ми се ходи някъде за ден-два, но ако може да е без деца. Имам огромната нужда да разпусна малко и да презаредя батериите.

Еееех,мечти,мечти...Аз засега не искам да оставям децата си за дълго,но ми се искаше поне за по 2-3 часа през деня да съм сама вкъщи и да не правя нищо..Обаче..нъцки! Никой няма смелостта да ги гледа сам и аз съм абсолютно във всяка една минута с тях и ангажирана /пак с тях/...Ще почакам още най-малко година.Тогава бабата каза,че МОЖЕ да започне да ги гледа сама отвреме-навреме.Само дето аз й казвам,че тогава май ще й е по-трудно,отколкото сега..Ама..говори си Пенке ле,кой ли те слуша... Rolling Eyes

Онзи ден се хванах за главата..Толкова съм изпростяла,че няма на къде повече.По цял ден си говоря единствено с малките и всичко ми се върти около "мишленца,дупенца,мамини златни,котенце,пиленце" и всякакви такива лигави думички.Не мога да изляза никъде освен до двора на свеки и не мога да се видя с разни познати...и общо взето не водя с никого някакви смислени разговори.УЖАС!!! Понякога се хващам,че не мога да се сетя за елементарни думи....Добре,че си пиша тук с вас,че в противен случай съвсем ще забравя как се говори.То нече пиша нещо умно,ама поне пиша нещо различно от гореизброеното.

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 23:30 от foxy81

# 214
И аз ще си взема всичко,защото имам голяма кола и мога да побера много неща Mr. Green
Сватя ти нали си ми почти роднина,гледам ти се глади що не минеш през къщи на снаха ти дрехите да оправиш Whistling
Ако Венци те свали от колата аз ще мина да те взема от магистралата ама в събота,така че си вземи и палатка Wink
Толкова ми е топло че не мога да си леган и пиша глупости,пишете на някой модератор да ме изтрие smile3544
Ало майнички,недейте така с напиването,ми то и на мен ми се допи Mr. Greenще пореве детето пък ще хапне АМ къде ще ходи,гладна няма да остане.

# 215
  • Пловдив
Фокси,твоята свекърва ме утрепва.Да ги вземе за 2 часа и ти да отдъхнеш.През тези два часа дори по черва да се влачи няма да умре.Какво толкова?След това като проходят и всеки в различна посока наистина ще е по-трудно за един човек.

alximika ,само такива неща да чувам-ще си отпуснете душите и ще си пийнете,а пък бебешорите на АМ

# 216
Пфюююююююююююю, най после и аз да седна днес на компа  Tired
Багажа почти съм го приготвила даже някои неща са вече в колата  Grinning обаче ми се отели вола цял ден. Даже накрая успях и да се боядисам  Mr. Green , а онзи ден бях на фризьор, така че съм чисто нова специално за срещичката  newsm03
След малко отивам да лягам , че утре най-късно в 9 часа трябва да тръгнем  Tired Успях да си уредя мама да дойде с мен, и ще си имам и помощ  Flutter Абе супер се нарежда  Mr. Green

Рися пожелавам ти прекрасна и безболезнена сватба  Mr. Green

Честито на всички празнуващи днес бебочета  newsm51

Чудя се дали да взимаме шезлонга  newsm78 Някой от вас ще взима ли ?

# 217
laracroft имаш още няколко часа, а може би и утре цял ден да навиеш мъжлето. Ех, тези мъже не могат да разберат нашата сектантска любоффф  Simple Smile

Foxy
не се тревожи и аз по цял ден само с Йоан си говоря. И като се срещна с приятели имам чувството, че две смислени думи не мога да кажа.

За номинациите - февруарка-кулинарка - Ками

# 218
Фокси,твоята свекърва ме утрепва.Да ги вземе за 2 часа и ти да отдъхнеш.През тези два часа дори по черва да се влачи няма да умре.Какво толкова?След това като проходят и всеки в различна посока наистина ще е по-трудно за един човек.

alximika ,само такива неща да чувам-ще си отпуснете душите и ще си пийнете,а пък бебешорите на АМ

Ели,то е толкова дълго да изброявам причините,заради които не се осмелява да ги погледа мъничко поне,че просто няма смисъл да пиша.Само ще се ядосвам.По принцип не се оплаквам и гледам да не натоварвам никого с моите задължения,но ми се искаше поне в дни като днешния /например/,когато ми дойде МЦ-то и се чувствам парцал,с коремни и мускулни болки,с празен поглед,понеже спя максимум по 3-4 часа на денонощие,да ги взима за по 2-3 часа..Не че ще й стане нещо,ама тя каза,че не занела какво ще прави като й ревнат и двамата.Ама мене не ме пита аз какво правя когато се налага да ги слушам по цял ден как мрънкат и/или реват и се мъча да ги успокоявам едновременно..Бе то е много дълго за разправяне.Не ми се иска да се изнервям.Не ми тежи,просто понякога се нуждая от мъъъъъъничка почивка.......

А изобщо не може и да стане дума да отида на фризьор,маникюр,солариум,спа-ма и квото се сетите още..То аз през живота си и без това само на фризьор съм ходила по най-много 2 пъти в годината и на солариум един-два пъти..Незнам какво е удоволствието да отида на СПА процедури или на масаж,или на маникюр..А в момента и дума не може да става за отсъствие поради тези причини.
В тоя ред на мисли се сетих за терзанията на Хетера отпреди време,та се радвам,че поне в ръцете съм сръчна и успявам да се вкарам малко в ред /доколкото мога/.Иначе за никъде не съм ooooh!

Десика,за номинацията ти трябва да включим и Йоли Peace

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 23:37 от foxy81

# 219
Браво,такъв препълнен "балкон" не помня откога не съм виждала!  Laughing Това е заради еуфорията от срещата.И аз се вълнувам..нищо,че я изпускам..

Тонита,имало е емоции...На нашата сватба пък в последния момент се оказа,че ресторантът си сменял собственика и нямало да работи известно време!  Shocked Та търсихме и по щастлива случайност открихме хубав ресторант в непосредствена близост,независимо,че поканите бяха отпечатани и раздадени! А уговорената ми фризьорка се оказа заминала при сина си в Лондон без да ме уведоми! Та в последния момент търсих друга и я видях за първи път в деня на сватбата.. Laughing Майка ми пък "отговаряше" само за свещите и тя ги забрави вкъщи! Аз тъкмо да изпадна в криза в църквата и мъжа ми зачезна и се върна с две огромни свещи от бабата,която продава свещи до входа...Та така -весело беше.А най-нелепото,което се случи,беше напушващия ме през цялото време на църковната церемония смях,защото кумата като изпълняваше ритуала с венчалните халки и трите пъти така си заплиташе ръцете,че все дамската халка отиваше при кебапчетата на мъжо.. Laughing

# 220
Рися, прекрасно да си изкарате сватбата! А ние сме обещали да се чукнем за ваше здраве  Simple Smile

Аз още почти нищо не съм събрала, ще оправя всичко утре. Аз вече писах на Елфи, че ще дойдем по-късно, защото майка ми до обяд ще е на работа. Вие да не се запиете много, че после как ще ви догонвам.  Joy

Коте, аз съм още по-мини от теб, нямам 1.60м.

За цигарите, аз задължително ще съм компания на Фокси.

# 221
  • София
И мен ми се заомъжва като чета сватбени истории:)  Рися, пожелавам ви прекрасна сватба утре и да покажеш снимки утре. Можеш и на моичкия да кажеш ако верно не боли:)
Момичета, весело изкарване на срещата!
Ние вече сме на морето, пътувахме идеално, дори успях да отида на плаж. Мишето засега не се оплаква, надявам се да продължи с примерното поведение:)
Айде лека!

# 222
Ми, дайте им и хлороформ, та да спят по-добре... Twisted Evil Амаха, алкохолички! Теди, Биг Брадър тъ глиедъ. Да ни тъ развалйът тийъ софийянки. Само бира,колкото ти душa иска- както каза Гея, бирата не е алкохол, а хранителна добавка.  Twisted Evil
Марте, мерси за рецептата и уточнението- ще се пробва задължително.
Рисче, на нашата сватба младоженецът със сватовете и камерата заседна в асансьора. Обаждахме се 2 пъти на техника, мислеше си, че си правим майтап. После пък искаше да го вади между етажите. Закъсняхме за църквата, на мен ми стана лошо от тамяна и припаднах, заваля ни дъжд и прическата ми стана на нищо, че и на колата, която ни караше и се развали радиатора и шофьорът доливаше вода между отделните дестинации. И въпреки това си прекарахме страхотно, а сега се смеем на неудачите покрай сватбата. Дано сватбата ви да се превърне в един прекрасен спомен, а брачният живот - в невероятно настояще!
Забравих да номинирам Галл за бойна единица Нумеро Уно, Елфитка за Форумски организатор и счетоводител, а Фокси за Дабъл Мамма, Котето за Февруарски Фотомодел, Мама З за Февруарско Вдъхновение, Ками за Златен черпак. А на Теди специална награда- две бири и музиката да свири.  Mr. Green И т.н., усещам, че не съм споменала всички. Simple Smile
Я бързо признавайте кой от оставащите у дома може да пуска теми, че без Теди и Фокси ще си седим на 20 страница до понеделник.

# 223
Рени, едно и също име носим, но на различни езици  Laughing . Аз съм Ирина.

... с моите задължения...

Фокси представям си колко ти е трудно. Но преди няколко месеца, мисля че Янита беше писала, как са се шегували с дъщеря си, че никой не е длъжен да гледа внуците на родителите си. Какво остава пък за свекървата. Можеш да и го подметнеш на шега  Simple Smile .

Рися, пожелавам ти прекрасна сватба! 
И аз се нареждам за информацията за болката  Laughing

Тонита, след двете години вече е по-лесно. А след третата почваш да не се сещаш  Peace .

# 224
Абе аз си мисля , че там имаше wi-fi ама не съм сигурна, но за всеки случай ще си взема и компа- моя приятел  Mr. Green Та ако има нет ще вляза в ролята на форумски хроникьор и ще се опитам да докладвам всичко какво се случва почти на живо  newsm47

Еееее, Цвети позволи поне едно коктейлче да пийна с другите в събота вечер  Praynig То за бирата ясно  beer beer beer ще си я цоцкам с удоволствие  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт