Да си знае гьола всяка баба, за ФЕВРУАРЧЕТО мама ще решава

• 12 970
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
  • Велико Търново
Привет мацки  Heart Eyes

След няколко пропуснати теми да покажа и аз признаци за живот  Whistling Ама иначе пък стриктно изчетох всичко, което сте изписали ... озорих се  Crazy

Калинче видях, че си питала за мен  Hug и не се туткай, ами идвай да пазаруваш в Метро, че докато се наканиш децата ще проходят  Laughing
Отдавна не сме си правили търновска среща, ама май няма да успеем да се видим с Дари преди да тръгнат. Ще ни е мъчно за вас с Ника  Cry Ако успеете за една неделна разходка до Ксилифор много ще се радвам  Heart Eyes 
Марте и за теб ми е домъчняло, нищо че се засичаме случайно. Даже Габито оня ден ме пита как е баш-наборката  Wink  Хайде да се видим!

На всички тръгнали за Националната срещичка пожелавам лек път и да си изкарата страхотно  Heart Eyes Съжалявам, че не успяхме да дойдем. Дано за следващата среща се класираме  Peace

За финал да се похваля, че май се задава зъбче. На долния венец се вижда една бяла точка. Дали наистина е зъбче или само се надявам да се наспя  Thinking

Аааа щях да забравя - моля за новите пароли за албумчето и файла с личните данни  Praynig

И за да спазя хубавата традиция за много снимки в темичките ще пльосна и нашето моме тук! Ергените моля да не се бият  Naughty

# 256
  • София
Дони, абе не й се вързвай на тая Алена, аз като бях бременна я гледах в "Горещо" с майка ми и много се смяхме, ама то никоя читава дата не остана, ама тя там каза, че ако си родим детето на дата на кармична разплата, защото ние так сме решили, пак ще му е гаден живота, ама заради нас, така че хич не се замисляй, аз съм на 4ти родена, тогава съм решила да напускам квартирата и това е, ама не си мисля, че съм неоправдана и живея тежък живот, пък нали и 4ти бил много страшен, брат ми на 31ви, според нея и това е много страшна дата, абе както ти казах всичките са страшни, и к'во сега, да не се раждаме ли  Hug
Миленка, много готини снимчици Simple Smile))
Айде мами, стягайте багажа, да не изостанете нещо Simple Smile))) Лек път и весело изкарване Simple Smile
Божеее, тутубуту, ама малката е страхотна, с тези сини очи и страшно руса коса и да знаеш, на теб прилича, не само по цвета Simple Smile))))

# 257

Калина на 6 месеца.

Ралица на 6 месеца.
Нарочно съм избрала снимки, където са облечени в едно и също гащеризонче. Simple Smile
Тутубуту,много ви е сладка мацката!  Heart Eyes

# 258
  • София
Уау, може да направим конкурс за двойници!

Калина и Ралица

Мимето и Мая

Котето и Венци

Румен и Йойо - те двамата са като близнаци на бебешките снимки на Румен!

# 259

Калинче видях, че си питала за мен  Hug и не се туткай, ами идвай да пазаруваш в Метро, че докато се наканиш децата ще проходят  Laughing

Aaa аз идвах ама на бързо един следобед не съм се мотала хич из града че мъжо нещо нервничеше.
Аз също не кърмя вече. Върнах се и към порока - пушене. Кантара от ден два показва 1кг. по малко надявам се и другите 7 излишни да отидат при него  Sunglasses

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 12:43 от k.penkova

# 260
  • София
Малеее, конкуренцията за НАЙ-СИНИ ОЧИ ще е огромна  Mr. Green

Момичета, ние тръгваме... Имаме още един курс багаж... и вее не съм сигурна че ще се съберат нещата от май тойс... толо, ако стане - твоите ще са при алхимичето

ДО скорооо Simple Smile

# 261
Червеношийка, хич не се връзвай, я виж какво усмихнато слънчице си имаш, не ще да му е лоша кармата.
Калина и Ралица наистина са си двойнички.

Аз скоро гледах снимки на нашето тати като малък и вече нямам съмнения, че на него прилича. Много хора ми казват, че прилича на майка ми, ама освен сините очи аз друга прилика не виждам. На мен по нищо не прилича и по-добре.

Днес ходихме на консултация, но нямаше доктор, другата седмица пак Crazy

# 262

Днес ходихме на консултация, но нямаше доктор, другата седмица пак Crazy
Даринче, май така ние е тръгнало с теб на тез консултации този месец. Аз днес ходих пак, но не и сложиха ваксина. Беше с малко повишена температура, а вкъщи няма. С кола отидох, не я е пекло слънцето, но бая си почаках пред кабинета и стисках тернометъра с нея Crazy. Не кашля, няма сополки, чисти са и дробовете, ама пак отложихме тая заветна последна ваксина за след морето /в нач. на септември/.
Да се похваля, че най- накрая имам направление за ортопед newsm68. Естествено с 300 уговорки, не можело да я прати като и нямало нищо, / ВСЕ ЕДНО ЛИЧНАТА МИ ДА СИ ИЗМИСЛЯ ДИАГНОЗИ, КАТО СЪМ И ИСКАЛА НАПРАВЛЕНИЕ ЗА ГЕНЕКОЛОГ Joy/той нали я бил гледал, измисли, че си е счупила стъпалото / пу...пу /.
4erveno6iika , хич не ги мисли тея кармични разплати. Любител на астрологията съм и независимо от това, което съм прочела и тълкувала по натални карти, мога да кажа, че кормилото на живота е в ръцете на малкият сладур!
Сияна като е родена на 22, сега да взема да вярвам, че се е преродила специално на 22, /което също е число за разплата / за да поправя грешки от минали животи Grinning Роди се, защото си я направихме  Heart Eyes
Калина и Ралица са като близначета на снимките, ама според мен е нормално, нали е един майстора Mr. Green

# 263
Тоя па, счупено стъпало, то си има код за профилактичните прегледи, на нас преди да ни дадат ни казаха, че трябва да питат какво да пишат че не знаят, може би се надяваха, че ще забравя, но аз на другия ден пак цъфнах.

# 264
Калина и Ралица са като близначета на снимките, ама според мен е нормално, нали е един майстора Mr. Green
Mайстора се наду като пуяк, когато му прочетох какво си написала.  Mr. Green
Аз съм "за" конкурс за двойници, имам още много такива снимки, че нали Раличка доизносва доста от дрешките на кака си...  Embarassed Само че качеството е малко кофти, че са снимани с лентов фотоапарат и после сканирани. Бих ви показала и как Калина е копие на сестра ми като малка, ама не знам дали имам снимки тук.

# 265
Много яки снимчици,пак сте пуснали.И моя бебок страшно много прилича на баща си като малък,дано като порасне стане убав като мен  Embarassed
Лек път на всички и утре очаквайте и нас тримката следобяд(ако кумата ми не реши да ражда баш утре,че днес й е термина,но за сега няма признаци )
Ще се опитам да изчета каквото ми е останало,докато малчо спинка

# 266
Тоя па, счупено стъпало, то си има код за профилактичните прегледи, на нас преди да ни дадат ни казаха, че трябва да питат какво да пишат че не знаят, може би се надяваха, че ще забравя, но аз на другия ден пак цъфнах.
Тей, тей... с нахалство се постигат нещатата тука в България. Да те карат да се обясняваш и искаш нещо, което и  без това се полага на детето ти Close
Какво да ти кажа...54 набор скаран с техниката #Crazy Като вляза в кабинета редовно го чакам поне 5 мин. някой да му оправи лаптопа, защото натиснал нещо...др се скрило ooooh!

Жълтият Ламтурник , пуякът да внимава с надуването Joy Не е полезно хич Laughing

# 267
  • София
Ей, Раде, ти пък, то и сега си е хубав Валката, ама да ти кажа, Стани като се роди приличаше 100% на баща си, едно към едно, а сега в My Heritage сравних един куп снимки и все 50 - 50 го дават, пък мамите от форума, които се запознаха с мъжа ми казаха, че детето на мен си прилича (е, аз знам кое на кого е и не мога да се излъжа, че е съвсем вярно, ама ми е кеф да го чувам Simple Smile), та мислАта ми беше, че децата се променят, а казват, че момченцата повече приличали на майките си, споко, имаме шанс Simple Smile)))) За кумата ти много стиснати палци и да се похвалиш после Simple Smile

Ох, аз пък да ви кажа какъв съм заплес, излизам днес към 11 в кварталната пицария с градинка, чета си бебешки списания, пийвам кафенце, хапнах после, и стана време за обяд за Стани, вадя пюрето, вадя шишето с топла вода и се усещам, че ъсм забравила АМ-то на прах  ooooh!, викам си дребния ще яде само пюре, ама то от морков, на горкия в началото само му се гадеше от него, после с картоф го прояде, сега яде чисто, ама с мляко, та сложих малко водичка и му давам, няма такъв ужас, изяде половината и рееев, яко, давам вода, пийне 1 глътка, като разбере, че е вода, а не мляко и пак рев, ама жално, жално, е оставих си току-що поръчаното второ капучино и на бегом до вкъщи, за 5 минути си бяхме у нас, направих мляко, сложих в пюрето, ама той не ще, дадох му шишето и после за още рева, абе да има някой да ме набие, малко ще ми е, нали съм си разсеяна и откакто яде навън дребния все се чудя кога ще забравя нещо важно, е добре, че стана близо до нас, че иначе не ми се мисли, щях да купувам АМ ми се струва  Mr. Green

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 14:39 от iva_angel

# 268
Мерси Иве .Той сега си е хубав (даже в моите очи е най-най  Rolling Eyes)

# 269
  • София
И от мен на пътуващите днес лек път и весело изкарване.
Ето малко снимчици на туриста  Mr. Green.
-тук си почиваме
-тук гледаме дали е студена водата
-доволни от живота -тук сме в Банско

Жалко че отидохме по-късничко иначе можеше да звънна на Яна да се запознаем, но следващият път  Naughty.

Ние пък днес трябваше да сме на консултация, но са свършили ваксините и ще ходим другата седмица  Crossing Arms

tutubutu голяма сладурана е малката.А какви сини очи .....

Общи условия

Активация на акаунт