След няколко пропуснати теми да покажа и аз признаци за живот
Ама иначе пък стриктно изчетох всичко, което сте изписали ... озорих се
Калинче видях, че си питала за мен
и не се туткай, ами идвай да пазаруваш в Метро, че докато се наканиш децата ще проходят Отдавна не сме си правили търновска среща, ама май няма да успеем да се видим с Дари преди да тръгнат. Ще ни е мъчно за вас с Ника
Ако успеете за една неделна разходка до Ксилифор много ще се радвам
Марте и за теб ми е домъчняло, нищо че се засичаме случайно. Даже Габито оня ден ме пита как е баш-наборката
Хайде да се видим!На всички тръгнали за Националната срещичка пожелавам лек път и да си изкарата страхотно
Съжалявам, че не успяхме да дойдем. Дано за следващата среща се класираме 
За финал да се похваля, че май се задава зъбче. На долния венец се вижда една бяла точка. Дали наистина е зъбче или само се надявам да се наспя

Аааа щях да забравя - моля за новите пароли за албумчето и файла с личните данни

И за да спазя хубавата традиция за много снимки в темичките ще пльосна и нашето моме тук! Ергените моля да не се бият

))
. Естествено с 300 уговорки, не можело да я прати като и нямало нищо, / ВСЕ ЕДНО ЛИЧНАТА МИ ДА СИ ИЗМИСЛЯ ДИАГНОЗИ, КАТО СЪМ И ИСКАЛА НАПРАВЛЕНИЕ ЗА ГЕНЕКОЛОГ
/той нали я бил гледал, измисли, че си е счупила стъпалото / пу...пу /.
Роди се, защото си я направихме 
Като вляза в кабинета редовно го чакам поне 5 мин. някой да му оправи лаптопа, защото натиснал нещо...др се скрило