Да си знае гьола всяка баба, за ФЕВРУАРЧЕТО мама ще решава

• 12 980
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Малко снимки и от нас :
-така сме най-добре у тати,но защо ни прекъсваш ?
-хапвам си пюре с кеф,макар че е с извара и спанак  Sick
-дали изглеждам добре ?? Simple Smile
-това е снахата Руми

Бях започнала пост с оплаквания,но добре че се затри и реших,че е по-добре да кача снимки

# 271
  • София
Хехе, Радее, ма много ти е хубаво момчето и с тия сини очиии, пу-пу-пу, да го оакат гаргите Simple Smile))))))

# 272
Айде и аз да ви пусна снимки от вчерашния рожден ден Grinning
от ляво на дясно,2броя-Мая(майка ми и щерката,3броя-Евгения(баба ми,сестра ми и на братовчетка ми детето,и 2 броя Едо,)
рожденника,сестра ми(сиреч майка му)зет ми и Едо
и като си говорим за прилики,се чудя аз на кой ли приличам,пък Мая на мен ли прилича Whistling Laughing
и една снимка с тати Heart Eyes

# 273
  Калина на един ден

тук е на две седмици

с бате

преди една седмица

# 274
Червеношийка, от всички астролози баш на Алена да и нямаш вяра- приятели математици са ми казвали че има очевидни математически грешки в книгата и, отделно пък занимаващи се с астрология са ми казвали същото нещо...
Аз вярвам, че нашите деца ще бъдат много щастливи, защото ние ги обичаме и се грижим за тях добре!

Аз за срещата не се класирам, направо ми се стъжно, тия дни ще подписваме договор за франчайз, ако знаете колко работа ми се струпа, пък хич не ми се работи!!!

# 275
Пожелавам приятно изкарване на всички които ще са на срещата,
запазете добрия февруарски дух и се порадвайте на бебоците Hug,
а аз като останалите ще си стоя тук и ще чакам разкази и снимки Hug.
Поздрави от мен , Борис и слънчева Испания на целия февруарски отбор Hug

# 276
 Еее,супер!Много готини снимки!
Миме,ето значи на кого точно си одрала кожата-на баба Евгения!А Мая е взела очите и погледа на Баш Алхимика! Laughing
В конкурса за двойници май първо място си поделят двете щерки на Ламтурника(връщах се няколко пъти да видя коя коя е...) и Рая и Бобо на Еми!!!

Раде,ти много го криеш от нас Валето,ама ей на...видя се какъв е хубавец! Heart Eyes

Ларакрофт,добре му се е отразила почивката на малкия сладур!На всички снимки е с 24-каратова усмивка!

# 277
  • в гората

Гери мисля че Вида(м@м@) е по висока от теб,ама като се включи тя ще си каже Winkама споко ти може да си номинирана заедно с Дорето за шопинк маниачки от чужди сайтове Hug

bouquet Ooo, благодаря за комплимента, но съм 170см.  Mr. Green.Така че Гери печели  Mr. Green.

# 278
Еее,супер!Много готини снимки!
Миме,ето значи на кого точно си одрала кожата-на баба Евгения!А Мая е взела очите и погледа на Баш Алхимика! Laughing
В конкурса за двойници май първо място си поделят двете щерки на Ламтурника(връщах се няколко пъти да видя коя коя е...) и Рая и Бобо на Еми!!!

За готините сладури и сладурковци на снимките, спор няма Heart Eyes
Ама, каква ти баба Евгения Laughing Аз като гледам, Мария /алхимика/ прилича многооо на майка си Мая. Малката Мая е одрала кожата на баба си Мая според мен Sunglasses

# 279
Отдавна не е било толкова празно на балкона Sad
Толо, вие няма ли да пътувате за националната среща? Ние ще тръгваме утре сутрин, като преди това на таткото съм му приготвила едно носене на килими за пране, че е време, а и откак Яна пропълзя, все си мисля как ще облизва килимите, независимо с какво е постлано.

Дали на Здравеца има интернет?

# 280
  • окр Пазарджик
Здравейте мадами!
Да ви почерпим за нашата половин годинка

А ето и любимата ни поза

# 281
Мама Пети,преди няколко седмици отпаднахме,заради проекти с краен срок на мъжа ми.. Confused Най-тъпото е,че те успяха да приключат днес,но това се разбра преди няколко дни и вече беше късно.Сега си резервирахме пак на Катарино за 5 дни и в неделя отиваме там,защото и утре всъщност си има работа.Та така...Затова и аз съм от самотниците на балкончето.. Cry А мамите сега там се надприказват..
 Ето една снимка от бебешкия период на Боянчо(на 1 г и 2 мес):

И още една

# 282
Niakoi znae li dali e normalno temperatura ve4e vtori den sled vaksinasii? Stigna do 38,5 v4era predi da my podeistva lekarstvoto za temperatura.Az misleh,4e po-niska e normalna.Mnogo jalno skimtia milia,sartseto mi se skusa  Cry

# 283
  • пак там
Краси, коя е ваксината?

# 284
Красина, Симона имаше 3 дни температура след една от ваксинациите, на нея хич не й понасят пустите ваксини.
На вас каква ви слагаха?

Общи условия

Активация на акаунт