Да си знае гьола всяка баба, за ФЕВРУАРЧЕТО мама ще решава

• 12 981
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Сиянчето, благодари за комплиментите, а аз за номинациите newsm51
Теди и всички от компанията, лек  и безавариен  newsm01!
Рися, приятно изкарване на сватбата! Мн весело да мине и многоо Gift Gift Gift да получите! Да не казвам, че аз съм сгодена от миналият 21 септември рано рано сутринтта. Прибирахме се от Пловдив, някаква цистерна се беше обърнала на Шипка и няколко часа чакахме  да ни пуснат. Та така имаше  kiss Two Hearts. Даже като  като видях пръстена загубих слуха си, че 2 пъти ме питаха Joy Шашнах се аз, защото преди това бяхме говорили на тая тема и бяхме решили да не  се женим...не че си даваме зор де... Днес нали 21, след един месец ще стане година от предложението, което аз приех Mr. Green
Последно показвам ви една снимка,която съм извадила на хартия. Сияна, мн се кара на баба си Светли, което е това бебе дето го е гушнала   Wink

# 241
 Гуд морнинг, медамс  bowuu

Весело изкарване на срещата и от нас. Да снимате много  photo

Еми, голяма е скица Рая   Hands Clap

Рися, страхотно да си изкарате и после много да разказваш (и снимков материал искаме, ъф корс  Wink ).

И мене ме хвана носталгия по сватбата  Rolling Eyes Трябва да ви призная, че никога не съм се чувствала по-красива и по-желана от този ден. И въпреки че беше супер мини формат (8 души - младоженци, кумуве, родители) пак имаше изненади. До последно не знаех с каква кола сме, нито каква ще ни е тортата, нито как точно ще е облечен младоженеца. А в почти в последния момент сменихме мястото на църковната церемония, за заблуда на "врага" (разбирайте, неканени гости). Въобще беше много забавно... Но най-хубаво беше това, което последва - пътешествие, бебе, съвместен живот, изпълнен с любов и хармония.  Heart Eyes

Ние днес сме се наканили да ходим на пикник - хем е делничен ден, т.е. няма да има хора, хем времето е екстра. Пък и имаме подарък от кумата още от миналата година, който още не сме употребили - раница за пикник с всичките му прибори, порцеланови чинии, кристални чаши и текстлни салфетки. Мисля, че сега е моомента да влязат в употреба, че после Дара ще им види сметката скоропостижно  Mr. Green

Хубав ден и лек път на пътуващите!  newsm49

# 242
  • София
Добро утроооо Simple Smile

Аз още не съм приготвила багажа  Blush

# 243
Добро утро и от нас  Hug

Още веднъж ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ на всички!!! Лек път също така, особено на Теди  newsm01

Рися, хубав и незабравим ден, изпълнен само с положителни емоции!!!

Фокси, мерси за номинацията - висока съм 176 см, сега е момента да видим има ли по-висока мама от мен  Party

# 244
И аз ще пожелая приятно изкарване, защото колкото и да се канех да дойда (до Пловдив и да ме закарат да ви видя) няма да успея. Милият ми реши да слага гранитогрес в коридора и главната помагачка няма на къде да мърда.  Rolling Eyes
 Аз след малко отивам да нося успешно взетата урина и да ни вземат кръвчицата.

Рися, желая ти най-хубавата сватба и щастлив семеен живот!   bouquet

Гери
в 11.30 имам профилактичен преглед при стоматолог и после може да дойда до Алана.

Хайде целувки на всички и до скоро!!!

# 245
Добро утро Hug

Ками,ама това Сиянче наистина е много,много сладко Heart Eyes
Гери,моля,моля,няма за какво Hug .Едва ли ще имаш конкуренция..Та ти си си направо манекенка и след раждането..еееех,как ми се иска и аз да съм мааалко по-висока-поне 170см.,но уви,само 167см. съм и при това съм късокрака Blush
И аз да пожелая лек път на всички мами и наистина най-вече на Теди,че тя идва от най-далече.

А на мен ми остава само да стискам палци нашия тати да се прибере по-рано от работа,за да отидем  и ние днес до Здравец поне за едно "здрасти"..
Вчера купихме на малките поредното АМ и този път към него има подарък-мляко за "лека нощ",което съдържа биоелда и ориз..Уж засищало повече...Хм,ще я видим тая работа! Силно се надявам да е така,защото иначе ще ни изгонят от хотела през нощта Embarassed

Айде,мацолини,отивам да пийна едно кафенце,че ми се затварят още очите.Някой желаещ да се присъедини? Mr. Green

# 246
Добро утро Hug
На пътуващите днес лек и безавариен път,ще се видим утре newsm68
Гери мисля че Вида(м@м@) е по висока от теб,ама като се включи тя ще си каже Winkама споко ти може да си номинирана заедно с Дорето за шопинк маниачки от чужди сайтове Hug
Аз мисля да не взимам много багаж,ми за какво ми е като гледам вие всички сте си помъкнали домакинствата,все ще ни облечета с Мая Whistlingтъкмо няма да се моря после и да пера.

# 247
А да ви кажа вчера на какво попаднах съвсем случайно и ми потънаха гемиите.  Sad

Цитат
Числото на най-тежко кармично наказание е 18. Под влияние на тази вибрация се раждат хората, които заради своя материализъм или егоизъм са убивали и грабили в предходно прераждане, за да притежават и това, което не им се полага. Подчертавам, че не всички родени на това число носят тази тежка карма, но това може да се установи само чрез направата на кармичен хороскоп. Не са натоварени с нея и хората, които знаят, че случайно са родени на дата 18. [b:d3dda82e45]- Много майки предизвикват раждане
Това е цитат от интервю на Алена - Светалана Тилкова. Не знам дали трябва да се вярва на такива неща, но .....стана ми криво. Остава ми да се надявам, че понеже моето раждане беше предизвикано на тази дата, то детето ми не е задължително да е натоварено с такава лоша карма.
Ако на някого му е интересно, ето цялата статия:
http://www.kliuki.net/view/15000/%D0%97%D0%B0.%D0%BA%D0%B0%D1%80 … D0%B5%D0%BD%D0%B0

# 248
Рися, пожелавам ти вълшебна сватба! Да се забавлявате много и да получите прекрасни цветя и подаръци!

На пътуващите днес мами - лек,  безавариен и безревлив път от нас! Ние ще се присъединим утре към групата.

На Яна явно й растат зъби, защото от сутринта в 6 часа е започнала да реве и едва сега престана. Нищо не помагаше, нито гушкане, нито сукане.. Cry

# 249
Добрутро, весело изкарване на срещата  Hug Аз още не съм се събудила за това се присъединявам към Фоксуна с кафето и цигарата. Айде до после

# 250
Фокси, мила и ти ще дойдеш на мойта, баш това ме тресе тези дни, че вече забравих как се говори с хора, като работех в Кол Център докато учех, започнах да казвам на продавачите в магазините "дочуване", а не "довиждане", сега очаквам в най-скоро време да премина на "довижданценценце"  Mr. Green

Joy hahaha

Утро пътници  Wink както е казал един умен човек преди време: "Човекът е човек, когато е на път" та в този ред на мисли много човещина днес ще се изсипе по магистралата към Пловдив  Simple Smile

Ламтурниче,   bouquet Hug не знам как говориш(пишеш), ама щом те разбирам, значи ставаме две  Mr. Green

Еми, направо ме изби носталгия и аз да поотворя бебешките снимки на големия ми домашен деструктор  Hug напоследък не разбирам защо по магазините продават само конструктори, трябва да измислят и "деструктори", такива дето целта е да ги счупиш, разглобиш и тн. по най-трудния начин  Crossing Arms, за да може Дарко да се кротне накрая  Crazy

Доре, Коте, що с влака бре, при Алхимичето винаги има място  Laughing

Фоксиии, Фокси  Naughty, като заговориш за твоите кусури и винаги ме  разсмиваш  Wink не стига, че си убава, ами и фина и все не си доволна от себе си. Аз пък обратното, много се харесвам, а мъжо все ми казва: "нищо де, аз си те обичам всякак"  Joy присетих се и за темата с женските глезотии. Аз откак се помня сама си оправям маникюри, педикюри, косморляци, грим и тн. екстри, само на кола маска за триъгълник ходя. Вярно че напоследък докато оскубя единия крак, на другия вече положението е тревисто и обратното, но симетрията в тоя живот винаги ми е била чужда  Laughing важното е да имаме самочувствие и да се харесваме  Hug

Рися, да не забравиш да настъпиш благоверния в правилния момент   Simple Smile Бъди красива и много специална днес  Heart Eyes

# 251
Добро утро,

багаж и аз не съм оправяла. Не мога да смогна от малкия ми ревльо  Confused
Тази почивка ще ми я изкара през носа. Свикна на внимание и носене на ръце и сега ми изкарва душицата.

Хайде мами малко остана  Simple Smile

# 252
Гал,ама то което си е истина си е самата истина..Не мога да тръбя,че съм супер снажна красавица без кусури,щото просто не е така..Знам си недостатъците и затова казвам,че искам малко по-дълги крака.Много неща харесвам в себе си и не искам да ги променям,ама тия крака наистина много ме морят Mr. Green Дори си мислех,че след бремеността сигурно ще си мечтая за силикон,ама се оказа,че цицорките са ми същите както преди,че даже мааалко по-хубави Blush
Никога не съм се мислела за хубава..може би по-скоро съм симпатична,ама то е защото се усмихвам много и имам що годе прилична физиономия.И въпреки това..добре че има едни добри хора,наречени химици,дето са измислили гримовете,иначе приличам на бяло безлично платно.Признавам си най-чистосърдечно Blush Той и моя мъж все ми вика,че ме харесва всякак /даже и когато бях бременна newsm78 не ми е ясно какво толкова ми харесваше/,ама като се гледам в огледалото не мога винаги да си затварям очите.Не че нещо ще променя,де.....

Аре пак много философствам...Край,финито,баста..спирам до тук с разсъжденията,че не ми се удават много Embarassed

# 253
Момичета,приятна ви първа национална среща   Heart Eyes Сега когато чета за приготовленията такъв трепет ме обхвана.Преди време всяка седмица го изпитвай когато се приготвяхме да отидем някъде из България.А сега от доста време не ми се е случвало  Cry Знам,че вината е изцяло моя,но ми е по-лесно да се боря със страховете си като им дам малко време да се поскрият  Mr. Green А иначе мъжо е готов да тръгнем веднага - такова съкровище си имам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лек път на всички!Теди,Ганич вие сигурно сте тръгнали вече ама все пак да ви пожелая безаварийно и приятно пътуване!

Страхотни снимки на Рая!Прекрасно дете е!

Рися,пожелавам ти един незабравим ден!Нямам много опит в това,но се надявам догодина да поправя това с един прекрасен църковен брак.

Червеношийка,айде пък ти сега не унивай за подобни неща.Много важно какво казала Алена  Twisted Evil

На всички празнуващи днес - много пожелания за здраве и усмивки!   bouquet

И понеже не съм пускала скоро снимки ето ви две от фотосесията и с вуйчо и  Laughing

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 10:15 от naiema

# 254
А да ви кажа вчера на какво попаднах съвсем случайно и ми потънаха гемиите.  Sad

Цитат
Числото на най-тежко кармично наказание е 18. Под влияние на тази вибрация се раждат хората, които заради своя материализъм или егоизъм са убивали и грабили в предходно прераждане, за да притежават и това, което не им се полага. Подчертавам, че не всички родени на това число носят тази тежка карма, но това може да се установи само чрез направата на кармичен хороскоп. Не са натоварени с нея и хората, които знаят, че случайно са родени на дата 18. [b:d3dda82e45]- Много майки предизвикват раждане
Това е цитат от интервю на Алена - Светалана Тилкова. Не знам дали трябва да се вярва на такива неща, но .....стана ми криво. Остава ми да се надявам, че понеже моето раждане беше предизвикано на тази дата, то детето ми не е задължително да е натоварено с такава лоша карма.
Ако на някого му е интересно, ето цялата статия:
http://www.kliuki.net/view/15000/%D0%97%D0%B0.%D0%BA%D0%B0%D1%80 … D0%B5%D0%BD%D0%B0
Хе-хе, Червеношийке, мъжо е роден на 18, освен съдбата да го е наказала с мен и децата... Twisted Evil Двете деца са на 8 и 17 в дните за кармична разплата, а аз съм на 16- пак кармично наказанеие. Не в вярвам това.
Лек път,момичета, и да вдигнете наздравица и за нас, дето оставаме!
Аз пък обратното, много се харесвам, а мъжо все ми казва: "нищо де, аз си те обичам всякак"  Joy присетих се и за темата с женските глезотии. Аз откак се помня сама си оправям маникюри, педикюри, косморляци, грим и тн. екстри, само на кола маска за триъгълник ходя. Вярно че напоследък докато оскубя единия крак, на другия вече положението е тревисто и обратното, но симетрията в тоя живот винаги ми е била чужда  Laughing важното е да имаме самочувствие и да се харесваме  Hug
И аз така. Галл, ти си ми от любимките, винаги ме разсмиваш.  Hug
И аз ще поразровя снимките на каката да ви покажа как е изглеждала на същата възраст. Peace

Общи условия

Активация на акаунт