Да си знае гьола всяка баба, за ФЕВРУАРЧЕТО мама ще решава

• 13 019
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ммм, бабата на милото ми е препоръчваше, ама аз не та не, кой да ти слуша Simple Smile) За диетата, ще ти разкажа като се видим днес, че ме примързява да пиша, пък и трябва да се оправям, да не чака много мама Пети сама, айде и ти се приготвяй, че пак ще закъснееш  Mr. Green

# 46
  • София
Тотално! Embarassed Laughing

# 47
  • София
Момичета, вижте какви трагедии има, а ние с какви глупости се занимаваме:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.msg12199006#msg12199006

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 12:44 от autumnsphere

# 48
Мами, моя син тази нощ не спа от 4 до 6 без видима причина и ми разказа играта!
Аз да задам няколко въпроса - направиха му профилактичните кръвни изследвания - има доста увеличени еозинофили (и като % и като брой). Знам, че са покозател за алергия общо казано. Тъй като чак в петък ще мога да покажа резултатите на педката да ви питам - някой има ли завишени еозинофили от другите бебета и какво са казали лекари? Ще съм благодарна ако споделите да се поуспокоя малко.
И още нещо - пюре от тиквичка и картоф дадоф вчера, Мишо не го иска. Дали ако го стопля ще имам успех? Вие как процедирате? И ако сте въвели зеленчукови пюрета плодовите как ги давате - на тяхно място или при друго хранене?

Благодаря предварително за отговорите   bouquet

# 49
  • София
Мечи, това е най-ужасното пюре! Не знам бебе, което да го е харесало. Предизвиква у всички позиви за повръщане! Laughing Sick

Ама не знам сега как да процедираш... Просто направи пауза и дай друго.

# 50
Аз съм давала домашно приготвено пюре от тиквичка,картоф и  пилешко месо.При нас проблем с яденето нямаше Peace Нито им се стори ужасно на моите мишки,нито се мръщиха,нито повърнаха.Всъщност досега претенции за вкусови предпочитания не сме имали като се замисля newsm78

Печка Перник...като майка си са Mr. Green

Мечи,плодовите пюрета не заместват хранене,т.е не могат да заместят зеленчуковите.Аз давам следобед между храненията по 60-70гр.,но честно казано не съм много редовна с плодовите пюрета.

# 51
Ние сме тези дето го харесвахме това пюре - картоф и тиква на Хипп. Доре ето вече знеш едно бебе Wink , А за подочистачката и аз я харесах като я видях пу тиливизура  Peace сега започвам да спестявам от закуски за една такава, че прахосмукачката ми е малко по голяма от мен (де спах като я купувах незнам Blush)
Мацки не ми се иска да се лишаваме от присъствието на някоя заради спора и с друга от нас. Дали не може просто като не харесвате някого да пропускате на постовете му  Peace щото ако решим да се изпокараме това е най лесната работа  ooooh!
Мечи като въведох зеленчуковите плодовото го даваш следобед + млякото. Пробвай ако искаш само морков и после картоф + морков примерно  Hug успех в мисията захранване.
Фокси както е казала Ками (май тя беше) за някакви баби идеше реч, не че не си се сетила Wink

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 13:53 от k.penkova

# 52
Запис и от мен!
Връщам се да чета назад,но междувременно да ви питам - нормално ли е Белослава да пръцка доста все още  newsm78Струва ми се прекалено често за вече пораснало дете.

# 53
 Момичета ще ме извините за намесата в темата ви.Няма да се повтори..Попаднах и тук покрай темата с целувките и видях какво се случва.
  Пиша ви защото в нашата тема имаше много по-грозни неща от тук  заради захранване и кърмене.Много, ама много грозни.
  Стигна се до там че имаме две отчетни теми с разрешението на модовете.

Повярвайте ми не си струва да се карате за тези неща.Хората са различни, съответно и вижданията им по отглеждане на децата.Всяка майка прави това което смята за най-правилно за детето и.

Не допускайте да се изпокарате като нас!Отмина захранването и сега вече всичко си е мирно и тихо, но можеше и да не се стига до там!Разцепени сме на две теми и това си остава факт за съжаление.
 Аз също бях нападната защо съм дала еди какво си пюре, но това е положението.Винаги ще има различни мнения, нека поне не се разваля диалога с хапливи забележки.

Много се радвам на сладурите на Фокси и понякога съм надничала в темата ви, както и на Елфита. Беше прекрасна.Бяхте толкова силни и сплотени.Не правете като нас момичета.Децата ей сега ще пораснат и вместо да си правите още много национални срещи вие ще сте изпокарани като нас.Ще забравите и за захранване и за целувки и за всичко.Просто ще ви е приятно да си побъбрите тук както преди или да се съберете да се видите с децата!

И още веднъж извинете ме!Просто исках да ви споделя до къде се стигна заради такива дребни неща при нас..виждам че и вие натам вървите и се надявам да не стане като с нас.

Останете си със здраве! Hug

# 54
Запис и от мен!
Връщам се да чета назад,но междувременно да ви питам - нормално ли е Белослава да пръцка доста все още  newsm78Струва ми се прекалено често за вече пораснало дете.
Joy  Joy  Joy и Никола го прави, но същевременно бръмчи и с уста да прикрива срама от постъпката  hahaha

# 55
Калинче,сетих се аз,ама да попитам... Mr. Green
Найема,ние си пръцкаме по всяко време,и то като големи хора Mr. Green Ама след това се ухилват маймунчетата така,все едно са направили нещо хубаво Laughing На мен са ми сладки като пръцкат.Нали знаеш..хубав човек лоши работи не държи Laughing
Крисси,отново благодаря Hug

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 13:21 от foxy81

# 56
Запис и от мен!
Joy  Joy  Joy и Никола го прави, но същевременно бръмчи и с уста да прикрива срама от постъпката  hahaha

hahaha hahaha hahaha Искрено ме разсмя!
k.penkova,фокси,благодаря ви,че ми отговорихте бързо! Hug

Относно пюретата - и ние хич не харесахме тиквичка с картоф.То не бяха позиви за повръщане,то не беше чудо.И с карфиола така  Mr. Green Аз лично давам всеки ден на обяд зеленчуково пюре,което редувам с местно и следобед (т.е. след 3-4 часа) едно бурканче плодово,но без АМ.И вече след още 4 часа давам АМ.

Kpuccu,много хубаво си го казала и дано с лошото настроение приключим до твоя пост!

На всички празнуващи днес - Честит празник мили деца!Бъдете здрави,усмихнати и обичани!

# 57
naiema и аз в началото давах само пюрето в 16.00 ама педи каза че все едно нищо не му давам  Laughing и че полодовото е за десерт и не замества хранене, но пък за диета става  Joy (шутка)нали така беше шега на руски?

Забравих исках да ви попитам нещо за детските надбавки знаете ли, май се позагубиха нещо, някой получил ли е този месец?

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 13:37 от k.penkova

# 58
  • София
Пенкова (бе що не си смениш ника Wink), пюрето е на Хипп, не с морков, а с тиквичка и наистина е много гадно. Sick

# 59
naiema и аз в началото давах само пюрето в 16.00 ама педи каза че все едно нищо не му давам  Laughing и че полодовото е за десерт и не замества хранене, но пък за диета става  Joy (шутка)нали така беше шега на руски?

Забравих исках да ви попитам нещо за детските надбавки знаете ли, май се позагубиха нещо, някой получил ли е този месец?
Абе да ти кажа 130 гр или 190 гр направо си ми заместват на мен хранене пък било то и плод  Joy Така ще си карам и занапред Белослава не дава признак,че остава гладна  Laughing Иначе знам и аз че не замества хранене,ама не виждам смисъл да я тъпча допълнително поне докато не дава признаци на глад.
Аз детски надбавки не взимам,защото ни закриха отдела в Бс и все не ми остава време да намеря начин да ми изпратят разпечатка за доходите  Embarassed ,но по новините гледах,че майки стачкуват заради неплатени детски надбавки.Явно проблема е масов.

Общи условия

Активация на акаунт