Ноемврийчета засмени в летни дрешки пременени!

• 10 426
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Сиска, мажем го с нистатин, а отделно на това пие низорал, по една четвърт таблетка два пъти на ден. Но при него положението е сериозно, видях как буквално за една нощ от малко петънце се разпростря по цялата уста. Confused

Шамс, очевидно и ние ще пропускаме Албена занапред. Влюбих се в самия курорт - много красив, много подреден, много зелен. Обаче хигиената в ресторанта беше ужасна, а в басейна не усетихме хлор да са слагали някога изобщо. Пневмонията на Косето се оказа резулта от стафилококова инфекция, което сто процента означава, че я е пипнал в басейна. Занапред ще ходим в по-малки комплекси и юни месец, а не в голямата гмеж.

# 241
Феъри, и ние преживяхме една болница, ама вашето си е наистина одисея!!! Дано сладкото Косе се оправи по-бързо!! Целувки от нас с Момо  Heart Eyes Heart Eyes
Ели, моя 'убавец преди да ги изкара 3-те зъба наведнъж почти отказваше да суче и аз се бях психясала, че се отбива и ще трябва да слагам инжекциите за спиране на кърмата, но след като изкара зъбките нямаше и помен от такива фасони.. дано и при Анита да е така, да избият съвсем скоро  Hug
Сиска, то твойто "кръшно", ама тия килограми са направо рекордни  Hug я кажи в тоя ред на мисли как се оправяте с размерите на памперсите, че на мене това ми е болна тема  #Cussing out
Утро, ние също нямаме режим, нито имаме нещо, наречено "хранене", за да говоря за заместване. по-горе бях писала - ако ям плод го опитва, гледам по обед да му предложа варени залеленчуци, но той яде 5-6 лъжички най-много, после си доцоква. обаче има дни, в които или спи, или мене ме мързи да варя зеленчуци, та си ги изкарава само на кърма....
айде, лека нощ че стана утре  #Crazy

# 242
Добро утро!

Диданка, какви са тези инжекции за спиране на кърмата? Аз по принцип мисля, че като почне да се отбива, постепенно ще си спре сама...  newsm78

# 243
Добро утро на всички! С малко закъснение да ви почерпя (че снощи не остана време)

Малко от последните снимки, на който му се гледа Simple Smile
http://diyanakoleva.snimka.bg/baby/raya-na-9-meseca-29-07-28-08- … 5878.13886331.big
http://diyanakoleva.snimka.bg/baby/raya-na-10-meseca-29-08-28-09 … 5775.14513686.big

# 244
Добро утро!

Феъри Съжелявам за ужасната почивка. дано всичко е вече зад гърба ви и да са здравички децата  Hug

Мая Аз не държа да е люлка, но не са ли всички от този туп люлеещи  newsm78 Неможе ли да се застопорява и да не се люлее  Rolling Eyes

Утро
Просто не и давам  Naughty Първите две вечери малко поплака/ минутка - две/, но пак си заспа. Сега продължава да се буди към 3 за цоката, но само се върти, надига се, поглежда ме, но....не давам. Говоря и разни работи, че вече е голяма, че не се папа през ноща, понякога и малко по-строго : Лягай бързо и заспивай! Едва ли ме разбира дословно, но определено реагира  Grinning Иначе не я намествам вече, откакто спрях нощното кърмене спим само двете на спалнята и тя прави такива обиколки, че редовно е надолу с главата  ooooh! А проблема със завиването го реших с чувалче. Вече не е толкова топло, така че и е добре. Не че спя много спокойно, но с времето и това ще стане. Но докато ядат нощно време май няма да има сън  ooooh! А и, м...... ни на нас, но мисля, че и за детето не е хубаво. така и то неможе да спи пълноценно. Не мисля, че се будят от глад, просто навик. Успех  Hug

Хайде ние излизаме на разходка. Лек ден  Hug

Диди Честита месечинка на адашката. Да ти е жива и здрава и много да те радва. Много хубва торта. твое творение ли е?

# 245

Да почерпим за първия имен ден на нашето слънчице  Heart Eyes.Да ни расте все така щуро и много бели да прави  Mr. Green

Честит имен ден и на всички носещи името Александра,Александър,Алекс ,Йоан,Павел и производни  HugМного усмивки и само хубави емоции   bouquet  bouquet

хихи този месецще имаме и месечинка  Crazy

фЕАРИ  #Crazy #Crazyнаправо нямам думи .Дано се оправите бързичко  Praynig

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 09:48 от shoppy-мими

# 246
Честито на именяците!   bouquet
Блазе на всички, дето успявате да си удържите децата в спален чувал. Аз опитвах още като беше по-малка, но много се дразнеше и хич не можехме да спим така- останахме си с олекотена. А цяло лято спи съвсем отвита. Ние с баща и се завиваме, но нея ако я покриеш дори и с най-тънкото чаршафче, започва да рита и се буди нервна. Егати характера дето го има  Crazy
Марожинка, мерси! Аз я правих вчера- стана на вид що-годе добра, на вкус стана хубава. Да си призная- за първи път в живота си правя нишесте  Embarassed , и за първи път- бисквитена торта. Все се хвърлям да пека блатове и да правя сложни кремове. Но като бърках сутринта на Рая закуската- бисквити с крем от кухнята и ми дойде музата Simple Smile

# 247
  • София
ФеъриHug Егати курортите, просто нямам думи. Тя нашата педиатърка каза, че почти всички се връщали болни от морето, но вашето голямо премеждие е било.

Честит празник на всички именници!   bouquet

# 248
Утро, ние също нямаме режим, нито имаме нещо, наречено "хранене", за да говоря за заместване. по-горе бях писала - ако ям плод го опитва, гледам по обед да му предложа варени залеленчуци, но той яде 5-6 лъжички най-много, после си доцоква. обаче има дни, в които или спи, или мене ме мързи да варя зеленчуци, та си ги изкарава само на кърма....

А, ето това е нашият режим Laughing И Косето е така, купувам му пюрета напоследък, че нещо ме мързи да му правя, и той хапва с удоволствие, но като стигне петата лъжичка рязко загубва интерес Laughing

Утро, и аз мисля, че няма нужда от някакви лекарства като се спира кърмата. Аз каката просто почнах да я кърмя по-рядко, първо два-три пъти дневно, после веднъж дневно, после веднъж на два дни, пък веднъж на няколко дни и тя си спря съвсем безпроблемно, даже не съм цедила по това време, като усетех напрежение, ѝ давах да суче. Simple Smile

Момичета, благодаря ви за милите думи Hug Истината е, че е изключително разочароващо като си се приготвил за почивка да завършиш по този начин, но важното е, че вече Косето е добре, пък следващият път ще почиваме по-внимателно Grinning

# 249
Феъри, успокоих се, че не съм сама  Hug  Hug с манджите. иначе за спирането - много далечно ми се вижда това нещо, а и аз не искам да спирам скоро  Embarassed колкото до инжекциите- наследствено обременена съм със свръхлактация и там нещо си на хипофизата (нали тя "прави" млякото),отделно склонност към мастити...консултирала съм се с мамолози и те казаха - аааа, щом е тъй, като решиш да приключваш с тая история, ще те боцкаме, хапчета няма да ти помогнат. няма да ми намалее постепенно като количество, освен ако не се кърмим до гимназията  hahaha ай стига с тия цици  Tired
лек ден от нас, аз отивам на погача на един бебешорчо  baby_neutral

п.с. Ама и аз съм една заспа  ooooh! забравих да честитя месечинките!!! Да са ви живи и здрави дечицата   bouquet   bouquet   bouquet

# 250
  • Бургас
marojinka - за тази кошара дето си си избрала не знам дали има стопер на люлката, но нашата няма. Търсих нещо в нета да ти покажа какво представлява нашата кошара, но не намерих -иначе е турско производство.
По въпроса с нощното събуждане и цокане и аз съм на мнение че е навик, нооооо засега не мога да я отуча. Преди две вечери реших да пробвам като се събуди, а нашето будене е изправяне в кошарата и мучене  Animal Cow по тревога да и предложа вместо цица шишето с вода(тя по принцип не пие вода)резултата беше плачевен като се разрева с цяло гърло ще събуди целия блок, помъчих я като загасих лампата, ама рева се усили и реших да прекратя експеримента. моля се от само себе си да се отучи до годината,че от както татко и замина вместо по веднъж на вечер ме буди по два пъти Crossing Arms
Честито на именниците да им е живо и здраво името  bouquet

# 251
Такааа... Аз не устисках и понеже яко взе да ми се гади си направих тест и отрицателен. Дотук добре, ама дали е валиден, щото от пусто любопитство го направих сега, а не сутринта. Пфууу, сега ме е яд - мистерията остава (и гаденето също)  Mr. Green

# 252
  • София
Шамси сестричето май е на път Wink Така ми намирисва нещо  Hug

# 253
Шамс, при първата ми бременност си направих теста следобяд, след като бях изпила около 2 литра вода и се видя втората черта., макар и доста бледа  newsm78
пожелавам ти да е това, което искаш  Peace
що не пуснеш един кръвен?

# 254
[ Когато се размърда по-сериозно Симона, първо се опитвам да я понаместя, да я обърна на другата страна примерно и ако не се успокои чак тогава давам да суче.
Утро, при нас няма такива намествания и носения. Само да промрънка и веднага давам ц*цата и се унася, цоква много малко колкото за успокоение, но също се буди поне 2-3пъти, но като не се носиме и всичко приключва за 1-2мин. Пробвай първо да предлажиш гърдата, така може да спи повече и да не се разсънва. Между другото сина ми го кърмих до третия месец и след това давах АМ, но се събуждаше всяка вечер до година и половина, направо беше ад.
Феъри Hug, бързо да се оправят децата.
Диди, много е хубава тортата Heart Eyes, личи си че е направена с много любов, макар и с подръчни материали. Между другото имаш страшни крака Embarassed ( направо ти завиждам)
Шопи, я ме светни с този имен ден, че нещо не съм в час newsm78. Александрите не празнуват ли на 22 ноември, тогава май се почита Александър Невски newsm78.
Шамс, споко мила Hug, на мен често ми закъсняваше с по 10дни. Направи си пак тест, само че сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт