Новите ни козметични похождения

• 39 734
  • 441
  •   1
Отговори
# 165
  • Belgium
Някой има ли идея колко струва тази почистваща пяна за лице на Clarins. Дадоха ми една мостричка и много ми хареса, но скоро не съм посещавала козметичен магазин, за да видя каква му е цената.

Мисля, че беше 43 лева.

# 166
  • На ръба..
От вчера..

# 167
  • В къЩи.
DiDi_too, сподели как е спиралата  Praynig ,като я пробваш.

# 168

Купувам си за 4-ти  път.
Невероятен е.Много пристрастяваща миризма и е по траен от този на L`occitane който имам.Кожата  ми става мека и гладка, като коприна.

Също и този но не ми харесва:

И двата са на Ив Роше.

# 169
Искам да попитам знаете ли дали в България има новата спирала на Maybelline Pulse Perfection.

# 170

Купувам си за 4-ти  път.
Невероятен е.Много пристрастяваща миризма и е по траен от този на L`occitane който имам.Кожата  ми става мека и гладка, като коприна.

Също и този но не ми харесва:

И двата са на Ив Роше.
Да продуктите на Ив роше са страхотни.Особено душ-гела с портокал.

# 171
  • Плевен
Мацки, някой знае ли къде в Плевен се продава козметика на Ив Роше?  newsm78  Имаше един магазин на улицата на цветята, но го закриха. Сега къде да ги търся и, аз незнам. Благодаря Ви предварително!  Hug

# 172
Мацки, някой знае ли къде в Плевен се продава козметика на Ив Роше?  newsm78  Имаше един магазин на улицата на цветята, но го закриха. Сега къде да ги търся и, аз незнам. Благодаря Ви предварително!  Hug
В Bounjor.

# 173
Дезодорант

# 174
DiDi_too, сподели как е спиралата  Praynig ,като я пробваш.

и аз съм любопитна!  Flutter

ето моите съкровища  Mr. Green

# 175
  • На ръба..

Аз съм доволна, хареса ми това, че не се напластява като при Мейбалин, колкото и пластове да сложиш седи си естествено, аз търсех такъв ефект, не такъв напластен. Удължава и придава обем, просто изглежда много добре. Сега мисля да се възползвам и от промоцията на 2000 кал, че като купувах тази на Буржоа много се чидих коя от двете да избера.

# 176
# 177

Аз съм доволна, хареса ми това, че не се напластява като при Мейбалин, колкото и пластове да сложиш седи си естествено, аз търсех такъв ефект, не такъв напластен. Удължава и придава обем, просто изглежда много добре. Сега мисля да се възползвам и от промоцията на 2000 кал, че като купувах тази на Буржоа много се чидих коя от двете да избера.

супер! аз имам тази на мейбълин - извиващата (светло синя) но наистина напластява, така че ще пробвам твоята  Peace а извива ли добре  newsm78

# 178

GagaMaga можеш ли да споделиш как е този фон дьо тен на Max Factor?

# 179
  • На ръба..
Именно и аз нея ползвах до сега, но можех най - много два пласта да сложа, че на третия вече беше ужас. Да извива много добре, стига да не бързаш много, че аз първия път бързах и гледах от първия път да стане, е не беше кой знае какво, ама вчера като имах време пробвах - разликата беше огромна. В смисъл аз като изкарам четката, връщам излишното количество в опаковката и така колкото и пъти да минавам, не се напластява, а само извива и удължава. Успях ли да го обясня.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт