Новите ни козметични похождения

• 39 732
  • 441
  •   1
Отговори
# 180

GagaMaga можеш ли да споделиш как е този фон дьо тен на Max Factor?

ами с две думи - единствения който мога да нося  Laughing
наистина сякаш се адаптира към кожата (Natural No70), аз съм с много бяла такава, стои много естествено и ми придава сияйност, която при нито един друг фон дьо тен не съм откривала - другите някакси ми стоят като маска, а този все едно го няма  Simple Smile

# 181
Именно и аз нея ползвах до сега, но можех най - много два пласта да сложа, че на третия вече беше ужас. Да извива много добре, стига да не бързаш много, че аз първия път бързах и гледах от първия път да стане, е не беше кой знае какво, ама вчера като имах време пробвах - разликата беше огромна. В смисъл аз като изкарам четката, връщам излишното количество в опаковката и така колкото и пъти да минавам, не се напластява, а само извива и удължава. Успях ли да го обясня.  Hug

чудесно обясни, благодаря   bouquet давам още малко време на мейбълин да посвърши и ще си взема като твоята!

# 182
  • Belgium

Кафевият цвят.

# 183
Дидито, а каква е цената на спиралата?

# 184
  • На ръба..
Около 12 лв /12.80 платих аз/.

# 185

Gorgee d`eau - Пристрастена съм, толкова е приятен. Това е най-сигурния начин за приятно събуждане и старт за добро настроение през деня - след него кожата остава хидратирана свежа и с приятен аромат... а банята остава уханна за целия ден след това. Laughing
Ще си купя и останалите видове за да ги пробвам. Струва към 4.50

# 186
 Wink страхотна тема  как псъм я изтървала

# 187
  • USA, Steak State
Дайте ми някакво инфо за продуктите на Тиги... искам потребителско ревю  Laughing Иначе в нета инфо много Simple Smile
А и също така за някаква маска за коса от която сте доволни. Имам изтощена боядисана коса.

# 188
Дайте ми някакво инфо за продуктите на Тиги... искам потребителско ревю  Laughing Иначе в нета инфо много Simple Smile
А и също така за някаква маска за коса от която сте доволни. Имам изтощена боядисана коса.

Ползвам тази от един месец. Много съм доволна Peace Просто прави косата като кадифе

# 189
Jackie напълно те подкрепям и аз ползвам цялата серия и съм много доволна!!!
  bouquet

# 190
# 191
# 192
Някой да сподели новите тенденции в цветовете при лаковете  Praynig
  bouquet

# 193
  • USA, Steak State

Такива цветове преобладават... Да ме поправи някой ако греша.

# 194

Вторият, много съм доволна и стои много добре на кожа с тен, а и не е скъп - 5,40 го зех. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт