Новите ни козметични похождения

• 39 720
  • 441
  •   1
Отговори
# 225
  • На точното място
Jackie , благодаря ти!  Simple Smile
Мисля , че някъде из форума беше похвалила муса фдт на Гош, затова исках да ги сравниш.

# 226
Jackie как е муса на Мейбалин? По -добър ли е от този на Гош? Кой е по-добър за мазна кожа според теб /имам спомен, че твоята е нормална към мазна  newsm78/
Mуса на Мейбелин го ползвам от повече от 2 години. Много съм доволна от него. Лицето ми цял ден не лъсва грам. Този на Гош не съм го пробвала.
Жаки,каква ти е кожата?Защото моята е мазна,но този мус ми стои ужасно сухо.  Rolling Eyes

# 227
Jackie как е муса на Мейбалин? По -добър ли е от този на Гош? Кой е по-добър за мазна кожа според теб /имам спомен, че твоята е нормална към мазна  newsm78/
Mуса на Мейбелин го ползвам от повече от 2 години. Много съм доволна от него. Лицето ми цял ден не лъсва грам. Този на Гош не съм го пробвала.
Жаки,каква ти е кожата?Защото моята е мазна,но този мус ми стои ужасно сухо.  Rolling Eyes

този мус на мен стоеше като брашно  Embarassed много лошо и никаква сияйност не ми придава

# 228

този мус на мен стоеше като брашно  Embarassed много лошо и никаква сияйност не ми придава
Точно.  Grinning И поради тази причина питам каква и е кожата,то вярно,че от кожа до кожа има разлика,но много странен ми се вижда тоя мус.  newsm78

# 229

Точно.  Grinning И поради тази причина питам каква и е кожата,то вярно,че от кожа до кожа има разлика,но много странен ми се вижда тоя мус.  newsm78
[/quote]

моята е смесена, около носа съвсем леко мазна, на др места абсол. нормална, в никакъв случай суха; аз си мислех че ми стои така защото съм много бяла...вече го смених с фон дьо тен на Макс Фактор - 70 номер и съм много доволна, лицето ми сияе; муса го слагам само под очите, на брадичката понякога и в свивките на носа  Simple Smile

# 230
Jackie как е муса на Мейбалин? По -добър ли е от този на Гош? Кой е по-добър за мазна кожа според теб /имам спомен, че твоята е нормална към мазна  newsm78/
Жаки,каква ти е кожата?Защото моята е мазна,но този мус ми стои ужасно сухо.  Rolling Eyes
Нормална към мазна. Отдолу слагам и базата на Гош. Никога не ми е седял муса сух. Нанасям го както с четка за фдт така и с ръце.
Нормално е на всеки човек да седи различно, все пак всичките имаме различни кожи. Аз преди да го открия този продукт съм пробвала десетки фдт-ни. Но за мене този е просто номер 1.
Странно е, че на някои от вас е седял като брашно.... newsm78 Той просто се топи върху кожата ми. Майка ми го ползва също, а тя е със суха кожа и и седи уникално добре.

# 231
И аз да се включа за муса на Мейбълин.Много естествено и мекичко стои. Пък и хубави цветове има  Simple SmileПо-вече ми харесва от фдт-те на Макс фактор например

# 232
Ами не знам Жаки,аз точно заради твоите препоръки във форума си хо взех,но от кожа до кожа си има разлика както казваш.  Simple Smile
И на мен и на сестра ми ни стои така,моята е мазна,а нейната суха,но това не означава,че на някой няма да пасне идеално.  Hug
п.п Много е икономичен.  Simple Smile

# 233
п.п Много е икономичен.  Simple Smile

това е абсолютно  Simple Smile ; аз мислех че на мен стои така защото съм с много бяла кожа и ползвам почти най светлото - Cameo мисля че беше  Thinking

# 234
п.п Много е икономичен.  Simple Smile

това е абсолютно  Simple Smile ; аз мислех че на мен стои така защото съм с много бяла кожа и ползвам почти най светлото - Cameo мисля че беше  Thinking
И моя е той,020,но явно мусовете не са за нас.  Simple Smile или ни трябва някой по-течен

# 235
Аз на около 3 месеца купувам нов. Но се и гримирам всеки ден. Ползвам най-тъмният -  fawn

# 236
Аз на около 3 месеца купувам нов. Но се и гримирам всеки ден. Ползвам най-тъмният -  fawn
Дали пък няма разлиак между светлите и тъмните цветове.  newsm78 3 месеца за 15/18гр.(не помня точно  Blush ) си е наистина икономично.Но всяка кожа е много различна,то затова и има стотици фон дьо тени на пазара,няма универаселн продукт за жалост.  Heart Eyes

# 237

това е абсолютно  Simple Smile ; аз мислех че на мен стои така защото съм с много бяла кожа и ползвам почти най светлото - Cameo мисля че беше  Thinking
[/quote] И моя е той,020,но явно мусовете не са за нас.  Simple Smile или ни трябва някой по-течен
[/quote]

аз се спасих с макс фактор фон дьо тен Color adapt - супер ми се слива с бялата кожа  Blush

# 238
Аз преди носех него. Сега като го сложа този Колор Адапт все едно имам маска на лицето. А преди години (преди да открия муса) ми се струваше страхотен.

# 239

Микроексфолиращ стягащ лосион много е добро това!

Ежедневен хидратиращ флуид за лице а това ми мирише на боя за коса, аз сега го използвам за база за грим и съм много доволна. По цял ден съм с коректор и фдт и пъпка не ми е избила!

аз това имам ново  и Третин гел за пъпки. Започвам едно лечение сега с него и хапчетата.

Общи условия

Активация на акаунт